Főoldal » Háziorvostan » Az altatók olyan veszélyesek, mint a dohányzás
Primer enuresis nocturna – Szükség van a kezelésre
Primer enuresis nocturna – Szükség van a kezelésre

A gyermekek növekedését és érését jelző mérföldkövek egyike, amikor a pelenkát már éjszakára is biztonságosan el lehet hagyni. Az ágytisztaság elérésének elmaradása, vagy a bepisilés ismételt megjelenése mind a gyermek, mind a szülők számára hónapról hónapra fokozódó lelki terhet jelent.

Cirrhosis paradoxon: thrombosis vagy vérzés veszély?,,A cikk érdekes lenne, de a fordítás nem sikerült túl jól.''A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle,,Szerintem az öreg gyógyszerész,orvos menjen el tisztességes nyugdijjal,amug még az élétéből hátha v...''Egyetlen beteget sem lehet majd elküldeni,,Millió fizetésemelísem leszek,180.000 nettó mint kormánytisztviselő,vagyok orvos,gyógyszerész,ez600...''Melyik kórház kapjon 100 liternyi kézfertőtlenítőt? Szavazzon!,,inkább mennétek ki sztrájkolni a rossz bérek miatt,hogy lássa a kormány hol tartunk ebben a robogó ...''Melyik kórház kapjon 100 liternyi kézfertőtlenítőt? Szavazzon!,,nem balogh ur a hibás hanem az egész kormány,most már fontosabb brüsszel mint e HONBAN A MAGYAR''

Az altatók olyan veszélyesek, mint a dohányzás

2012-03-30 | Forrás: medicinenet.com Elküldöm Nyomtatás
 
Egy új, provokatív tanulmány kijelenti, hogy azok, akik receptre felírt altatókat szednek, ha csak néhanap is, nagyobb eséllyel halnak meg, mint azok, akik nem élnek ilyen gyógyszerekkel.
Kedves Olvasó!
Ezt a cikket teljes terjedelmében csak regisztrált tagjaink érhetik el.

Ha Ön már korábban regisztrált a DRportalon, akkor lépjen be, vagy pedig regisztráljon oldalunkra!
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld