Főoldal » EÜ Hírek

Hány százalékos mortalitású volt a régmúltban a császármetszés?

Kép
 
Új eljárás a a Lyme-kór kimutatásában,,Aztan mennyi vert kell levenni hogy legalabb 1 db borreliat ki lehessen mutatni? Keressuk a tut a s...''Hogyan próbálta a jazzt felhasználni a saját céljaira Hitler?,,[email protected]''Újabb leletre bukkantak Jézus szülőhelyén,,Milyen jo latni a kepen a lelet mellett a megvalosulo okumenet.''Gynecomastia - klinikai iránymutatás 2019,,Tisztelt Olvasó! A cikk csak egy rövid kivonata az ajánlásnak , melyet a következő oldalon részl...''Gynecomastia - klinikai iránymutatás 2019,,És mi van a gynecomastia plasztikai sebészeti kezelésével - amiről egy szó sem esik ebben a buta c...''

EÜ Hírek

Betöltés...

Az EU erősíti a gyógyszergyárak ellenőrzését

Szigorítani fogja az Európai Bizottság a gyógyszerágazat ellenőrzését, miután a szektor vizsgálatából az derült ki, hogy csökken a forgalomba hozott gyógyszerújdonságok száma, a generikus (azaz lejárt szabadalmú, olcsóbban utángyártható) gyógyszerek pedig késve jutnak a piacra.

Feltöltve: 2009-07-09 | Kategória: EÜ Hírek

A világ legvékonyabb felszívódó műtéti tapaszát fejlesztették ki

A celofánnál ezerszer vékonyabb, a testben felszívódó műtéti nanotapaszt fejlesztettek ki belső sebek lefedésére - jelentették be szerdán japán kutatók.

Feltöltve: 2009-07-09 | Kategória: EÜ Hírek

Megkapja az önkormányzat a végkielégítésekre kifizetett 740 millió forintot

Pályázati pénzként visszatérül az a 740 millió forint, amit a hevesi megyegyűlés korábban kifizetett a távozó egri kórházi dolgozók végkielégítésére - tájékoztatta a megyegyűlés alelnöke szerdán az MTI-t.

Feltöltve: 2009-07-09 | Kategória: EÜ Hírek

Új implantátum helyettesíti a porckorongot

Egy német fejlesztésű forradalmi porckorong-implantátumnak köszönhetően a betegek csontjaik megcsapolása nélkül eshetnek át a beavatkozáson.

Feltöltve: 2009-07-09 | Kategória: EÜ Hírek

A Bayer az ösztradiol tartalmú fogamzásgátlója engedélyeztetését kéri

A Bayer szerdán bejelentette, hogy engedélyeztetésre küldi az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatalnak (FDA) egy új ösztradiol tartalmú gyógyszerét. Ezáltal lehetővé válna annak fogamzásgátlóként és a bőséges vagy elhúzódó menstruációs vérzés kezelésére szolgáló forgalmazása.

Feltöltve: 2009-07-09 | Kategória: EÜ Hírek

Kistérségi járóbeteg-szakellátó központ épül Szécsényben

Tizenhárom települést és húszezer embert érintő kistérségi járóbeteg-szakellátó központ épül Szécsényben, a beruházás kivitelezői szerződését szerdán írták alá a Nógrád megyei városban.

Feltöltve: 2009-07-09 | Kategória: EÜ Hírek

HospInvest: se fizetés, se tb-járulék?

Nem kapták meg a fizetésüket a HospInvest Heves megyei kórházainak dolgozói. Több kórházi dolgozó pedig azt jelezte: a TB nyilvántartása szerint rendezetlen a biztosítási jogviszonyuk – írja a Heves megye Online (www.heol.hu)

Feltöltve: 2009-07-09 | Kategória: EÜ Hírek

Spórol a kaposvári kórház, hazaküldték a műtétre előjegyzett betegeket

A tervezhető műtéti beavatkozások számának csökkentéséről döntöttek kényszerűségből a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórházban - írta szerdai számában a Somogyi Hírlap.

Feltöltve: 2009-07-08 | Kategória: EÜ Hírek

Korszerű ultrahangos vágó és vérzéscsillapító készüléket adományoz a Gyermekrák Alapítvány a Miskolci Gyermekklinikának

Korszerű ultrahangos vágó és vérzéscsillapító készüléket adományoz a Gyermekrák Alapítvány a Miskolci Gyermekklinikának.

Feltöltve: 2009-07-08 | Kategória: EÜ Hírek

A világ első mesterséges ivarsejtje

A világ első, laboratóriumi körülmények között előállított, életképes férfi ivarsejtjének létrehozásáról számoltak be brit kutatók.

Feltöltve: 2009-07-08 | Kategória: EÜ Hírek

Néma agyi infarktus: rizikótényező a látótér kiesésben és a stroke-ban

A normál szemnyomású zöldhályogban (glaukóma) szenvedő betegek egészségi állapota nagymértékben különbözik az un. nyitott csarnokzugú glaukómásoktól. Az egyik ilyen különbség a néma agyi infarktus – ami a véráramlás agyban történő akadályozását jelenti – emelkedett előfordulása, mely a normál nyomású zöldhályogban jóval gyakrabban fordul elő.

Feltöltve: 2009-07-08 | Kategória: EÜ Hírek

A kontrollált asztma: kik használhatják a minden nap adható gyógyszereket?

Az Amerikai Családorvosi Akadémia szerint minden nap alkalmazhatóak az asztma kezelésében felhasznált gyógyszereket anélkül, hogy rászokás alakuljon ki.

Feltöltve: 2009-07-08 | Kategória: EÜ Hírek

Legelső Előző 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld