Főoldal » Életstílus

Ki volt az első gyermekgyógyászati tanszék vezetője?

Kép
 
Olaszországban kötelező mindenkit beoltani, aki dolgozni akar Egy ápoló sóoldatot adott be vakcina helyett, most 10 000 embert kárpótolnak érte Szorongás és a Janssen Covid-19 elleni vakcinája. 2. rész Hálapénz elfogadása miatt vesztegetéssel gyanúsítanak két budapesti főorvost Pár száz egészségügyi dolgozó távozhat az oltás megtagadása miatt Testkamerát kapnak a mentők Ön is szavazhat az év legviccesebb természetfotójára Mennyire egészséges az ecet? Tényleg méregtelenítő hatású? „Senkié és mindenkié” – Törőcsik Marira emlékezik a Nemzeti Színház
10 ok, amiért a gyerekeknek zenét kellene tanulnia,,Jocus''225 ezer 18 év alatti diák kapta meg eddig az oltást,,https://www.life.hu/hirek/20210912-aggaszto-informacio-derult-ki-a-pfizer-vakcinajarol-ezt-okozhatj...''A Doktor24 és az UNION közös cége felvásárolta a LIFE Egészségcentrumot,,Ño comments.''Miért mennek a betegek magánellátásba?,,Muszáj ól.''A duplaoltásnál is jobban véd, ha a fertőzésre oltanak egy kutatás szerint,,Csodálkozom, hogy egy orvosi portálon a HVG cikkét jelölik meg forrásként. Nehezen követhető a cik...''

Életstílus

Hidegrekord dőlt meg hajnalban

Hidegrekord dőlt meg hétfőre virradóra: az előzetes adatok alapján 0,3 fokkal megdőlt a szeptember 6-ai minimumhőmérséklet rekordja - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.

Feltöltve: 2021-09-06 | Kategória: Életstílus

Két újabb budapesti étterem nyerte el a Michelin-csillagot

Két újabb étterem, az Essencia és a Salt is Michelin-csillagot nyert a budapesti Michelin-kalauz csütörtöktől elérhető, legfrissebb kiadása szerint, amelynek kritikusai hat új étteremmel egészítették ki az ajánlott helyek listáját is.

Feltöltve: 2021-09-03 | Kategória: Életstílus

A Thália Színház két nagyszabású produkcióval és három kamaradarabbal készül az új évadra

Két nagyszabású produkcióval és három kamaradarabbal is készül a Thália Színház a 2021/22-es évadára, amely szeptember 11-én a Lövések a Broadwayn című musical magyarországi bemutatójával kezdődik.

Feltöltve: 2021-09-02 | Kategória: Életstílus

Gyakrabban nyelhetik le a bolygóikat a csillagok, mint azt eddig gondolták a tudósok

A kutatók szerint a kettős csillagrendszereknél magyarázatot adhat a bolygók bekebelezése arra, miért különböznek egymástól az égitestek.

Feltöltve: 2021-09-02 | Kategória: Életstílus

Öt emelet magas Karikó Katalin figyeli a Krisztina körutat

Elkészült a biokémikus budapesti tűzfalportréja.

Feltöltve: 2021-09-01 | Kategória: Életstílus

Iskolakezdés: a szülőknek a reggelek a legstresszesebbek

A világon a szülők 90 százaléka nagyot sóhajt, mert kezdődnek a küzdős, stresszes reggelek. Kutatók rátaláltak az eredményre.

Feltöltve: 2021-09-01 | Kategória: Életstílus

Szarvasbőgést-hallgató túrától a denevérsétáig

Izgalmas és változatos programokat kínálnak a nemzeti parkok és az állami erdőgazdaságok a nyár utolsó hétvégéjén is. Az érdeklődőket vízi- és biciklitúrák, tanösvényséták, szarvasbőgés-hallgató túrák, éjszakai csillaglesek és futóversenyek várják, bepillanthatnak a sokszínű madárvilág életébe és a Denevérek Éjszakája is sok érdekességet tartogat.

Feltöltve: 2021-08-31 | Kategória: Életstílus

Egy festői hely, ahonnan a Balaton teljes hosszában látható

A déli parton lévő hely 300 méterrel a tengerszint fölött található.

Feltöltve: 2021-08-30 | Kategória: Életstílus

Az író, aki a jövőbe látott, és nem félt róla beszélni

Az 1984 írója, George Orwell korát meghaladva írt olyan fogalmakról, mint az állandó háború, a beszélír és telekép. Vagy nevezzük őket inkább hidegháborúnak, okosalkalmazásnak és mesterséges intelligenciának?

Feltöltve: 2021-08-27 | Kategória: Életstílus

Azonosították a Stradivari-hegedűk hangzásában kulcsszerepet játszó kemikáliákat

A világon először sikerült azonosítani a Stradivari-hegedűk faanyagának kezelésére használt kemikáliák nagy részét, megerősítve egy magyar professzor évtizedekkel ezelőtti felfedezését, amely szerint a kártevők távoltartására használt oldat kulcsszerepet játszott a hangszerek lenyűgöző hangzásában.

Feltöltve: 2021-08-26 | Kategória: Életstílus

A testünk az egyetlen hely, ahol élhetünk – nem mindegy, hogyan és mennyi ideig

Ezen a nyáron hosszú heteken át nézhettük a képernyőkön át, ahogy sportolók feszegetik a határaikat. De mi a helyzet a saját határainkkal, amelyeket ráadásul egy járvány is átrajzolt? A mozgás a negyedik hullám küszöbén fizikailag és mentálisan is fontosabbnak tűnik mint valaha, de hogy kezdjünk hozzá úgy, hogy közben ne tegyük tönkre magunkat?

Feltöltve: 2021-08-26 | Kategória: Életstílus

Újságból tudta meg az anya, hogy gyerekei túlélték a Titanic katasztrófáját

Apjuk az édesanyjuk tudta nélkül akarta Amerikába csempészni a két kisfiút. A Titanickal indultak az Újvilágba, azonban az óceán túlpartjára már csak a 4 éves Michel és a 2 éves Edmond érkezett meg élve.

Feltöltve: 2021-08-25 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld