Főoldal » Életstílus

Mikor kezdődött az Aspirin története?

Kép
 
Komorbiditások polymyalgia rheumaticaban egy szisztémás felülvizsgálat elemzése Obezitas és aszpirin rezisztencia Autoimmun hepatitis: 2019-es klinikai gyakorlati irányelvek 1. Rég ismert és új fertőző betegségek fenyegetik az emberiséget A dolgozók kétötöde vett részt a sztrájkban Hat praxisközösség már megalakult 40 könyvesbolt működik az 1500 lakosú kisvárosban Ismeretlen emberféle leleteire bukkantak Az apai agy
Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Az eredeti cikk végén azt is feltüntetik, hogy a két gyógyszercég, amik a HPV vaccinát gyártja, a s...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Ha 10 éve oltanak, akkor a legidősebb oltott 23 éves, a legfiatalabb 14 éves. Ezt a korosztály nézt...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Csatlakozva dr.Sebő Zsuzsannához, ez több, mint sánta, ez félrevezetés, szándékos torzítás, a legke...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,mai napig is mély döbbenettel tapasztalom,hallom és látom ,hogy egyes anyukák ők a nagy okosak most...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Mindenki figyelmébe ajánlom ezt a magyarra fordított cikket, ami pont az ellenkezőjét bizonyítja an...''

Életstílus

Betöltés...

Kreischberg, Stájerország zöld szívének síparadicsoma

A Mura folyó völgyében található St. Lorenzen ob Murau falucska fölött leledzik egy remek adottságokkal rendelkező síterep. Kreischberg Budapesttől mindössze 540 km-re található, a régió központjától, Murautól mindössze 10 percre. Viszonylagos közelsége miatt alkalmas hosszúhétvégés síelésre is.

Feltöltve: 2009-12-23 | Kategória: Életstílus

Hogyan kóstoljuk a bort?

Sokszor misztifikálunk dolgokat, mert úgy gondoljuk, hogy nekünk nincs ehhez vagy ahhoz tehetségünk.

Feltöltve: 2009-12-22 | Kategória: Életstílus

A tökéletes csokoládé – recept

Édes bűnbeesés avagy a boldogság forrása, mi más is lenne legtöbbünknél, mint a csokoládé. A bennünk szunnyadó Gombóc Artúr azonnal ébredezni kezd a kerek, a szögletes, a gömbölyű, a töltött, a mogyorós, s minden egyéb ehető- iható változat láttán.

Feltöltve: 2009-12-22 | Kategória: Életstílus

A megfelelő síruházat kiválasztása!

Sokan teszik fel ezt a kérdést mostanában, a sífelszereléseket árusító üzletek zsúfolásig megtelt polcai előtt ácsorogva. Különböző színek és fazonok, változó anyag és minőség, csillagászati árak. A következőkben néhány támponttal szeretnénk segíteni azoknak, akik megkísérlik felszerelésüket a kor igényeinek és pénztárcájuknak megfelelően tökéletesíteni.

Feltöltve: 2009-12-22 | Kategória: Életstílus

A nordic walking története

Szó szerinti fordítása: északi gyaloglás. Miért pont északi? Ez a kifejezés a sport származási helyét jelöli, azaz a sportot az észak-európai országoktól, kultúráktól kaptuk ajándékba.

Feltöltve: 2009-12-22 | Kategória: Életstílus

Már fűthető vadászruha is van

A vadászruhákat speciális szabóságok készítik. Óvják az erdőt járó embert a széltől, az esőtől. Egyre elterjedtebbek a csontfaragásos nyakkendők. De nem a külcsín, nem a ruha teszi a vadászt.

Feltöltve: 2009-12-22 | Kategória: Életstílus

Miért éppen Alaszka?

Ki tudta például, hogy egyes vidékei síparadicsomnak számítanak, illetve hogy nem csak a hóról, olajról és a tajgáról szólnak?

Feltöltve: 2009-12-21 | Kategória: Életstílus

Zakopane - a Lengyel-Tátra fővárosa

A magyar kirándulók előtt nem ismeretlen a lengyel síparadicsom fővárosa: Zakopane. Már a múlt rendszerben számos magyar kereste fel pihenni, síelni, vagy nyáron kirándulni a tökéletesen tiszta levegőjű várost. Zakopane a történelmi magyar határ lengyel oldalán, a Magas Tátra lábánál található.

Feltöltve: 2009-12-21 | Kategória: Életstílus

Egyszer volt: az adventi naptár eredete

Az adventi naptár hagyománya a XIX. századig nyúlik vissza, elődje a protestánsok között terjedt el. A legelső kézzel készült adventi naptár 1851-ben készült, de még közelről sem hasonlított a maiakhoz - olvasható a Gyerekszoba blogon.

Feltöltve: 2009-12-21 | Kategória: Életstílus

Étkezési kultúra a terített asztalnál

A terített asztalnál való helyes étkezés és viselkedés, a jó modor elválaszthatatlan része.

Feltöltve: 2009-12-21 | Kategória: Életstílus

Síoktatás magyaroknak

Mivel hazánk alacsonyabban fekszik, mint ahol síelünk, illetve a legtöbben az íróasztal mellől felkelve indulnak neki a hegyeknek, ezért máshogy kell felkészülni a síelésre, és máshogy kell tanulni ezt a sportot.

Feltöltve: 2009-12-21 | Kategória: Életstílus

Sípálya etikett

A legtöbb síelő és deszkás úgy gondolja, a felvonózás csak annyiból áll, hogy felhúzatja magát a hegy tetejére. Ennél azért többet jelent. Különböző táblák és jelzések találhatóak a felvonók mellett, de vannak olyan szabályok is, amelyek magunk és mások biztonságát szolgálják.

Feltöltve: 2009-12-21 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 434 435 436 437 438 439 440 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld