Regisztráció
 

Köszöntjük a DRportalon!

A következőkben a portál használatához szeretnénk segítséget nyújtani azzal, hogy összegyűjtöttük, mely funkciók hol és hogyan érhetőek el.


Kellemes böngészést kívánunk!

Első belépés

Ha az első bejelentkezés után egy felugró ablak fogadja, akkor módosítania szükséges adatain; jelenleg aktív szakterületeit állíthatja be. Amennyiben a felugró ablak nem jelenik meg, az Ön adatain nem kell változtatni.

Böngésszen kedvére alábbi oldalainkon!


FŐOLDAL

A legfrissebb szakmai, egészségügyi és életmód hírek találhatók egy helyen, a felül lévő menüpontok közül itt is lehetőség van a választásra, hogy tovább böngészhessen oldalainkon.

 • Használja az online szótárat, BNO keresőt!
 • Keressen a kongresszusok, tanfolyamok között!
 • Jelentse be saját rendezvényét!
 • Böngészés közben hallgasson online rádiót!

HÍRGYŰJTŐ

Magyar és külföldi orvos szakmai hírek tematikus, folyamatosan frissülő gyűjteménye érhető el.

 

 

SZAKTERÜLETEK

Jelenleg működő 13 szakterületünk (Belgyógyászat, Bőrgyógyászat, Gasztroenterológia, Háziorvostan, Hematológia, Homeopátia, Infektológia, Klinikai onkológia, Pszichiátria, Reumatológia, Szülészet-nőgyógyászat, Urológia-andrológia-uroonkológia, Egyéb szakterületek) aloldalainak nagy része szakmai cikkek, de lektorált kutatási hírek, tanulmányok, konferenciaajánlók is megtalálhatók a folyamatosan frissülő szakmai felületeken. A szakterületek megtekintéséhez és az oldalak eléréséhez kattintson a Szakterületek menüpontra.

EÜ HÍREK

A hazai és külföldi egészségügy legfontosabb momentumait, aktualitásait követheti nyomon, portálunkról az elsők között szerezhet tudomást a szakmát érintő legfrissebb hírekről.

 


JOGI FIGYELŐ

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár nyomán a Jogi figyelő opcióban elérhetők a legfrissebb jogi információk közgyógyellátásról, vényírásról, támogatásokról, patikákról stb.

 


ÉLETSTÍLUS

Amennyiben kikapcsolódásra vágyik, Életstílus rovatunkban könnyedebb témaként programok ajánlóit, sport és gasztronómia területéről szóló híreket, borászattal és vadászattal kapcsolatos cikkeket, érdekességeket is megtalálja, és szállást is foglalhat.

 

FÓRUM

A DRportal Fóruma lehetővé teszi szakmai viták indítását, véleménynyilvánítások közzétételét, interaktív felületet biztosít az aktualitások orvos-szakmai berkeken belül történő elemzésére. Szóljon hozzá Ön is, vagy hozzon létre új vitatémát!


 

PÁLYÁZAT

2010. szeptemberben indult a DRportal Publikációs versenye, amely a végső, mindent eldöntő fordulóval 2011. február elején zárult le. A Pályázat Archívumában jelenleg is elérhetőek a fordulók pályázati anyagai.


 

MAGÁNPRAXIS

Ön magánorvos vagy magángyógyszerész? Esetleg magánrendelést szeretne indítani vagy segítségre van szüksége a már meglévő menedzselésében? Tájékozódjon a DRportalról!


 
WEBSHOP

A telefonos vagy online piackutatásban való részvételéért meghatározott értékben pontok járnak, melyeket tetszés szerint válthat be a DRportal Webshop rendszerén keresztül.
Virtuális boltunkban minőségi borok és többezer izgalmas könyv található.


 
ÁLLÁS FIGYELŐ

Keresse az Állás figyelő menüpontot a DRportal főoldalán, kattintson, és válogasson a legfrissebb hazai és külföldi orvosi állásajánlatok közül! 

 


PROFIL

Profilszerkesztés (a regisztrációnál megadott adatai módosíthatóak), Pontjaim (megtekintheti pontgyűjtésének aktuális állását), Főoldal beállításaim (a főoldal megjelenését állíthatja be saját elképzelése szerint), Ajánló (ajánlja kollégájának, ismerősének a DRportalt), Webshop megrendelések (a Webshopban leadott megrendeléseit követheti nyomon), Pontjaim átutalása (Családtagjával, barátjával, ismerősével, kollégájával "együtt" gyűjthetőek és beválthatóak a pontok)

 

Hasznos linkek

Töltsön le értékes szakmai anyagokat, illetve ajánljon hasznos letölthető dokumentumokat kollégái számára!
Minden szakterületi oldal jobb oldalán található Hasznos linkek dobozban a következők találhatók meg: 

     • szakterületekhez kapcsolódó érvényes szakmai protokollok
     • egyéb dokumentumok

Orvosszakmai portálok gyűjteménye - magyar és külföldi

Tekintse meg a legjelentősebb hazai és külföldi orvosszakmai portálok tematikus gyűjteményét! A gyűjteményt megtekintheti minden szakterületi oldal jobb oldalán található Orvos szakmai portálok linkre kattintva. 

     • orvos szakmai egyesületek, társaságok weblapjai
     • orvos szakmai információk és adatbázisok
     • egyéb hasznos orvos szakmai információk

Váltsa be összegyűjtött pontjait!

A pontbeváltáshoz kattintson a saját profilban, a jobb felső sarokban található WEBSHOP menüre.
Válassza ki a megvásárolni kívánt terméket.

 

     • Kattintson a kiválasztott termék leírása melletti kosár ikonra, ekkor láthatja majd rendelésének adatait. (A "Megrendelés" feliratra kattintva pedig, a következő oldalon módosíthatja választását).
     • "A megrendelés folytatása" feliratra kattintással eljut adatai megadásához, és a "Megrendelés elküldése" ikonra kattintva adhatja fel rendelését. 

Regisztráljon most!

 

  Adatvédelmi irányelvek