Főoldal » EÜ Hírek

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Érdekes adatok a koronavírus-oltás utáni megbetegedésekről és halálesetekről,,Sántit a statisztika!!!''Merkely: a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást,,Az én praxisomban is követjük a 60 év felettiek ellenanyagszint változásást a második Sinopharm olt...''Merkely: a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást,,Merkely Béla hiteltelen! A virológusok szerint szükség lehet a Kínai vakcina 3, oltására és a nemze...''Két 5 éves kisfiú homokozólapátokkal megszökött egy óvodából majd megpróbáltak venni egy Jaguart,,Hm, jó ízlésük van a nebulóknak. Bíztató, hogy nem Teslát vagy egyéb villanyost szemeltek ki''Kommunikációs útmutató a koronavírus-tévhitekről és cáfolatukról,,Háát.... a helyesírás hagy némi kívánni valót maga után....''

EÜ Hírek

Magánvállalkozásban új sürgősségi orvosi ügyeleti centrum Érden

Magánvállalkozásban sürgősségi központi orvosi ügyeleti centrum nyílik Érden, az új intézmény 85 ezer helyi és környékbeli lakos ellátásáról gondoskodik - közölte a központ ügyvezetője.

Feltöltve: 2009-10-20 | Kategória: EÜ Hírek

Végre egy sikeres összefogás!

Meglepődött az ország, a média és a kormány is, hogy mennyire határozottan léptek fel a kórházvezetők.

Feltöltve: 2009-10-16 | Kategória: EÜ Hírek

Tulajdonosváltások három laborcégnél

Megvásárolta az ÁNTSZ Labor Kft. 75 százalékát a Nyíri Viktor tulajdonában levő NV Vagyonkezelő Kft., a 25 százalékot pedig dr. Péterfy Ferenc szerezte meg. Ezzel párhuzamosan az NV Vagyonkezelő Kft. eladta a GenoID Kft. 25 százalékát a Diagnosticum Zrt.-nek - közölte az NV Vagyonkezelő az MTI-vel.

Feltöltve: 2009-10-15 | Kategória: EÜ Hírek

Trombolízis-kezelés a balassagyarmati kórházban

Nógrádban korábban egyetlen trombolízis-kezelés sem történt, augusztustól viszont már hat ilyen vérrögoldó beavatkozást végeztek el a balassagyarmati kórházban a harmadik leggyakoribb halálok, a stroke (agyi katasztrófa) ellen - tájékoztatta az MTI-t kedden Óváry Csaba neurológus főorvos, orvosigazgató.

Feltöltve: 2009-10-14 | Kategória: EÜ Hírek

Felfüggesztettek egy orvost a szentesi kórházban történt haláleset ügyében

Felfüggesztette a szentesi Dr. Bugyi István Kórház vezetése a munkavégzés azt az orvost, aki ellen vádemelési javaslattal zárult a rendőrségi vizsgálat; a férfi által elvégzett nőgyógyászati beavatkozás során egy női beteg elhunyt.

Feltöltve: 2009-10-14 | Kategória: EÜ Hírek

Magyarországi önkéntes orvosok Erdélyben

Szakorvosokból, egészségügyi szakemberekből álló magyarországi önkéntes csoport végez szűrővizsgálatokat a romániai Hargita, Maros és Bákó megye kilenc településének kórházaiban, iskoláiban, óvodáiban, ahol szükség esetén gyógykezelésben is részesítik a rászoruló gyermekeket.

Feltöltve: 2009-10-14 | Kategória: EÜ Hírek

OGY - Kórházfinanszírozás: jövőre 38 milliárd forintos plusz

A kormány és a kórházak között a múlt héten létrejött megállapodás értelmében jövőre 38 milliárd forinttal több forráshoz juthat a kórházi szakellátás - ezt a módosító indítványt fogadta el hétfői ülésén és nyújtotta be a 2010-es költségvetés tervezetéhez a parlament egészségügyi bizottsága.

Feltöltve: 2009-10-13 | Kategória: EÜ Hírek

Népszabadság: Megmentett koraszülöttek

A szakemberek szerint a javuló csecsemőhalandósági adatok részben a védőoltásoknak köszönhetők; elsősorban a súlyos légúti, úgynevezett RSV-fertőzésekkel szemben 2008-tól elérhető védelemnek - számol be a csütörtöki Népszabadság.

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: EÜ Hírek

Kormányszóvivői - Székely Tamás: jövő év elején egy havival több forrást kapnak a kórházak

A jövő év elején egy havival több finanszírozást kapnak a kórházak - közölte az érdekképviseletekkel előző nap kötött megegyezésről a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón Székely Tamás egészségügyi miniszter.

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: EÜ Hírek

Győr megyei közgyűlés: továbbra sem biztosított a Petz kórház működésének fedezete

A kórházak finanszírozásáról a szaktárca és a szakmai szervezetek között szerdán megszületett megállapodás ellenére sem látja biztosítottnak a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház működéséhez szükséges pénzügyi fedezetet, az egyenletes, tervezhető gazdálkodást a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés.

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: EÜ Hírek

Influenzaoltás gyerekeknek - vita az oltóanyag tesztelése körül

Nem alkalmas a H1N1 elleni magyar vakcinával a három év alatti gyerekek körében végzett vizsgálat az oltóanyag tesztelésére – idézi a Szent László Kórház oltási tanácsadóját az MR1. A Veszprémben végzett teszt tíz kisgyerekkel zajlik, a szakértő szerint ez nagyon kevés ahhoz, hogy kiderüljön, mennyire biztonságos az Omninvest vakcinája az adott korcsoportban, ráadásul várhatóan nem elemzik, hatékony-e egyáltalán a hazai oltóanyag.

Feltöltve: 2009-10-08 | Kategória: EÜ Hírek

Év végére megújul a keszthelyi kórház szülészeti-nőgyógyászati osztálya

Év végére megújul a keszthelyi kórház szülészet-nőgyógyászati osztálya; a részben adományokból fedezett korszerűsítés a húszezres város térségében élő mintegy hatvanezer ember ellátását javítja majd - adta hírül kedden az MTI Önkormányzati Sajtószolgálatán (ÖS) keresztül a Balaton-parti város önkormányzata.

Feltöltve: 2009-10-08 | Kategória: EÜ Hírek

Legelső Előző 548 549 550 551 552 553 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld