Főoldal » Életstílus

Ki ismerte el magáról, hogy enyhe Asperger szindrómája van?

Kép
 
Füstbe ment egészség
Füstbe ment egészség

A statisztika szerint a világon egymilliárd ember dohányzik, azaz a Föld lakosságának több mint 13,5%-a. A dohányzás egészségügyi és gazdasági következményei világszerte riasztóak.

Az ultrahang vizsgálat haszna colitis ulcerosa kezelésében Éjszakai szeméremtest viszketés 1.rész Újragondolt irányelv nagy változásokkal: az asztma kezelése. 1. rész Marad a rossz levegő Budapesten Egyre több kínai városban bukkan fel az új tüdőgyulladás-vírus A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle 2020-ban a vidra lesz az év emlőse A csomagolás kihat az étel ízére Kevésbé számít-e a nők egészsége?
A szexhiány 7 káros egészségügyi és lélektani hatása,,🤗''Alzheimer prevenció: mit tudunk ma?,,Ennél azért többet is tehetünk , napi 400mg szervesMg+1000mg Lecitin +100mg Q10 +1000mgvit C. Német...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,A hálapénz kérdése sokkal bonyolultabb.Gyakorlatilag meg kell szüntetni a szabad orvosválasztást. I...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,Remek dolog , hogy a kamara ismét a hálapénzzel foglalkozik , talán azzal is kellene , hogy a magya...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,A képlet egyszerű: EU-s fizetés és munkakörülmények. Ekkor a hálapénz megszűnik.''

Életstílus

Betöltés...

10 étel és ital, amik garantálják az öregedést

Ariel Ostad, az Amerikai Dermatológiai Akadémia tudósa állította össze azt a listát, amelyben olyan ételeket és italokat sorol fel, amelyek bizonyíthatóan öregítik a testünket, bőrünket és károsítják a fogazatot.

Feltöltve: 2019-12-18 | Kategória: Életstílus

Jobban értik a kutyák a szavainkat, mint véltük

Jól tudjuk, hogy a háziállatok felismerik gazdáik hangját, megértik egyes szavaikat, egy új kutatás azonban ennél is bővebb tudással ruházza fel kutyáinkat.

Feltöltve: 2019-12-17 | Kategória: Életstílus

Extrém sportok a Kádár-rendszerben

Sokan az 1990-es évtizedre teszik azt az időszakot, amikor hazánkban is igazán népszerűek lettek a nyugati extrém sportok, például a bmx-ezés vagy a gördeszkázás.

Feltöltve: 2019-12-17 | Kategória: Életstílus

Égi jelenségek 2019. december második felében

Beköszönt a téli napforduló, esti és reggeli holdsarlók is várnak ráadás együttállásokkal, és akár néhány meteorral is találkozhatunk.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-12-16 | Kategória: Életstílus

Hogyan lett a karácsonyi vacsora a szegénység szimbóluma?

Egy klasszikus és hangulatos karácsonyt el sem tudunk képzelni töméntelen étel, finomabbnál finomabb fogások nélkül. Pedig a 19. század óta a karácsonyi asztal szorosan összefügg az éhezéssel is. De vajon hogyan lett a bőség egyszerre a szegénység szimbóluma is? A háttérben Charles Dickens és a Karácsonyi ének áll.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-12-16 | Kategória: Életstílus

Online elérhető magyar filmek

Online elérhetővé vált számos kelet-európai ország filmes termése, köztük a haza alkotások egy része is. A válogatás elég vegyes.

Feltöltve: 2019-12-13 | Kategória: Életstílus

Magyar tudósok mikrobákból alkotott festményekkel nyertek díjat Amerikában

A magyar népművészeti motívumokat szerette legjobban a közönség a sajátos technikával alkotó szakemberek munkái közül.

Feltöltve: 2019-12-13 | Kategória: Életstílus

Tánc segíti a háborús veteránokat a traumák feldolgozásában

Roman Baca az iraki háborúban harcolt, ahonnan hazatérve nehezen tudott beilleszkedni a civil életbe: a háborús tapasztalatok megváltoztatták a személyiségét. Most koreográfusként a hozzá hasonló embereknek próbál segíteni.

Feltöltve: 2019-12-12 | Kategória: Életstílus

Egymillióan látták már A padlást

Különleges jubileumhoz érkezett A padlás a Vígszínházban. A legendás előadás egymilliomodik nézőjét köszönthette december 9-én. A bemutató óta eltelt több mint három évtizedben több generáció nőtt fel Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter szívet melengető meséjén.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-12-12 | Kategória: Életstílus

A KGB ölte meg Albert Camus-t egy új könyv szerint

60 évvel azután, hogy Albert Camus halálos autóbalesetet szenvedett, egy új kutatás szerint KGB-ügynökök végeztek az antikommunista író-filozófussal.

Feltöltve: 2019-12-11 | Kategória: Életstílus

Valóban meg tud szakadni?

A testünkben rejtőzik egy óriási karmester, mely naponta az összes szimfóniát hibátlanul levezényli, és ez a szívünk. De vajon tényleg benne lakik a szerelem? A bánattól valóban meg tud szakadni? Miért dobog néha a torkunkban? És miért jelöljük a szívet piros szívalakkal, ha teljesen más a formája? Különleges kérdésekre különleges válaszokat kerestünk.

Feltöltve: 2019-12-11 | Kategória: Életstílus

Orvosok muzsikáltak az adventi koncerten

A Szegedi Tudományegyetemen már hagyománnyá vált, hogy évente kétszer megmutatják zenei tudásukat a klinikákon dolgozó egészségügyi szakemberek, illetve az Általános Orvostudományi Karon tanuló fiatalok.

Feltöltve: 2019-12-10 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld