Főoldal » Életstílus
Ki találta fel a tejsterilizáló készüléket?
Kép
 
Gyógyszer nélkül is létezik Covid-visszaesés Glomeruláris hematúria és a vizeletmikroszkópia Kiderült miért küldik oltópontra a pácienseket a háziorvosok Banánpapucs, homárcipő és olajfoltos - ezeket tényleg árulják a boltokban Megfertőznek baktériumokat, hogy elpusztuljon a többi baktérium Főleg Budapesten terjed a majomhimlő Olyan tetoválást készítettek, ami az életjeleinket is mutatja A legjobb tippek, ha ebben a hőségben edzenél Mérgező vegyszerek vannak az esővízben
Megfázásszerű tünetek jellemzőek a most domináns omikron variánsnál,,Aki ez év februárjában kapta a 4.Pfizer oltását az kaphat e ősszel újabbat?''Elvesztette a munkáját a fóti verekedő orvos,,Tele vagyunk orvosokkal! Csak éppen a körzetekből, a gyermekorvosi és a felnőtt rendelőkből hiányoz...''Megdöbbentő kutatás: már az ember előtt élhettek fejlett lények a Földön,,Az örök csel hangzatos félrevezető cim után ellenkező tartalom''Megfázásszerű tünetek jellemzőek a most domináns omikron variánsnál,,Választ szeretnénk az Országos Tisztifőorvostól, vagy a kormány más illetékes szervétől, hogy veszü...''Dolgozóhiány miatt szünetel az urológiai ellátás a Szegedi Tudományegyetemen,,Egyetemen hogy lehet szakorvos hiány? Az egyetemisták kitől tanulhatják meg a szükséges alapokat és...''

Életstílus

Betöltés...

Vérbankban kötöttek házasságot, a vendégek vért adtak

Vérbankban kötött házasságot egy pár Brazíliában, és a vendégeket arra kérték, hogy a szokásos nászajándékok helyett véradással kedveskedjenek.

Feltöltve: 2010-07-26 | Kategória: Életstílus

Rekordösszeggel támogatja jövőre az Európai Unió a kutatási projekteket

Rekordösszeggel, 6,4 milliárd euróval (1818 milliárd forinttal) támogatja jövőre az Európai Unió a kutatás-fejlesztési és innovációs projekteket, az összeg 12 százalékkal nagyobb az ideinél, s 30 százalékkal magasabb a 2009-es pályázati csomaghoz képest - hangsúlyozza a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) közleménye annak kapcsán, hogy nyilvánosságra hozták az EU 7. kutatási, technológiafejlesztési és demonstrációs keretprogramjának új pályázati felhívásait.

Feltöltve: 2010-07-25 | Kategória: Életstílus

A kabalák növelik a teljesítményt

A gondolat ereje határtalan, képes lényegesen javítani az ember teljesítményén - számolnak be kísérleti eredményeikről német kutatók. Azok a személyek, akik megtarthatták szerencsehozó kabalájukat, mérhetően jobb eredményt értek el a memória- és ügyességi tesztek során, mint akiktől előzetesen elvették azokat.

Feltöltve: 2010-07-25 | Kategória: Életstílus

OTS - Megrekedt hőség utazás közben, klímaberendezés a szállodaszobában? - Madrid

Vonaton, buszban vagy a gépkocsiban egyaránt - jelenleg sok utas szenved a forró nyári hőmérséklet miatt. Különösen útközben vannak kitéve a forróság miatt rendkívül kellemetlen körülményeknek.

Feltöltve: 2010-07-25 | Kategória: Életstílus

Csak alkohol a bor vagy valami más is?

A mai szőlőfajták legősibb változatának tartott Vitis Vinifera őshazájának és a szőlőtermesztés bölcsőjének a Kaukázust, illetve a régi Turkesztán területét (Türkmenisztán, Kazahsztán, Üzbegisztán, Kirgizisztán, Ujguria – Kina) tartjuk. És itt az első kapcsolódás – Noé bárkája az Ararát hegyén vészeli át az özönvizet – véletlen ez? A mezopotámiai sumér birodalomban a bort szent italnak tartják, és innen indul az ógörög legendák szerint világhódító útjára, Dionüszosz a bor Istene által.

Feltöltve: 2010-07-24 | Kategória: Életstílus

OTS - Törökországi nyaralás: A helyi lakosok titkos tippjeinek felfedezése - Ahol az utazók álomszép öblöket és álmos kisvárosokat találnak

Az ország számtalan lehetőségének és autentikus oldalának felfedezése - Évente több millió turista nyaral Antalyában. Törökországban azonban a turistaközpontokon kívül is számtalan álomszép strand és álmos kisváros vár felfedezésre. A nyaralók gyakran nem is tudják, hol találhatják ezeket a titkos tippeket, pedig azok nincsenek is olyan messze. Jó példa erre a török Riviéra: Ha Antalyából a tengerparti utat követjük az Égei-tenger irányába, már rövid utazás után rátalálhatunk az ország kevésbé ismert, de autentikus részeire.

Feltöltve: 2010-07-24 | Kategória: Életstílus

XVI. Szemes Fesztivál ingyenes öleléssel

Többek között a Csík zenekar, Tabáni István, a Colombre Band, Király Martina, az Ocho Macho, illetve Kövi Szabolcs, valamint megannyi kísérő program, kiállítás, ingyenes ölelés és gasztronómiai élmény várja Balatonszemesen csütörtöktől vasárnapig az idén 16. alkalommal megrendezett Szemes Fesztivál látogatóit.

Feltöltve: 2010-07-23 | Kategória: Életstílus

Anjou-napokat rendeznek Ópusztaszeren

Egy XIV. századi királyi udvarba cseppenve akár az uralkodóval is lakomázhatnak azok, akik a hétvégén ellátogatnak az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban rendezett Anjou-napokra.

Feltöltve: 2010-07-23 | Kategória: Életstílus

Toxikus baktérium végzett volna világhódító Nagy Sándorral?

A mitológiai Sztüx-folyóban élő toxikus baktérium okozhatta III. Alexandrosz makedón király, azaz világhódító Nagy Sándor (Kr.e. 356-323) halálát - állítják amerikai kutatók, akik elméletüket a Barcelonában ezen a héten zajló XII. Nemzetközi Toxikológiai Kongresszuson adják elő.

Feltöltve: 2010-07-22 | Kategória: Életstílus

EKF - Bridges Világkonferencia kezdődik Pécsett

A tudomány és a művészetek közötti kapcsolatok sokszínű bemutatása a célja a Bridges (Hidak) Világkonferenciának, amelynek idei eseményei szombattól július 28-ig tartanak Pécsett, Európa egyik idei kulturális fővárosában.

Feltöltve: 2010-07-22 | Kategória: Életstílus

Harmadik hungarikum - Hajdúsági torma

A magyar mezőgazdasági termékek közül harmadikként kapta meg az európai uniós védettséget a hajdúsági torma. Nagy büszkeség ez az országnak, de még nagyobb a hajdúsági termőtájnak, ahol az országos tormamennyiség 92 százalékát termelik. Debrecen-Haláp, Debrecen-Bánk, Létavértes, Újléta, Kokad, Álmosd, Bagamér, Vámospércs, Hosszúpályi, Monostorpályi, Nyírábrány, Nyíracsád, Nyírmártonfalva, Nyíradony határából származik ez a hungarikum. Az Európai Unióban a kitüntető címmel eddig csaknem 900 tradicionális áru büszkélkedhet, amelyek nevét vagy földrajzi megjelölését senki más nem használhatja a világon. Ez a védettség azt is jelenti, hogy az unió segít reklámozni, minél nagyobb körben megismertetni ezeket a termékeket.

Feltöltve: 2010-07-21 | Kategória: Életstílus

Az öltönyetikett

Egy férfi öltözködésének egyik legfontosabb darabja az öltöny. Társasági esemény, tárgyalás, vizsga, vagy csak egyszerűen a munkahely? Mindenhol fontos. Viszont nem mindegy hogyan hordjuk.

Feltöltve: 2010-07-21 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 537 538 539 540 541 542 543 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld