Főoldal » Életstílus

Hány százalékos mortalitású volt a régmúltban a császármetszés?

Kép
 
Bizonyíték a bélbaktériumok és a fibromyalgia kapcsolatára - 2.rész Antibiotikum és a kongenitális malformációk Orrvérzés és a CT lelet A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Miskolcon is ingyen kezelik a HIV-fertőzötteket Ágyipoloska-invázió borzolja a kedélyeket Felfedezték Európa legöregebb bükkfáját „Az életed árán is” – Meddig feszíthetik a húrt? Olyan szennyezett a levegő a Duna-parton, mint csúcsforgalomban
Új eljárás a a Lyme-kór kimutatásában,,Aztan mennyi vert kell levenni hogy legalabb 1 db borreliat ki lehessen mutatni? Keressuk a tut a s...''Hogyan próbálta a jazzt felhasználni a saját céljaira Hitler?,,[email protected]''Újabb leletre bukkantak Jézus szülőhelyén,,Milyen jo latni a kepen a lelet mellett a megvalosulo okumenet.''Gynecomastia - klinikai iránymutatás 2019,,Tisztelt Olvasó! A cikk csak egy rövid kivonata az ajánlásnak , melyet a következő oldalon részl...''Gynecomastia - klinikai iránymutatás 2019,,És mi van a gynecomastia plasztikai sebészeti kezelésével - amiről egy szó sem esik ebben a buta c...''

Életstílus

Betöltés...

München magyarul. Magyar művészek Münchenben 1850-1914

A kiállításra - azon túl, hogy a 19. századi művészetünk legszebb és legismertebb alkotásait új összefüggésben mutatják be - több kulcsfontosságú mű érkezik Franciaország és Németország különböző múzeumaiból.

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: Életstílus

Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál

A pálinka kedvelői már megszokhatták, a májusi Budapesti Pálinkafesztivált októberben az igazi jó magyar kolbászokkal kiegészült Pálinka- és Kolbászfesztivál követi. Idén sem lesz ez másképp.

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: Életstílus

Simon-Júda-napi vásár kezdődik a szlovákiai Párkányban, 463. alkalommal

Csütörtökön kezdődik a hagyományos Simon-Júda napi vásár a szlovákiai Párkányban (Stúrovo).

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: Életstílus

A világ éjszakai arca a Magyar Nemzeti Múzeumban

A világ éjszakai arcát mutatja be az a The World at Night című nemzetközi csillagászati fényképkiállítás, amely október 16-tól két héten át várja az érdeklődőket a Magyar Nemzeti Múzeumban.

Feltöltve: 2009-10-08 | Kategória: Életstílus

Ördöglakat-találkozó Bakonysárkányon

A kézbe fogható és gondolkodtató játékok fesztiválját rendezik meg szombaton a Komárom-Esztergom megyei Bakonysárkány általános iskolájában.

Feltöltve: 2009-10-06 | Kategória: Életstílus

Óbuda-Merkapt családi sportnap

Óbuda-Merkapt családi sportnap

Feltöltve: 2009-10-02 | Kategória: Életstílus

Szőlőpréselés és mustkóstolás a szegedi múzeumban

Csongrád megye tanyavilága őszi hangulatban elevenedik meg a Móra Ferenc Múzeumban szombaton délelőtt, akik kedvet éreznek hozzá, kipróbálhatják a szőlőpréselést és a borlopót, vagy éppen friss mustot kóstolhatnak.

Feltöltve: 2009-10-01 | Kategória: Életstílus

Spamalot avagy a Gyalog Galopp

Monty Python Spamalot című musicaljének alapja a Gyalog Galopp című világsikert aratott film. Extra meglepetés a Monty Python kedvelőknek, hogy a humorcsapat más filmjeiben megismert és megkedvelt részletek is megjelennek a darabban.

Feltöltve: 2009-10-01 | Kategória: Életstílus

Móri Bornapok és V. Néptánc Fesztivál

Több mint 50 kulturális, sport, borászati, szórakoztató program közül választhatnak az érdeklődő hazai és külföldi látogatók.

Feltöltve: 2009-10-01 | Kategória: Életstílus

Borszűrő Szent Mihály napja

Bemutatkozik Csongrád az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Szabadtéri Néprajzi Gyűjteményében 2009. szeptember 26.

Feltöltve: 2009-09-25 | Kategória: Életstílus

Évadnyitó a Pinceszínházban

Évadnyitó a Pinceszínházban

Feltöltve: 2009-09-17 | Kategória: Életstílus

A 18. Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál győztes borai

Száraz fehér bor, rozé, édes fehér bor és vörös bor kategóriában választották meg a vasárnap este zárult 18. Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál legjobb borait.

Feltöltve: 2009-09-15 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 454 455 456 457 458 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld