Főoldal » Életstílus

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Már a negyedik oltás is szóba került egy kockázati csoportnál Kemenesi szerint még nem tudni, mikor tér vissza a szezonális influenza, de „várhatóan újult erővel találhat ránk” Elhunyt 36 beteg, 3125 új fertőzöttet találtak Magyarországon Változhat a háziorvosi beavatkozások ára Januártól a kórházak zöme elveszíti a pénzügyi önállóságát Gombafertőzéseket vizsgáló kutatási program zárult le Szegeden Bali kevéssé ismert arcát mutatja be a Hopp Ferenc Múzeum új kiállítása Óraátállítás: az egészségügyi szakemberek a téli időszámítást tartják ideálisnak Kiment a rendőrség a legcukibb betelefonáló hívására
Erőteljesen emelkedik a szennyvíz koronavírus koncentrációja,,[email protected]''Ime a szabályok a közelgő ünnepnapokra,,Ha az érdekek úgy kívánják nincs jarvany''Fontos figyelmeztetést adott ki az orvosi kamara,,https://informatialibera.ro/hu/amit-oly-reg-varunk-az-orban-viktor-vezette-magyarorszagi-kormany-te...''Több százan vetkőztek meztelenre az izraeli sivatagban,,Levetkőzhetnek akárhányan, a Föld százmillió éves életciklusa attól még nem fog megváltozni.''Egy háziorvos tapasztalatai Covid-19 idején,,[email protected] com''

Életstílus

Elkészült az első magyar hangyanév-katalógus

Elkészítették az első magyar hangyanév-katalógust az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Ökológiai Kutatóközpontjának (ELKH ÖK) kutatói, ezzel immár a 126 magyarországi hangyafaj mindegyikének lett magyar elnevezése.

Feltöltve: 2021-07-06 | Kategória: Életstílus

Könnyen elkaphatják tőlünk a háziállatok a koronavírus-fertőzést

Egy holland kutatás szerzője szerint a koronavírusos betegeknek nemcsak más emberektől, hanem a háziállataiktól is távol kellene tartaniuk magukat.

Feltöltve: 2021-07-01 | Kategória: Életstílus

Senki nem tudja, mitől nyílt meg a Pokol Kapuja Türkmenisztánban

A helyikek úgy hívják, Garagum ýalkymy, ami nagyjából annyit tesz, a Karakum sivatag ragyogása; a hivatalos neve Darvaza gázkráter – de a világ Türkmenisztánon és olajipari szakmán kívüli része úgy ismeri, a Pokol Kapuja.

Feltöltve: 2021-06-28 | Kategória: Életstílus

Időgéppel a fejében él a kaliforniai férfi

A legtöbb ember emlékszik élete legfontosabb pillanataira, meghatározó eseményeire, de persze nem minden egyes pillanatra. Az amerikai nyugdíjas Bob Petrella viszont igen, ő szó szerint az az ember, aki semmit sem felejt.

Feltöltve: 2021-05-21 | Kategória: Életstílus

Mivel "etessük" agyunkat? A megfelelő étrenddel megőrizhetjük mentális egészségünket

Az utóbbi három évben az Amerikai Pszichiátriai Társaság (American Psychiatric Association) éves értekezletein egy újabb téma is napirendre kerül, melyek keretében a hallgatóság megtudhatja, hogy az ételek miként befolyásolják a mentális egészséget. Az idei kongresszus attrakciójaként az előadók nyers osztrigát osztogattak a hallgatóságnak.

Feltöltve: 2015-10-30 | Kategória: Életstílus

A mofetta kezelésről

A mofetta geológiai szakkifejezés, amely sok széndioxidot tartalmazó viszonylag alacsony hőfokú vulkáni kigőzölgést jelent. A széndioxid gázfürdő javallatai, ellenjavallatai és mátraderecskei gyógygázfürdőről olvashat cikkünkben. (x)

Feltöltve: 2013-04-05 | Kategória: Életstílus

Paleolit táplálkozás - A nyugati étrend és a civilizációs betegségek

A nyugati étrend alapvetően idegen az emberi szervezet működésétől, következésképp ez a táplálkozás megbetegítő - fogalmaz Szendi Gábor, a Paleolit táplálkozás - A nyugati étrend és a civilizációs betegségek című könyv szerzője. A kötet a Jaffa Könyvkiadó gondozásában jelent meg.

Feltöltve: 2009-12-31 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld