Főoldal » EÜ Hírek

Mi az Usher szindróma?

Kép
 
Csapdával buktatják majd le a hálapénzt elfogadó orvosokat,,Porhintés. ki az az elmebeteg,aki ha nem szűnik meg a szabad orvosválasztás, elhiszi hogy ingyen be...''A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,Nagyon helyes hogy a rendezvényeket szálláshelyeket csak oltott személyek látogat hassal aki nem ...''A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,Miért ? Ha az oltás megvédi a beoltottat, mitől fél ? Aki retteg, pánikol, oltassa be magát !! H...''Orbán: Nem oldjuk fel a korlátozásokat addig, amíg nem oltottunk be elég embert,,Orbán szokás szerint ködösít és hazudik.''A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,Már több mint kétszázezren átestek a betegségen. Ők nem kaptak semmi lehetőséget. Hiába várták őket...''

EÜ Hírek

Ki kell adni a kórházi ágyak kiürítéséről szóló utasítást

Pert vesztett az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Feltöltve: 2021-01-22 | Kategória: EÜ Hírek

Egyetemi modellváltás az orvosképzést nyújtó egyetemeknél

Az orvosképző egyetemek dönthetnek lehetséges modellváltásukról - olvasható az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleményében, amelyet kedden juttattak el az MTI-hez.

Feltöltve: 2021-01-22 | Kategória: EÜ Hírek

Gulyás: a háziorvosok és a fogorvosok is részesülnek a béremelésből

Mivel hatékony egészségügyi alapellátás nélkül nincs jó színvonalú egészségügyi ellátás, és a háziorvosi praxisok működése, eredményessége nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az egészségügyi rendszer jól működjön, a kormány úgy döntött, hogy a béremelésből a háziorvosok is részesülnek - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Feltöltve: 2021-01-21 | Kategória: EÜ Hírek

Főigazgató: jelentős fejlesztések indultak a Honvédkórházban

Jelentős civil és katonai egészségügyi fejlesztések indultak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban, amelynek a koronavírus-járványban is helyt kell állnia. A Honvédkórházban készen állnak arra, hogy egy nap alatt 60 oltóponton akár 10 ezernél is több embert oltsanak be, "csak legyen vakcina" - hangsúlyozta az intézmény főigazgatója az MTI-nek adott interjújában.

Feltöltve: 2021-01-19 | Kategória: EÜ Hírek

Csapdával buktatják majd le a hálapénzt elfogadó orvosokat

A Nemzeti Védelmi Szolgálaton belül már felállították azt a főosztályt, amely március elseje után ellenőrizheti az egészségügyi alkalmazottakat. Az Egészségügyi Szolgáltatók Védelmi Főosztály fókuszában a hálapénz lesz.

6 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2021-01-19 | Kategória: EÜ Hírek

Intézményvezetői kinevezéseket adott át Kásler Miklós

Egészségügyi intézményvezetői kinevezéseket adott át az emberi erőforrások minisztere pénteken Budapesten.

Feltöltve: 2021-01-15 | Kategória: EÜ Hírek

Kiderült: ez a hatóság üldözi márciustól a hálapénzt Magyarországon

Az ATV megkeresésére a Belügyminisztérium közölte: rendőrségnél a Nemzeti Védelmi Szolgálaton belüli szervezeti egység végzi a bűncselekmények felderítését.

3 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2021-01-13 | Kategória: EÜ Hírek

Emmi: A hálapénz kivezetésére hivatkozva nem lehet korlátozni a szabad orvosválasztás jogát

A hálapénz kivezetésére hivatkozva nem írhatja elő az intézmény, hogy a szülésekhez nem lehet sem orvost, sem szülészt választani.

5 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2021-01-12 | Kategória: EÜ Hírek

Egyszerűsödik a halálozás anyakönyvezéséhez szükséges adatok továbbítása

Egyszerűsödik a halálozás anyakönyvezéséhez szükséges adatok továbbítása februártól, az elektronikus halottvizsgálati bizonyítványt kiállító (eHVB-) rendszernek köszönhetően az anyakönyvvezetők elektronikusan is megkapják majd az elhunytak személyes adatait - tájékoztatta az Országos Kórházi Főigazgatóság (Okfő) hétfőn az MTI-t.

Feltöltve: 2021-01-11 | Kategória: EÜ Hírek

Az egészségügy teljes átalakításáról beszélt Kásler Miklós

Az új struktúrában többek között a korábbiaktól eltérő feladatokat kapnak a vidéki egyetemi klinikák. Megújítaná a teljes egészségügyi rendszert a szakminiszter. A folyamat első lépése az Országgyűlés által elfogadott egészségügyi törvény volt.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2021-01-08 | Kategória: EÜ Hírek

Folyik a hatósági eljárás a Nemzetközi Oltóközpont ellen

Még zajlik a fogyasztóvédelmi hatósági eljárás a Nemzetközi Oltóközpont nevű magáncég ellen, amely már akkor vett fel előjegyzést a koronavírus elleni vakcinára, amikor olyan még nem is létezett – tudta meg a növekedés.hu.

Feltöltve: 2021-01-07 | Kategória: EÜ Hírek

Ezt hozhatja magával az egészségügyi ellátás centralizációja

Év eleje óta három nagy centrum alatt működnek a fővárosi és Pest megyei kórházak. Dózsa Csaba egészségügyi közgazdász szerint a centralizáció rugalmatlanná teheti a létrejött hatalmas intézményeket.

Feltöltve: 2021-01-06 | Kategória: EÜ Hírek

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld