Főoldal » Életstílus

Melyik kórképben látható Kayser-Fleischer gyűrű és hol?

Kép
 
Levothyroxin és szívelégtelenség A pilóták és a melanoma kockázat Új terápia vashiányos felnőttek részére A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Egy orvos is megkapta a Boldog Gizella-díjat Budapest legnagyobb egészségügyi beruházása a terv szerint halad A betegség egy jó görbe tükör, válasz a világra, amiben élünk Már megint felfedeztek valamit a vörösborral kapcsolatban 10 technológia, ami megváltoztatja a mindennapjainkat
Mikor lehetséges a prosztatarák fokális kezelése?,,Természetesen minden cikk csak valamilyen kis területtel foglalkozik... A tumor kiterjedésétől füg...''Új eljárás a a Lyme-kór kimutatásában,,Aztan mennyi vert kell levenni hogy legalabb 1 db borreliat ki lehessen mutatni? Keressuk a tut a s...''Hogyan próbálta a jazzt felhasználni a saját céljaira Hitler?,,[email protected]''Újabb leletre bukkantak Jézus szülőhelyén,,Milyen jo latni a kepen a lelet mellett a megvalosulo okumenet.''Gynecomastia - klinikai iránymutatás 2019,,Tisztelt Olvasó! A cikk csak egy rövid kivonata az ajánlásnak , melyet a következő oldalon részl...''

Életstílus

Betöltés...

A betegség egy jó görbe tükör, válasz a világra, amiben élünk

A test és lélek egészségéről, a stresszbetegségekről és a mentális egészségről is beszélt Sümegi András, a Praxis Dr. Zénó Magánklinika főorvosa. A kaposvári származású pszichiáter a Somogyi Tudósklub vendége volt.

Feltöltve: 2019-08-23 | Kategória: Életstílus

Már megint felfedeztek valamit a vörösborral kapcsolatban

A buffalói egyetem munkatársainak a nevéhez fűződik a legújabb kísérlet, ami a rezveratrol anti-depresszáns hatásához kapcsolódott.

Feltöltve: 2019-08-23 | Kategória: Életstílus

10 technológia, ami megváltoztatja a mindennapjainkat

A jövőben hatalmas drónok szállítják majd az árut óriáskonténerekben, miközben önvezető autókkal közlekedünk, a házakat előre gyártott modulokból építik majd fel 1-2 nap alatt, az orvostudományban pedig 3D-nyomtatóval készítenek organikus művégtagokat.

Feltöltve: 2019-08-22 | Kategória: Életstílus

Meglepő ötlettel rukkolt elő egy nagy múltú Champagne-ház

A François Dubois Champagne-ház a környezettudatosság jegyében egy figyelemre méltó újdonságot mutatott be a közelmúltban.

Feltöltve: 2019-08-22 | Kategória: Életstílus

Vajon másképp készült régen a bor?

Mit értünk hagyományos kontra modern borstíluson? Valóban sokat hallani a borszakmában az „old school" és „new school" kifejezéseket, de értjük is, mit jelentenek?

Feltöltve: 2019-08-21 | Kategória: Életstílus

Új technológiával olvashatják az egyiptomi papiruszokat

1906-1908 közti ásatások során jutottak német tulajdonba azok a papiruszok, amelyeket a Nílus Elephantiné nevű szigetén tárt fel Otto Rubensohn, ezek 80 százalékát még sosem tudták elolvasni.

Feltöltve: 2019-08-21 | Kategória: Életstílus

Sör mellé ajánlják a szaunában sült kultikus kolbászt

Szauna-szakácskönyvet is piacra dobtak, mivel érdemes kényeztetni izzadás után magunkat.

Feltöltve: 2019-08-20 | Kategória: Életstílus

Kávézaccból és PET-palackból készült cipő

A feltalálók ily módon is szeretnék csökkenteni a világon felhalmozódott szemét mennyiségét. Jesse Khan Tran és Son Chu vietnami vállakozók saját fejlesztésük nyomán műanyag palackokból és kávézaccból készítettek cipőket Finnországban.

Feltöltve: 2019-08-19 | Kategória: Életstílus

Felfedezték Európa legöregebb bükkfáját

Egy olasz kutatócsoport rábukkant Európa legöregebb, 546 éves bükkfájára Ausztriában. A bükkfamatuzsálem a felső-ausztriai Kalkalpen Nemzeti Parkban áll.

Feltöltve: 2019-08-16 | Kategória: Életstílus

„Az életed árán is” – Meddig feszíthetik a húrt?

Érdekes véleménycikk jelent meg a Dance Magazine oldalán: egy elismert koreográfus arról elmélkedik, mennyire fenntartható 2019-ben az a régi szemlélet, miszerint a balett-táncosoknak „bele kell halniuk” a táncba.

Feltöltve: 2019-08-16 | Kategória: Életstílus

Olyan szennyezett a levegő a Duna-parton, mint csúcsforgalomban

Két hete mérik a Duna-parti levegő minőségét az aHang aktivistái Budapesten. Az akciót belvárosi civilek kezdeményezték, a kampányban részt vesz a Levegő Munkacsoport, a mérőeszközöket pedig a Greenpeace biztosítja.

Feltöltve: 2019-08-15 | Kategória: Életstílus

Műtét közben lenyelte protézisét

Műtét közben lenyelte protézisét egy 72 éves brit nyugdíjas Nagy-Britanniában. Csak napokkal az operáció után derült ki, hogy ez okozza újabb súlyos panaszait. Az esetről a BMJ Case Reports folyóirat legutóbbi kiadása számolt be.

Feltöltve: 2019-08-15 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld