Főoldal » Életstílus

Hány gyógyszerész volt az egyik legősibb magyar gyógyszerész dinasztiában?

Kép
 
Csodagyógyszer a metformin? 1.rész Éjszakai légzészavar és az öregedés Psychosis és hospitalizáció A Neurológiai Klinika egykori igazgatójára emlékeztek Több pénz kell a gyorsabb befogadáshoz A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle 90 éves és két keréken gurul. Mi az? A jó kenyeret mindenki megérdemli Eltörölnék az időt egy 300 fős norvég szigeten

Életstílus

Betöltés...

90 éves és két keréken gurul. Mi az?

A walesi kisvárosban, Pembrokeban él egy teknőc, akinek életét gazdája leleményessége mentette meg – írta a buzznick.com. A kilencven esztendős házi kedvencnek, Mrs-T-nek ugyanis a közelmúltban patkányok rágták le mellső lábait, így mozgásképtelenné vált.

Feltöltve: 2019-06-24 | Kategória: Életstílus

A jó kenyeret mindenki megérdemli

A kenyér egyszerű dolog, mondhatnánk, hiszen csak liszt, só meg víz kell hozzá. Ezt az állítást az ipari sütödék előszeretettel cáfolják meg, mikor vegyi anyagok és adalékok garmadájával megpocsékolják a tésztát.

Feltöltve: 2019-06-24 | Kategória: Életstílus

Eltörölnék az időt egy 300 fős norvég szigeten

Létezik az éjféli napnak nevezett jelenség, ami a Föld sarkai körül észlelhető, mikor is a Nap még éjfélkor is, azaz 24 órán át a horizont felett marad.

Feltöltve: 2019-06-21 | Kategória: Életstílus

Hat különleges koktélrecept kánikulai partikhoz

Ahogy a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, úgy kívánjuk egyre gyakrabban a hűsítő, jeges finomságokat. Ezek a koktélok felpezsdítenek a forró nyári napokon.

4 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-06-21 | Kategória: Életstílus

A középkorban bíróság előtti szexszel lehetett elválni

A történelem során a válás sosem volt egyszerű dolog, és minél messzebb megyünk vissza időben, annál lehetetlenebbnek tűnik. Még azt sem lehet mondani, hogy ez a királyok előjoga lehetett volna, elég csak VIII. Henrik angol királyra gondolni.

Feltöltve: 2019-06-20 | Kategória: Életstílus

Meghalt Franco Zeffirelli

Életének 97. évében elhunyt Franco Zeffirelli olasz rendező, aki a film, a színház és az opera világában is maradandót alkotott és leginkább látványos Shakespeare-adaptációiról ismert.

Feltöltve: 2019-06-20 | Kategória: Életstílus

„Vessel”, New York legújabb építészeti csodája

Megnyitotta kapuit a nyilvánosság előtt New York új üvegszerkezetű látnivalója, mely 45 méterre emelkedik a város fölé. A „Vessel” azaz Hajó névre keresztelt építmény a központja a Hudson Yard-nak, mely 28 milliárd dolláros beruházásként épül Manhattan keleti oldalán.

Feltöltve: 2019-06-19 | Kategória: Életstílus

42-szer próbálták, egyszer sem sikerült megölni, de miért?

Adolf Hitler: a név, a karlendítés, a bajusz, a zsidóirtás, az őrült üvöltözés, a nácizmus, a második világháború, az elképzelhetetlen kegyetlenség, végül az öngyilkosság. Valószínűleg mindenkiben felmerül a kérdés: hogyhogy nem tette el láb alól egy merénylő? Valójában 42-szer próbálták.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-06-19 | Kategória: Életstílus

Megrövidíti az életet az egyik legfelkapottabb étrend

Ausztrál kutatók megfejthették, miért rövidíti meg az életet a magas fehérjetartalmú étrend, mint amilyen például a paleo(lit) diéta is. Az új eredmények azt is alátámasztják, hogy a szénhidrátok nem feltétlenül kerülendők, ahogy sokan állítják.

Feltöltve: 2019-06-18 | Kategória: Életstílus

Térképen a helyek, ahol ingyen ihat vizet

Egy webes szolgáltatásnak hála térképen, településenként látni, hol találhatók bárki által ingyenesen használható ivókutak az országban.

Feltöltve: 2019-06-18 | Kategória: Életstílus

Drámai képek a Notre-Dame első miséjén az áprilisi tűzeset óta

Néhány tucatnyi, védősisakkal felszerelkezett közönség előtt tartották az első misét a Notre-Dame-ban azóta, hogy április 15-én tűzvész pusztított a keresztény világ egyik legismertebb székesegyházában.

Feltöltve: 2019-06-18 | Kategória: Életstílus

Indul az idei levendulaszezon

2019-ben is Szedd magad! és más programok várják Tihanyban és Pannonhalmán a levendulakedvelőket.

Feltöltve: 2019-06-17 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld