Főoldal » Életstílus

Mi a Harrison szindróma?

Kép
 
Füstbe ment egészség
Füstbe ment egészség

A statisztika szerint a világon egymilliárd ember dohányzik, azaz a Föld lakosságának több mint 13,5%-a. A dohányzás egészségügyi és gazdasági következményei világszerte riasztóak.

Egy húgyhólyag gyógyszer és a retina károsodás A tai chi és a fibromyalgia A magas húgysavszint és a mortalitás Szóba jöhet a tüdőrák népességszintű szűrése A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Veszélyeztetheti az orvosi titoktartást is egy új uniós jogszabály Égi jelenségek 2019. december második felében Hogyan lett a karácsonyi vacsora a szegénység szimbóluma? Online elérhető magyar filmek
Börtön fenyegeti a pedagógiai szolgálatokban dolgozó pszichológusokat,,Semmi baj nincs a tervezettel, a kuruzslókat el kell végre zavarni. A PDSz meg tanuljon meg jogszab...''Egymillióan látták már A padlást,,Kedvenc musicalem,de zenéjét nem Tolcsvay Bródy írta??? Nekem a Katona József színház Kecskeméti el...''Börtön fenyegeti a pedagógiai szolgálatokban dolgozó pszichológusokat,,Már megi t valami esztelenséget talált ki a kormány,mikor lesz már ennek vége és béke a szívekben ,...''Csaknem 700 ezer ember ellátása kerülhet veszélybe,,Mi ezzel a probléma? A boltban sem kell fizetni?''Börtön fenyegeti a pedagógiai szolgálatokban dolgozó pszichológusokat,,Semmi baj nincs a tervezettel, a kuruzslókat el kell végre zavarni. A PDSz meg tanuljon meg jogszab...''

Életstílus

Betöltés...

Vince-napi vesszővágás

2010. január 23-án (szombaton) az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban Szent Vincére, a vértanú a szőlészek, borászok védőszentjére emlékeznek. A népi hagyomány szerint ez az ünnep a naptár szerint január 22-re esik, hagyományosan az ehhez legközelebb eső szombaton kerül megrendezésre az év első jeles napja.

Feltöltve: 2010-01-20 | Kategória: Életstílus

Egy falat falat? Kínai nagy fal csokiból

A legfinomabb falat építették meg Kínában: a nagy falat - csokiból.

Feltöltve: 2010-01-20 | Kategória: Életstílus

Üdvözlet Debrecennek - Kéri Imre festőművész és rézkarcoló mester kiállítása

A Munkácsy-díjas, balatonfüredi festőművész és rézkarcoló mester kiállítása.

Feltöltve: 2010-01-19 | Kategória: Életstílus

Nem tetszik ez a palack, mit tegyek?

Gyakran előfordul velem, hogy nagy várakozással viszek haza egy palack bort és aztán amikor kinyitom, csalódom. Gondolom, Önnel is előfordult ilyen eset, Kedves Olvasóm. Nos, a dolog nagyon sokrétű.

Feltöltve: 2010-01-19 | Kategória: Életstílus

Nyelvtörő magyar borokról írt a Wall Street Journal

Az amerikaiak számára szinte kimondhatatlan nevű, ám kiváló magyar és egyéb kelet-európai borokról írt a vezető amerikai üzleti napilap, a The Wall Street Journal.

Feltöltve: 2010-01-18 | Kategória: Életstílus

Szávay és Czink is jó formában várja az év első Grand Slam-tornáját

Január 18-án kezdődnek az év első Grand Slam-tornájának, az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság küzdelmei. A férfi és a női mezőnyben is változások várhatók a tavalyi tornához képest, Czink Melinda és Szávay Ágnes személyében pedig két jó formában lévő magyarnak is szurkolhatunk.

Feltöltve: 2010-01-18 | Kategória: Életstílus

A világörökség része szeretne lenni az ősi Pergamon városa

A világörökség részévé szeretne válni Törökországban az ősi Pergamon városa, mai nevén Bergama, amelynek polgármestere a település kiemelkedő történelmi jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Feltöltve: 2010-01-17 | Kategória: Életstílus

Budapest bélyegeken: Séták a városban - kalandozások a filatéliában

A tárlaton elsősorban Budapest nevezetes, vagy alig-alig ismert épületeit, helyszíneit ábrázoló eredeti bélyegek, nagyalakú reprográfiák, bélyegtervrajzok, filatéliai kiadványok kerülnek bemutatásra. A kiállítás a Magyar Filatéliai Tudományos Társaság és a Bélyegmúzeum anyagából válogat.

Feltöltve: 2010-01-16 | Kategória: Életstílus

A sportvilág nagy visszatérői

A három év kihagyás után idén ismét a Forma-1-ben versenyző Michael Schumacher előtt is akadtak olyan visszavonult sztársportolók, akik meggondolták magukat.

Feltöltve: 2010-01-16 | Kategória: Életstílus

Munkában a vadászok

Most van a vadászati főszezon. Az etetők környékén viszont tilos vadászni. A társaságok évről-évre kevesebb pénzből, ám változatlan feladatokkal dolgoznak. A Vadászatra jogosultaknak a legtöbbször a mezőgazdaságnak okozott vadkárok miatt kell a zsebükbe nyúlniuk. A hó miatt is megnövekednek a kiadásaik. Etetni kell ugyanis a vadakat.

Feltöltve: 2010-01-15 | Kategória: Életstílus

Mit igyunk télen?

A téli hideg hónapokban jól eshet egy meleg, kellemes ital, akár egy fűtött szobában, akár a szabadban. Ez lehet alkoholtartalmú, és lehet alkoholmentes ital. Körkép a teáktól a meleg sörökig.

Feltöltve: 2010-01-15 | Kategória: Életstílus

Snow Day

Alpesi és freestyle sí valamint snowboard, sífutás, síugrás, biatlon, kutyaszánhúzás, jégszobrászok - bemutatók, versenynek és oktatás szombaton az Eplényi skiarénában.

Feltöltve: 2010-01-14 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 454 455 456 457 458 459 460 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld