Főoldal » Életstílus

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Már a negyedik oltás is szóba került egy kockázati csoportnál Kemenesi szerint még nem tudni, mikor tér vissza a szezonális influenza, de „várhatóan újult erővel találhat ránk” Elhunyt 36 beteg, 3125 új fertőzöttet találtak Magyarországon Változhat a háziorvosi beavatkozások ára Januártól a kórházak zöme elveszíti a pénzügyi önállóságát Gombafertőzéseket vizsgáló kutatási program zárult le Szegeden Bali kevéssé ismert arcát mutatja be a Hopp Ferenc Múzeum új kiállítása Óraátállítás: az egészségügyi szakemberek a téli időszámítást tartják ideálisnak Kiment a rendőrség a legcukibb betelefonáló hívására
Erőteljesen emelkedik a szennyvíz koronavírus koncentrációja,,[email protected]''Ime a szabályok a közelgő ünnepnapokra,,Ha az érdekek úgy kívánják nincs jarvany''Fontos figyelmeztetést adott ki az orvosi kamara,,https://informatialibera.ro/hu/amit-oly-reg-varunk-az-orban-viktor-vezette-magyarorszagi-kormany-te...''Több százan vetkőztek meztelenre az izraeli sivatagban,,Levetkőzhetnek akárhányan, a Föld százmillió éves életciklusa attól még nem fog megváltozni.''Egy háziorvos tapasztalatai Covid-19 idején,,[email protected] com''

Életstílus

Ezt nézzük Mi! - A DRportal karácsonyi filmajánlója

A karácsonyi filmezés nagyon hangulatos tud lenni, úgyhogy érdemes ilyenkor (is) szép, érdekes vagy csak szimplán hosszú filmeket nézni. Íme, egy lista, mely azokat a filmeket tartalmazza, amelyeket a DRportal munkatársai karácsony idejére ajánlanak.

Feltöltve: 2011-12-22 | Kategória: Életstílus

Már csecsemőkorban eldől, hogyan fogunk felnőttként szeretni

A pszichológusok szerint már jóval korábban eldől, hogy felnőttként hogyan fogunk szeretni, és hogy képesek leszünk-e megoldani konfliktusainkat szeretteinkkel vagy éppen bízni bennük. A friss adatok szerint ugyanis mindez attól függ, hogy az első 12-18 hónapban milyen a kapcsolata a babának az édesanyjával.

Feltöltve: 2011-12-19 | Kategória: Életstílus

A férfiaknak 9, a nőknek 5 szexpartnerük van

A férfiaknak 9, a nőknek 5 szexpartnerük van egész életük során Angliában - erre jutott egy brit egészségügyi felmérés.

Feltöltve: 2011-12-19 | Kategória: Életstílus

7 tipp a jó csoportképek készítéséhez

A csoportképek elkészítése sosem volt egyszerű, még családi képek esetében sem. Nehéz sokáig együtt tartani egy csoportnyi embert, amikor például nyaralnak és szórakozni szeretnének. Andrew Boyd, fényképész és tanár sokat írt a csoportképekről a The Discerning Photographer című blogján. Itt a recept, hogy jól sikerüljenek a képek.

Feltöltve: 2011-12-19 | Kategória: Életstílus

Fogszabálytalanítás – a legújabb fogászati hóbort

Az egész világból érkeznek turisták, hogy megfizethető és csúcsminőségű kozmetikai és plasztikai sebészeti beavatkozásoknak vessék alá magukat Ázsiában. Ám egy új japán hóbort kétséges, hogy emberek ezreit vonzaná Tokióba. Nem sokan szállnak repülőre a kusza fogakat ígérő beavatkozás hallatán.

Feltöltve: 2011-12-18 | Kategória: Életstílus

Ittasan még gyalogolni is veszélyes

Szinte minden ember tisztában van azzal, hogy ittasan a volán mögé ülni nem a legjobb ötlet, hiszen alkoholos befolyásoltság alatt könnyen balesetet okozhat a sofőr. A szakértők az ünnepek közeledtével azonban arra is felhívják a figyelmet, hogy ittasan az utcán sétálni sem túl biztonságos.

Feltöltve: 2011-12-17 | Kategória: Életstílus

Csak semmi "cicó” – a 10 legbénább bűnöző

A mozifilmekben ábrázolt agyafúrt bűnözők, ravasz szélhámosok, és elkaphatatlan tolvajok, a való életben szerencsére már kevésbé ügyesek, sőt sokszor követnek el megmosolyogtató, már-már komikus hibákat. A következő lista néhány tehetségtelen bűnöző „karrierjének” szánalmas buktatóit illusztrálja.

Feltöltve: 2011-11-17 | Kategória: Életstílus

2013-ban útnak indulhatnak az első űrturisták

A Virgin Galactic, az első űrturizmusra specializálódott cég bejelentette: előreláthatólag 2013-ban szállhatnak fel az első űrturisták utasszállító űrrepülőgépeikre. Eddig csaknem 500-an váltottak náluk jegyet űrutazásra, a cég illetékesei azonban elmondták: semmit sem sietnek el, mert számukra az utasok biztonsága az első.

Feltöltve: 2011-11-01 | Kategória: Életstílus

10 dolog, amit a kirándulók csinálnak, de sosem vallanák be

A hátizsákos kirándulók nem mindig tartják be a szabályokat. Néha pénz hiánya, néha az idegen környezet miatt, de tesznek olyan dolgokat, amelyekről nem mesélnének büszkén, miután hazaértek.

Feltöltve: 2011-10-14 | Kategória: Életstílus

Bevásárlás nyári kikapcsolódáshoz

Miután eldöntöttük, mihez kezdjünk a forró napokon, a megfelelő felszerelést is be kell szereznünk a kikapcsolódáshoz.

Feltöltve: 2011-08-06 | Kategória: Életstílus

Kampányt indít a kormány az egészségtudatos életmódról

Országos népegészségügyi kampányt indít a kormány az egészségtudatos életmódról "Megnézheted Magad!" címmel.

Feltöltve: 2011-02-23 | Kategória: Életstílus

Alvásrohamos kutya - elájul a postástól

Narkolepsziás egy brit kutya: izgalmában mindig elalszik, így aztán a postást nem megugatja, hanem elájul tőle.

Feltöltve: 2011-01-19 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 157 158 159 160 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld