Főoldal » Életstílus
Hol detektálták először a koronavírus delta-variánsát?
Kép
 
Már a negyedik oltás is szóba került egy kockázati csoportnál Kemenesi szerint még nem tudni, mikor tér vissza a szezonális influenza, de „várhatóan újult erővel találhat ránk” Elhunyt 36 beteg, 3125 új fertőzöttet találtak Magyarországon Változhat a háziorvosi beavatkozások ára Januártól a kórházak zöme elveszíti a pénzügyi önállóságát Gombafertőzéseket vizsgáló kutatási program zárult le Szegeden Bali kevéssé ismert arcát mutatja be a Hopp Ferenc Múzeum új kiállítása Óraátállítás: az egészségügyi szakemberek a téli időszámítást tartják ideálisnak Kiment a rendőrség a legcukibb betelefonáló hívására
Erőteljesen emelkedik a szennyvíz koronavírus koncentrációja,,[email protected]''Ime a szabályok a közelgő ünnepnapokra,,Ha az érdekek úgy kívánják nincs jarvany''Fontos figyelmeztetést adott ki az orvosi kamara,,https://informatialibera.ro/hu/amit-oly-reg-varunk-az-orban-viktor-vezette-magyarorszagi-kormany-te...''Több százan vetkőztek meztelenre az izraeli sivatagban,,Levetkőzhetnek akárhányan, a Föld százmillió éves életciklusa attól még nem fog megváltozni.''Egy háziorvos tapasztalatai Covid-19 idején,,[email protected] com''

Életstílus

Betöltés...

Öt étek, amelynek fogyasztása naponta ajánlott

Spenót, tojás, borókabogyó, alma és sütőtök az öt sztár, amelynek fogyasztását naponta ajánlja valamilyen formában egy horvát táplálkozási szakember.

Feltöltve: 2010-01-13 | Kategória: Életstílus

Linz átadta a stafétabotot Pécsnek

Átvette a stafétabotot az ausztriai Linztől Pécs, az Európa Kulturális Fővárosa cím egyik 2010-es birtokosa, a rövid ünnepségre január 7-én került sor.

Feltöltve: 2010-01-13 | Kategória: Életstílus

Csaknem 20 év után helyreállítják a siklót Dubrovnikban

A délhorvát tengerparti Dubrovnik nagy idegenforgalmi attrakciója, a sikló június 1-től ismét turistákat szállít a város fölötti Srd-hegyre.

Feltöltve: 2010-01-12 | Kategória: Életstílus

A bor és a sajt házassága, a jó sajttál összeállítása

Tárgyalás utáni könnyed falatozás? Céges rendezvény? Baráti összejövetel? Egy ízlésesen összeállított sajttállal, valamint a jól megválasztott borokkal mindig osztatlan sikert fogunk aratni.

Feltöltve: 2010-01-12 | Kategória: Életstílus

Megállapodás a Mindentudás Egyeteme folytatására - Népszabadság

Kétéves pihenés után most új formában, a Norvég Alap pénzügyi segítségével élesztenék újra a Mindentudás Egyeteme ismeretterjesztő sorozatot, megszületett a műsort készítő kht. tulajdonosainak vitáját lezáró megállapodás - írta a Népszabadság.

Feltöltve: 2010-01-11 | Kategória: Életstílus

A futócipő is megterheli az ízületeket

A modern futócipők használata sokkal károsabb az ízületekre, mint a mezítlábas futás - állapították meg amerikai kutatók.

Feltöltve: 2010-01-11 | Kategória: Életstílus

Pácba került csirkék

Azt mondják, a szakács számára a csirke olyan, mint a festőművésznek az üres festővászon. Bármi megtörténhet vele. Akár a konyhai tűzhelyen, akár a kerti grillezőn.

Feltöltve: 2010-01-10 | Kategória: Életstílus

Vadászati Szabadegyetem Szolnokon

Az OMVK JN-Szolnok Megyei Területi Szervezete, a JN-Szolnok Megyei Vadász Szövetség és a Vadászati Kulturális Egyesület közösen ismét megrendezi a hagyományos "Vadászati Szabadegyetem Szolnokon" című rendezvény sorozatát.

Feltöltve: 2010-01-10 | Kategória: Életstílus

Nemzetközi jelentés készül a húsfogyasztás és a klímaváltozás kapcsolatáról

Tudományos jelentést készít a húsfogyasztás klímaváltozásban játszott szerepéről az Állategészségügyi Világszervezet (OIE) - jelentette be a szervezet főigazgatója Párizsban. Az utóbbi időben egyre nő az érdeklődés a húsfogyasztás globális felmelegedésben játszott szerepe iránt.

Feltöltve: 2010-01-09 | Kategória: Életstílus

Mona Lisa és a magas koleszterinszint

Mona Lisának magas lehetett a vérkoleszterinszintje, legalábbis erre utal egy olasz professzor szerint Leonardo da Vinci híres festményén a titokzatosan mosolygó hölgy szemhéján felvillanó fény, ami nem más, mint xanthelasma: a felszaporodott zsírsavak lerakódása a bőrben.

Feltöltve: 2010-01-09 | Kategória: Életstílus

IX. Egri Borszalon 2009. 12. 29.

Immáron kilencedik alkalommal került megrendezésre az Egri Borműves Céh szervezésében az egri borászok nagyszabású évzáró bemutatkozása. A már hagyományosnak tekinthető rendezvényt ebben az évben a fiatal egri borászok ötletei alapján valósították meg egy kicsit a megújítás szándékával, ez alkalommal a szving korszak megidézésével.

Feltöltve: 2010-01-09 | Kategória: Életstílus

Friss hó várja a sízőket a magyarországi sípályák többségén

Sportolásra alkalmas hó várja a sízés szerelmeseit a magyarországi sípályák többségén, és az üzemeltetők remélik, hogy a pályák minősége kitart a hét végére várt felmelegedés ellenére is.

Feltöltve: 2010-01-08 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 535 536 537 538 539 540 541 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld