Főoldal » Életstílus
Kik gyakoroltak évszázadokon keresztül bőrgyógyászati tevékenységet?
Kép
 
A Moderna szerint hónapok múlva vethető csak be új oltás az omikron ellen Jakab Ferenc: elképzelhető, hogy a szupervariáns 40-50 százalékra csökkenti a vakcinák hatékonyságát OGYÉI: az EMA hatról kilenc hónapra emelte a Pfizer vakcinájának lejárati idejét Véradásra és plazmaadásra kér a vérellátó szolgálat Influenza és a pneumococcus elleni oltás is van már a patikákban Az előző héten több mint 12 ezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel Eddig csak gyógyítani tudtak, de most már szaporodnak is az első élő robotok Kutatás mondta ki: Azok, akik hisznek a horoszkópban, kevésbé intelligensek 8 szobanövény, amitől irtóznak a pókok: garantáltan kimenekülnek a lakásból
Ezekről a tünetekről ismerhető fel az omikron variáns,,A befektetett energia kamatozik.''Most úgy tűnik, már csak a természetes fertőződés állíthatja meg a vírust,,"Október 10-én vettük át a vezetést a lengyelektől, s november eleje óta nemhogy javult volna a hel...''Orosz orvosok ismert oltásellenzőket hívtak meg az intenzív osztályra,,"Egy gondolat bánt engemet Leszedálva, lélegeztető gépen-halni meg..." biztos, hogy ez a legjob...''Koronavírus: Szlávik János szerint Rusvai Miklós meglátása nem helyes,,Szlávik:A koronavírus nem ilyen [mint a feketehimlő], ez egy folyamatosan változó ...''Közzé tették, hogy milyen és mennyi oltóanyag áll rendelkezésre Magyarországon,,De jó!''

Életstílus

Forralt bor kisokos - tippek, receptek

A hideg és a sötét elleni védekezés atavisztikus ösztönünk. Mikortól gondolták úgy eleink, hogy a test s lélek melegítésének egyik csodaszere a forralt bor, nem tudjuk, de igencsak ajánljuk.

Feltöltve: 2010-01-24 | Kategória: Életstílus

A Costes lett az Év Étterme 2009-ben

A budapesti Costes kapta az Év Étterme 2009 díjat, a harminchat fős társadalmi zsűri által odaitélt szakmai elismerést szerdán adták át.

Feltöltve: 2010-01-23 | Kategória: Életstílus

Van Gogh levelezéséből egy keményen dolgozó művész alakja bontakozik ki

A londoni van Gogh-kiállítás nem csupán a posztimpresszionizmus egyik legnagyobb alakjának festményeit és rajzait vonultatja fel, hanem a levelezését is, amelyből egy keményen dolgozó művész alakja bontakozik ki.

Feltöltve: 2010-01-23 | Kategória: Életstílus

OS - Magyar Kultúra Lovagja elismerések 2010-ben

A Falvak Kultúrájáért Alapítvány nyilvánosságra hozta azoknak a személyiségeknek nevét, akik a Magyar Kultúra Napja alkalmából 2010. január 22-én a Magyar Kultúra Lovagja elismerésben részesülnek.

Feltöltve: 2010-01-22 | Kategória: Életstílus

Esti síelés Mátraszentistvánon is

Immár Mátraszentistvánon is villanyfénnyel várják a síelőket minden pénteken és szombaton este 9 óráig - tájékoztatta az MTI-t a Sípark sajtószóvivője.

Feltöltve: 2010-01-22 | Kategória: Életstílus

Kékesi sípálya - immár egy kilométeren síelhető

A folyamatos hóágyúzásnak köszönhetően péntektől, immár egy kilométer hosszan síelhető a kékestetői sípálya - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t a pályát üzemeltető cég sajtószóvivője.

Feltöltve: 2010-01-22 | Kategória: Életstílus

Ma van a magyar kultúra napja

Ma van a magyar kultúra napja, ebből az alkalomból az ország számos településén és több külföldi nagyvárosban tartanak megemlékezéseket, rendeznek koncerteket, irodalmi esteket, filmvetítéseket, színházi előadásokat.

Feltöltve: 2010-01-22 | Kategória: Életstílus

Fábri György: új stratégiákra van szükség a tudománykommunikációban

Új stratégiákra van szükség a tudományos eredmények közvetítésében a fiatalok elérése érdekében - hangsúlyozta Fábri György, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem docense, a Mindentudás Egyetemének egyik elindítója.

Feltöltve: 2010-01-21 | Kategória: Életstílus

Indul a téli Bringázz a munkába kampány

Országos téli kampánnyal állt elő a Magyar Kerékpárosklub: január 24. és 29. között minden nap más szempontból veszik górcső alá a bringázást.

Feltöltve: 2010-01-21 | Kategória: Életstílus

Vince-napi vesszővágás

2010. január 23-án (szombaton) az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban Szent Vincére, a vértanú a szőlészek, borászok védőszentjére emlékeznek. A népi hagyomány szerint ez az ünnep a naptár szerint január 22-re esik, hagyományosan az ehhez legközelebb eső szombaton kerül megrendezésre az év első jeles napja.

Feltöltve: 2010-01-20 | Kategória: Életstílus

Egy falat falat? Kínai nagy fal csokiból

A legfinomabb falat építették meg Kínában: a nagy falat - csokiból.

Feltöltve: 2010-01-20 | Kategória: Életstílus

Üdvözlet Debrecennek - Kéri Imre festőművész és rézkarcoló mester kiállítása

A Munkácsy-díjas, balatonfüredi festőművész és rézkarcoló mester kiállítása.

Feltöltve: 2010-01-19 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 537 538 539 540 541 542 543 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld