Főoldal » Életstílus

Mi a PEHO syndroma?

Kép
 
Magzatgyermek világnapja: A várandósság alatti diabétesz növelheti a fejlődési rendellenességek kialakulását Új kolchicin terápiás formula FDA jóváhagyással Az ACE-inhibitorok növelik a tüdőrák veszélyét 1. "Magának nagyobb szüksége van rá, mint nekem" Parazita ikertestvérével a hasában született egy kislány Kolumbiában A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Félig elsüllyesztett, víz alatti étterem 38 ember nézte végig, ahogy meggyilkolták a fiatal nőt Bakonyból származik a bakonyi sertésszelet és palóc a palóc? Dehogy!
Új kemoterápiákat javasolnak az onkológusok,,Mivel nem tudom, mikor lesz nyilvános ezen az oldalon, jelzem a Szakmai Kollégium Onkológia és Sugá...''Teljesen elbutulhatunk a sok fotózás miatt,,Gondolom, ez a figyelem megosztásával is összefüggésben lehet. Ha fotózok, akkor a képre is koncent...''Új kemoterápiákat javasolnak az onkológusok,,Érdekes, de nem új. A "régi típusú" szakmai kollégium is már felvetette a felesleges protokollok t...''Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Van olyan patikalánc ez például a PatikaPlus gyógyszertárak ahol az ügyeletért 900 forintot fizetne...''Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Ugyan ez van orvosi szinten.Hülye lenne dolgoznia minimál bérért,már rég el lehet felejteni azt ?ho...''

Életstílus

Betöltés...

Félig elsüllyesztett, víz alatti étterem

Lélegzetelállító vízalatti étterem nyílt Norvégiában, az UNDER. Morózus, minimalista, letisztult és egész egyszerűen menő északi design. A végeredmény a Snøhetta építész- és designstúdió nevéhez köthető.

Feltöltve: 2019-03-25 | Kategória: Életstílus

38 ember nézte végig, ahogy meggyilkolták a fiatal nőt

Ki segítene, ha támadás érne az utcán? Kitty Genovese tragikus halála szociálpszichológiai kutatások sorát inspirálta arra, hogy megvizsgálják, miért nem avatkoznak közbe az emberek, amikor valakit nyilvános helyen ér erőszak.

Feltöltve: 2019-03-25 | Kategória: Életstílus

Bakonyból származik a bakonyi sertésszelet és palóc a palóc? Dehogy!

Valamilyen rejtélyes oknál fogva elképesztő vonzalmat érzünk a hangzatos ételelnevezések iránt. Különösen növeli egy-egy fogás értékét a szemünkben, ha valamilyen híres embernek vagy tájegységnek a nevét viseli magán.

Feltöltve: 2019-03-22 | Kategória: Életstílus

Bársonyosabb az ementáli, ha hip hopot hallgat

Bársonyosabb és nagyobb lyukú az az ementali sajt, amelyet folyamatosan zenén érlelnek, svájci kutatók szerint a hip hop ebből a szempontból hatékonyabb, mint Mozart zenéje.

Feltöltve: 2019-03-21 | Kategória: Életstílus

Patkánnyal riogatott egy 11 hónapos kisbabát, nagy tudós lett belőle

Mindössze 11 hónapos volt az a csecsemő, akin John B. Watson és felesége kísérletezni kezdett a John Hopkins Egyetemen a 20. század elején. Kis Albert elméjébe félelmi reakciókat ültettek a hírhedt kutatás során. Milyen élete volt később annak, akit babakorában rettegni tanítottak?

Feltöltve: 2019-03-21 | Kategória: Életstílus

Végre megtalálták a tökéletes kávé titkát

Elsőre szokatlannak tűnhet a kávé és a kémia ötvözete, de egy kutatócsoport azt állítja, hogy rájöttek a tökéletes eszpresszó titkára.

Feltöltve: 2019-03-20 | Kategória: Életstílus

Megérkezett a medvehagyma! De mihez kezdjünk a tavasz slágerével?

Mindegy, hogy reggelente fagy van és olyan hideg, hogy még a könny is az arcunkra dermed: ha medvehagyma van a piacon, akkor már van ok az örömre és a reményre, hogy jön a tavasz.

Feltöltve: 2019-03-20 | Kategória: Életstílus

Miért leszünk libabőrösek?

Egy hideg fuvallattól, egy váratlan meglepetéstől vagy akár egy énekes hangjától is libabőrösek lehetünk. De vajon mi áll e különös élettani jelenség hátterében?

Feltöltve: 2019-03-19 | Kategória: Életstílus

Szeretnek-e zenét hallgatni a növények?

Ha ránk ilyen nagy hatással van egy-egy zenemű, miért hagyná hidegen a növényeket? Utánanéztünk, van-e a növények és a zene viszonyára vonatkozó kutatás.

Feltöltve: 2019-03-19 | Kategória: Életstílus

Látott már kottaírógépet?

Az 1950-es évekbeli találmány soha nem terjedt el széles körben, furcsa alakjával azonban ma már zene- és dizájntörténeti ritkaság.

Feltöltve: 2019-03-18 | Kategória: Életstílus

Kiderült: a kemény tojás 200 millió éves evolúciós találmány

Egy most publikált tanulmány szerint a dinoszauruszok fosszíliákban ránk maradt tojásainak leheletvékony, mégis kemény héjuk volt. A korábban általános, lágy héjat felváltó evolúciós újítás nagyjából 200 millió éve robbanásszerűen terjedt el a gerincesek több fejlődési ágában is.

Feltöltve: 2019-03-18 | Kategória: Életstílus

London leghírhedtebb csokoládéháza és férfiklubja, ahol nem csak csokievés folyt

A 17. és a 18. században az angol úriemberek krémje egy egészen különleges helyre járt: a White's csokoládéházba. Ami viszont ott történt, megbotránkoztatta az embereket.

Feltöltve: 2019-03-14 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld