Főoldal » Életstílus

Ki volt az első gyermekgyógyászati tanszék vezetője?

Kép
 
Olaszországban kötelező mindenkit beoltani, aki dolgozni akar Egy ápoló sóoldatot adott be vakcina helyett, most 10 000 embert kárpótolnak érte Szorongás és a Janssen Covid-19 elleni vakcinája. 2. rész Hálapénz elfogadása miatt vesztegetéssel gyanúsítanak két budapesti főorvost Pár száz egészségügyi dolgozó távozhat az oltás megtagadása miatt Testkamerát kapnak a mentők Ön is szavazhat az év legviccesebb természetfotójára Mennyire egészséges az ecet? Tényleg méregtelenítő hatású? „Senkié és mindenkié” – Törőcsik Marira emlékezik a Nemzeti Színház
10 ok, amiért a gyerekeknek zenét kellene tanulnia,,Jocus''225 ezer 18 év alatti diák kapta meg eddig az oltást,,https://www.life.hu/hirek/20210912-aggaszto-informacio-derult-ki-a-pfizer-vakcinajarol-ezt-okozhatj...''A Doktor24 és az UNION közös cége felvásárolta a LIFE Egészségcentrumot,,Ño comments.''Miért mennek a betegek magánellátásba?,,Muszáj ól.''A duplaoltásnál is jobban véd, ha a fertőzésre oltanak egy kutatás szerint,,Csodálkozom, hogy egy orvosi portálon a HVG cikkét jelölik meg forrásként. Nehezen követhető a cik...''

Életstílus

Különleges ital a Hebridákról

A Skócia nyugati partjainál található, sok szigetből és még több sziklazátonyból álló különleges hely a Hebridák szigetcsoportja, mely híres természeti szépségéről, gazdag állatvilágáról, gyapjúiparáról és a whiksyről. Ám most úgy tűnik, ennek az italnak vetélytársa akad.

Feltöltve: 2019-11-05 | Kategória: Életstílus

Hogyan nyugtat meg egy étel elkészítése?

Meditálni nem mindenki tud, de mi van, ha a főzésen keresztül sikerül elérni ugyanazt az áldásos hatású állapotot?

Feltöltve: 2019-11-01 | Kategória: Életstílus

A különböző űrtartalmú borosüvegek nevei

A 0,75-ös standard üveg még mindig a legelterjedtebb a világon, de egyre több kihívója akad. Mekkora a világ legnagyobb borosüvege? És honnan a névadók különös vonzódása a bibliai alakokhoz a nagy palackoknál? Megpróbáltunk utánajárni.

Feltöltve: 2019-10-31 | Kategória: Életstílus

Miért lett férfias étel a steak és nőies a saláta?

Ki és mikor döntötte el azt, hogy vannak férfiasabb ételek, és nőiesebbek? Miért van az, hogy ha valaki salátát vagy joghurtot lát a munkahelyi hűtőben, akkor kapásból azt feltételezi, hogy az valamelyik kolléganője ebédje, míg nagy húsok, a chili vagy a bacon tipikusan férfias ételnek számít?

Feltöltve: 2019-10-30 | Kategória: Életstílus

Libadalom Etyeken, a Gasztrosétányon

November 9-én ismét Libadalom lesz Etyeken, a Gasztrosétányon! Ínycsiklandó libás ételek, újbor, forró italok és a rendkívül népszerű libafuttatás várja az éhes, szomjas és kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket!

Feltöltve: 2019-10-30 | Kategória: Életstílus

Igyunk fehérbort, száz évig fogunk élni

Azt mondják, a vörösbor egészséges. Kiderült, hogy a fehérbor is az, csak más miatt. Ha például kis kortyokban isszuk, és a kortyok között tartunk egy rövid szünetet, akkor még a fogaknak is jót tesz. Öt ok, amiért minden este érdemes elkortyolni egy pohár fehérbort.

Feltöltve: 2019-10-28 | Kategória: Életstílus

Fűszer, amihez vér tapad: a szerecsendió története

A szerecsendió évezredeken át a világ egyik legritkább fűszerének számított. Egészen az 1700-as évekig kizárólag egy aprócska kelet-indonéz szigetcsoport, a Banda-szigetek látta el a világot szerecsendióval.

Feltöltve: 2019-10-23 | Kategória: Életstílus

Á, csak bekapok valamit

Nyíltan vagy titokban: az emberek ötszáz éve isznak skót viszkit. Azonban skót viszkit enni…

Feltöltve: 2019-10-23 | Kategória: Életstílus

Az ország legkisebb nápolyi üzeme

Szélesi Szabolcsnak már a nagyapja, Szélesi István is nápolyit készített pontosan ugyanitt, az újpesti Mátyás téren.

Feltöltve: 2019-10-17 | Kategória: Életstílus

5 alapvetés a főzésben, amit sokan elrontanak

A főzés alapfokát mindenki el tudja sajátítani, csak egy jól felszerelt konyha, megfelelő alapanyagok és egy jó szakácskönyv kell hozzá.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-10-15 | Kategória: Életstílus

Már az egyiptomiak is ették, de ma is csodás

A roppanós-vajas piték története évezredes, felhasználásuk pedig a lehető legszínesebb világszerte. A források már jóval időszámításunk előtt megtalálták a nyomát a gabonaőrleményből készült tésztáknak.

Feltöltve: 2019-10-14 | Kategória: Életstílus

Miért függ össze az étkezés és a (jó) szex?

Mindig is sejtettük, hogy az evés és a szex között szoros kapcsolat áll fenn – ez pedig sokkal komplexebb viszony, mint korábban gondoltuk.

Feltöltve: 2019-10-11 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld