Főoldal » Életstílus

Hány ritka betegséget ismerünk jelenleg?

Kép
 
Acanthamoeba keratitis Az Egyesült Királyságban kockázati tényezőket azonosító eset-kontroll vizsgálat Új felfedezések a nők húgyhólyagjában található baktériumokról Psoriasis és IBD: valóban komorbiditás? 2.rész A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Automatikusan hívja a mentőket a magyar fejlesztésű mobilapplikáció Robotsegítség az orvos mellett Kultúrális örökség lett a kékfestés Mire jók a mesterséges érzékszervek? A Valentin-nap története: melyik Bálint volt az igazi?
A fizikai aktivitással kapcsolatos új iránymutatás 2.,,[email protected]''Zacher Gábor: Dolgoznék, de már nem kellek,,Zacher kollegának soha nem lett volna szabad osztályvezet€st vállalnia a honvédkórházban.Sajn...''Hétfőre bezupál a Honvédkórház,,Volt idő , amikor Oroszországba küldtek ki bennünket tanulni és nem akarták honosítani a diplomát ....''Dalí még annál is bizarrabb ember volt, mint hittük,,A képeit már akkor sem szeretem, amikor semmit nem tudtam a személyiségéről. A.P.''Specializálódás a radiológia területén?,,Hát én nem tudom. Annak idején például Ct- Mr-ből, ultrahangból, gyermek radiológiából is volt viz...''

Életstílus

Betöltés...

Zárt látványvilág helyett aktív hagyományőrzés a Göcseji Falumúzeumban

Megelevenedett a zalaegerszegi Göcseji Falumúzeum. A zárt látványvilág helyett aktív tevékenység közben mutatják be a térség népi építészetét, lakáskultúráját, hagyományait, a látogatók pedig kipróbálhatják és akár meg is tanulhatják az évszázados paraszti mesterségeket, a sütést, főzést, fonást, fazekasságot.

Feltöltve: 2009-10-15 | Kategória: Életstílus

Három estén át szól a dzsessz Budaörsön

A dzsessz szerelmeseit várják a budaörsi városi klubba, a városházára, illetve a Pikler Sörözőbe csütörtöktől szombatig a VI. Budaörsi Jazz Napok szervezői – adta hírül az MTI Önkormányzati Sajtószolgálatán (ÖS) keresztül a város önkormányzata.

Feltöltve: 2009-10-15 | Kategória: Életstílus

Debreceni Őszi Fesztivál

Színes program-kavalkáddal várja a Főnix Rendezvényszervező Kht. október 15. és 30. között az érdeklődőket a hagyományos Debreceni Őszi Fesztiválon. A több mint két hétig tartó rendezvény minden napja felejthetetlen élményt garantál a cívisváros lakói és a városba látogatók számára egyaránt.

Feltöltve: 2009-10-13 | Kategória: Életstílus

München magyarul. Magyar művészek Münchenben 1850-1914

A kiállításra - azon túl, hogy a 19. századi művészetünk legszebb és legismertebb alkotásait új összefüggésben mutatják be - több kulcsfontosságú mű érkezik Franciaország és Németország különböző múzeumaiból.

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: Életstílus

Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál

A pálinka kedvelői már megszokhatták, a májusi Budapesti Pálinkafesztivált októberben az igazi jó magyar kolbászokkal kiegészült Pálinka- és Kolbászfesztivál követi. Idén sem lesz ez másképp.

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: Életstílus

Simon-Júda-napi vásár kezdődik a szlovákiai Párkányban, 463. alkalommal

Csütörtökön kezdődik a hagyományos Simon-Júda napi vásár a szlovákiai Párkányban (Stúrovo).

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: Életstílus

A világ éjszakai arca a Magyar Nemzeti Múzeumban

A világ éjszakai arcát mutatja be az a The World at Night című nemzetközi csillagászati fényképkiállítás, amely október 16-tól két héten át várja az érdeklődőket a Magyar Nemzeti Múzeumban.

Feltöltve: 2009-10-08 | Kategória: Életstílus

Ördöglakat-találkozó Bakonysárkányon

A kézbe fogható és gondolkodtató játékok fesztiválját rendezik meg szombaton a Komárom-Esztergom megyei Bakonysárkány általános iskolájában.

Feltöltve: 2009-10-06 | Kategória: Életstílus

Óbuda-Merkapt családi sportnap

Óbuda-Merkapt családi sportnap

Feltöltve: 2009-10-02 | Kategória: Életstílus

Szőlőpréselés és mustkóstolás a szegedi múzeumban

Csongrád megye tanyavilága őszi hangulatban elevenedik meg a Móra Ferenc Múzeumban szombaton délelőtt, akik kedvet éreznek hozzá, kipróbálhatják a szőlőpréselést és a borlopót, vagy éppen friss mustot kóstolhatnak.

Feltöltve: 2009-10-01 | Kategória: Életstílus

Spamalot avagy a Gyalog Galopp

Monty Python Spamalot című musicaljének alapja a Gyalog Galopp című világsikert aratott film. Extra meglepetés a Monty Python kedvelőknek, hogy a humorcsapat más filmjeiben megismert és megkedvelt részletek is megjelennek a darabban.

Feltöltve: 2009-10-01 | Kategória: Életstílus

Móri Bornapok és V. Néptánc Fesztivál

Több mint 50 kulturális, sport, borászati, szórakoztató program közül választhatnak az érdeklődő hazai és külföldi látogatók.

Feltöltve: 2009-10-01 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 434 435 436 437 438 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld