Főoldal » Pszichiátria » Paroxetinnel a vastagbéldaganatos sejtek ellen?
Füstbe ment egészség
Füstbe ment egészség

A statisztika szerint a világon egymilliárd ember dohányzik, azaz a Föld lakosságának több mint 13,5%-a. A dohányzás egészségügyi és gazdasági következményei világszerte riasztóak.

Füstbe ment egészség,,Sztem csak döntés kérdése,mint a legtöbb dolog a világon.''Füstbe ment egészség,,Sztem csak döntés kérdése,mint a legtöbb dolog a világon.''A colorectalis daganat szűrése nem szükséges mindenkinek?,,Vannak olyan polypok( " fogazott" polypok amik nem véreznek )ugyanakkor veszélyesek mi ezzel a hely...''Járvány van, mégsem jelentkeznek a védőoltásért a magyarok,,Hatásos?''A világ 60 százalékát fenyegetheti a koronavírus,,Minden féle vonatot,repülőgépjáratot tölni kell azonnal ami Kínával kapcsolatos''

Paroxetinnel a vastagbéldaganatos sejtek ellen?

2020-01-22 | Forrás: DRportal Elküldöm Nyomtatás
 
Az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet kapott bizonyos gyógyszer repozícionálásának lehetősége. Ez történt a pszichiátriai indikációban használt szelektív szerotonin visszavétel-gátló (SSRI) paroxetinnel is miután korábbi epidemiológiai vizsgálatok alapján feltűnt, hogy rendszeres szedése csökkenti a vég- és vastagbélrák kialakulásának kockázatát. A legfriss kutatási eredmények szerint a hatóanyag potens tumorellenes szerként is alkalmazható lehet.
Kedves Olvasó!
Ezt a cikket teljes terjedelmében csak regisztrált tagjaink érhetik el.

Ha Ön már korábban regisztrált a DRportalon, akkor lépjen be, vagy pedig regisztráljon oldalunkra!
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld