Főoldal » EÜ Hírek » A héten történt az egészségügyben - Heti hírszemle
Füstbe ment egészség
Füstbe ment egészség

A statisztika szerint a világon egymilliárd ember dohányzik, azaz a Föld lakosságának több mint 13,5%-a. A dohányzás egészségügyi és gazdasági következményei világszerte riasztóak.

Füstbe ment egészség,,Sztem csak döntés kérdése,mint a legtöbb dolog a világon.''Füstbe ment egészség,,Sztem csak döntés kérdése,mint a legtöbb dolog a világon.''A colorectalis daganat szűrése nem szükséges mindenkinek?,,Vannak olyan polypok( " fogazott" polypok amik nem véreznek )ugyanakkor veszélyesek mi ezzel a hely...''Járvány van, mégsem jelentkeznek a védőoltásért a magyarok,,Hatásos?''A világ 60 százalékát fenyegetheti a koronavírus,,Minden féle vonatot,repülőgépjáratot tölni kell azonnal ami Kínával kapcsolatos''

A héten történt az egészségügyben - Heti hírszemle

2020-01-25 | Forrás: DRportal Elküldöm Nyomtatás
 
Megjelent a kínai koronavírus Ausztráliában is. Most már biztos, hogy emberről emberre terjed a Kínában fertőző új koronavírus. Mit tudni az új kínai vírusról? Az oltásellenesség visszavitte a rubeolát Texasba. A csecsemők helyes mozgásfejlődése lesz a téma a következő egészségnapon. A kamara döntse el, hogy a hálapénzért járjon-e büntetés. Igazolás vagy meghatalmazás kell az e-recepthez. Egyre több kínai városban bukkan fel az új tüdőgyulladás-vírus. - Többek között ezek voltak a hét hírei az egészségügyben.
Kedves Olvasó!
Ezt a cikket teljes terjedelmében csak regisztrált tagjaink érhetik el.

Ha Ön már korábban regisztrált a DRportalon, akkor lépjen be, vagy pedig regisztráljon oldalunkra!
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld