Főoldal » Szezonális allergia » Post-COVID allergiaszezon: mire számíthatnak az allergiás betegséggel élők a COVID-19 járványt követően?
10 ok, amiért a gyerekeknek zenét kellene tanulnia,,Jocus''225 ezer 18 év alatti diák kapta meg eddig az oltást,,https://www.life.hu/hirek/20210912-aggaszto-informacio-derult-ki-a-pfizer-vakcinajarol-ezt-okozhatj...''A Doktor24 és az UNION közös cége felvásárolta a LIFE Egészségcentrumot,,Ño comments.''Miért mennek a betegek magánellátásba?,,Muszáj ól.''A duplaoltásnál is jobban véd, ha a fertőzésre oltanak egy kutatás szerint,,Csodálkozom, hogy egy orvosi portálon a HVG cikkét jelölik meg forrásként. Nehezen követhető a cik...''

Post-COVID allergiaszezon: mire számíthatnak az allergiás betegséggel élők a COVID-19 járványt követően?

2021-08-30 | Forrás: DRportal Elküldöm Nyomtatás
 
A COVID-19 világjárvány hullámai közt felmerül a kérdés, hogy a szezonális megbetegedések miképpen alakulnak a fertőződés alatt, a lezajlott betegség után vagy egyszerűen a pandémia okozta életmódbeli változások miatt. Egyrészről vizsgálható, hogy az allergia hogyan befolyásolhatja a COVID-19 betegség súlyosságát, másrészről felmerül annak kérdése is, hogy vajon a post-COVID allergiaszezon más lesz-e, mint a többi?
Kedves Olvasó!
Ezt a cikket teljes terjedelmében csak regisztrált tagjaink érhetik el.

Ha Ön már korábban regisztrált a DRportalon, akkor lépjen be, vagy pedig regisztráljon oldalunkra!
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld