Mit üzenne


KEDVES KOLLÉGA!
címmel társadalmi célú kampányt indít a DRportal és a WEBBeteg egészségportál. Kezdeményezésünk célja, hogy fontos és hasznos üzenetet továbbítsunk meglévő és leendő betegeink felé. A tét óriási: a legfrappánsabb, legbölcsebb, legelgondolkodtatóbb, leghasznosabb tanácsokat médiafelületeinken közvetítjük 1,5 millió ember felé.
Célunk, hogy olyan üzenetet fogalmazzunk meg, amire a magyarországi orvosok tapasztalata, személyes véleménye alapján a legnagyobb szükség lenne annak érdekében, hogy harmonikusabban működjön az orvos-beteg kapcsolat, eredményesebb legyen a gyógyító tevékenység. A magyar orvosok és gyógyszerészek ugyanis azok, akik nap mint nap látják és mindenkinél jobban ismerhetik a problémákat.
Ebben kérjük javaslatok formájában az Ön segítségét.
Hogyan és kikhez jut el az üzenet?
A WEBBeteg portál csoporthoz tartozó portálokat (webbeteg.hu; fajdalomportal.hu; kamaszpanasz.hu; tervezettbaba.hu, pharmaplaza.hu, egeszsegfigyelo.hu) havi szinten összesen kb. 1,5 millió internetező látogatja, őket érjük el a kampány során. A beérkezett javaslatok közül a legjobbakat ezeken az oldalakon (amennyiben a szerző hozzájárul, akár névvel is) elhelyezzük, hírlevél megjelenést biztosítunk, matrica, szórólap formájában nyomtatjuk és kérésre a rendelőkbe, kórházakba postázzuk.
Mit kell tennie?
Önnek nem kell mást tennie, mint az oldalon elhelyezett formanyomtatványt elektronikusan kitölteni és elküldeni. Fogalmazza meg röviden (1-2 mondatban, akár szlogen formájában), hogy mit üzenne a "ma" betegének. Az üzenet lehet preventív jellegű, figyelemfelhívó, vonatkozhat a kezelések, vizsgálatok során tapasztalt jó és rossz szokásokra, adhat tanácsot az életmódra vonatkozóan.
Üzenetének címe
Üzenete
Az üzeneteket, tanácsokat 2014. november 30-ig várjuk. A kiválasztott pályázatok 2014 decemberétől kerülnek publikálásra
Kollegiális üdvözlettel:
Dr. Szabó András cégvezető
Dr. Piros Zsuzsanna DRportal szakmai vezető
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld