Főoldal » Szakterületek » Szexológia

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Érdekes adatok a koronavírus-oltás utáni megbetegedésekről és halálesetekről,,Sántit a statisztika!!!''Merkely: a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást,,Az én praxisomban is követjük a 60 év felettiek ellenanyagszint változásást a második Sinopharm olt...''Merkely: a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást,,Merkely Béla hiteltelen! A virológusok szerint szükség lehet a Kínai vakcina 3, oltására és a nemze...''Két 5 éves kisfiú homokozólapátokkal megszökött egy óvodából majd megpróbáltak venni egy Jaguart,,Hm, jó ízlésük van a nebulóknak. Bíztató, hogy nem Teslát vagy egyéb villanyost szemeltek ki''Kommunikációs útmutató a koronavírus-tévhitekről és cáfolatukról,,Háát.... a helyesírás hagy némi kívánni valót maga után....''

Szexológia

Alvás minőség és szexualitás

Egy új tanulmány szerint elégedettebbek a szexuális életükkel azok az idősebb nők, akik éjjelente jól alszanak. A tanulmányt a Menopause folyóirat januári kiadása közölte.

Feltöltve: 2017-02-27 | Kategória: Szexológia

Drágám, ma ne, fáj a fejem!

Minden harmadik válás okaként az elhidegülést szokták említeni az érintettek. „Ma ne, fáj a fejem.” A viccekből, de a való életből is ismerős lehet ez a mondat. Természetesen előfordulhat, hogy a „kifogás” hátterében lelki okok állnak, de gyakran az is, hogy frontérzékenység, vagy migrén miatt ténylegesen a fejben lévő hasogató fájdalom az együttlét akadálya. Ilyenkor az időben bevett és megfelelően hatékony fájdalomcsillapító a fájdalom mellett „más” problémákra is gyógyírt jelenthet.

Feltöltve: 2016-12-12 | Kategória: Szexológia

A sleeve gastrectomia javítja az elhízott férfiak tesztoszteronszintjét

A kaliforniai Stanford Egyetem sebészeinek eredménye alapján a testsúlycsökkentés céljából végrehajtott sleeve gastrectomia normalizálja az elhízott férfiak tesztoszteronszintjét. Az Amerikai Sebész Kollégium (American College of Surgeons) 2015-ös Klinikai Kongresszusán elhangzott beszámolójuk szerint a bariátriai műtétet követő 12 hónap során az alacsony tesztoszteronszinttel rendelkező obéz férfiak tesztoszteronszintje mérhetően emelkedett.

Feltöltve: 2016-10-12 | Kategória: Szexológia

Női libidónövelő tabletta

Az amerikai Food and Drug Administration 2015 augusztusában hagyta jóvá a Addyi (flibanserin) alkalmazását az első olyan gyógyszerként, amely a premenopauzális nők alacsony szexuális vágyának kezelésére használható abban az esetben, ha a libidócsökkenést nem fizikai vagy pszichés okok alapozzák meg.

Feltöltve: 2016-10-11 | Kategória: Szexológia

Erectilis disfunctió kezelésére szánt gyógyszerek az FDA új megfigyelési listáján

Az amerikai Food and Drug Administration (FDA) nemrégiben bejelentette, hogy vizsgálat alá helyezi az erektilis diszfunkció kezelésére használt gyógyszerek, többek közt a sildenafil (Viagra, Pfizer) és a tadalafil (Cialis, Lilly) és a melanoma lehetséges kapcsolatát, amit korábbi vizsgálatok már tanulmányoztak, ám nem jutottak eléggé meggyőző eredményre.

Feltöltve: 2016-07-28 | Kategória: Szexológia

A neonatális circumcisió nem csökkenti a pénisz érzékenységét

A Journal of Urology című szakmai folyóirat online kiadásában közölt tanulmány eredménye szerint a körülmetélt és körülmetéletlen férfiak pénisze ugyanolyan érzékenyen reagál a hasonló jellegű ingerlésre.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2016-05-07 | Kategória: Szexológia

A férfiak szexuális teljesítményét fokozó táplálék kiegészítők hatékonysága és biztonságossága

A sajtó nemrégiben beszámolt az új, „gyógynövény viagráról”. De vajon az efféle úgynevezett „természetes” termékek biztonságosak és/vagy hatékonyak?

Feltöltve: 2016-03-26 | Kategória: Szexológia

A férfimeddőség szívbetegséghez és krónikus betegségekhez kapcsolódik

A meddő férfiaknál számos krónikus megbetegedés, így a diabetes, a szívbetegség, valamint az alkohol és drog abúzus és egyéb megbetegedések kockázata is magasabb. – állítja a Fertility and Sterility című orvosi szaklap online kiadásában közölt retrospektív kohorsz tanulmány.

Feltöltve: 2016-03-09 | Kategória: Szexológia

Az alfa-blokkolók egyes férfiaknál növelhetik a stroke kockázatát

A benignus prostata hyperplasia (BPH) kezelésére alfa-blokkoló terápiában részesülő idősebb férfiaknál fokozódhat az ischaemiás stroke kockázata, amennyiben már nem részesülnek antihipertenzív gyógyszeres terápiában. - állítja a Canadian Medical Association Journal című szakmai folyóirat online kiadásában megjelent tanulmány.

Feltöltve: 2016-02-02 | Kategória: Szexológia

Irritábilis bél szindróma esetén nagyobb az erektilis diszfunkció veszélye

Az International Journal of Impotence Research online kiadásában megjelent taiwani beszámoló alapján az irritábilis bél szindrómában (IBS) szenvedő férfiak az erektilis diszfunkció fokozott kockázatával szembesülnek.

Feltöltve: 2016-01-26 | Kategória: Szexológia

A kék tabletta mellett a kék fény nyújthat reményt a merevedési zavarban szenvedő férfiak számára

Az erektilis diszfunkció tabutémának számít a férfiak között, amiről senki nem beszél szívesen. Ennek ellenére tény, hogy az életkor előrehaladtával egyre több férfit érint: a harmincas életévektől kezdve folyamatosan emelkedik az erekcióval elégedetlen férfiak száma, a hatvanas korosztálynak pedig több mint a fele érintett.

Feltöltve: 2016-01-22 | Kategória: Szexológia

Alvási apnoéban szenvedő férfiak merevedési zavara

A depresszív tüneteket is mutató és az alvási apnoe miatt rossz életminőségű, obstruktív alvási apnoéban (OSA) szenvedő férfiak esetében nagyobb az erektilis diszfunkció (ED) valószínűsége, mint a kizárólag OSA-ban szenvedő férfiaknál. Dr. Yung Jin Jeon keresztmetszeti analízisének eredményét a Journal of Sexual Medicine című szakmai folyóirat online kiadása közölte.

Feltöltve: 2016-01-15 | Kategória: Szexológia

Legelső Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld