Főoldal » Életstílus
Mit neveztek a középkor elejéig morbus regiusnak?
Kép
 
Már a negyedik oltás is szóba került egy kockázati csoportnál Kemenesi szerint még nem tudni, mikor tér vissza a szezonális influenza, de „várhatóan újult erővel találhat ránk” Elhunyt 36 beteg, 3125 új fertőzöttet találtak Magyarországon Változhat a háziorvosi beavatkozások ára Januártól a kórházak zöme elveszíti a pénzügyi önállóságát Gombafertőzéseket vizsgáló kutatási program zárult le Szegeden Bali kevéssé ismert arcát mutatja be a Hopp Ferenc Múzeum új kiállítása Óraátállítás: az egészségügyi szakemberek a téli időszámítást tartják ideálisnak Kiment a rendőrség a legcukibb betelefonáló hívására
Erőteljesen emelkedik a szennyvíz koronavírus koncentrációja,,[email protected]''Ime a szabályok a közelgő ünnepnapokra,,Ha az érdekek úgy kívánják nincs jarvany''Fontos figyelmeztetést adott ki az orvosi kamara,,https://informatialibera.ro/hu/amit-oly-reg-varunk-az-orban-viktor-vezette-magyarorszagi-kormany-te...''Több százan vetkőztek meztelenre az izraeli sivatagban,,Levetkőzhetnek akárhányan, a Föld százmillió éves életciklusa attól még nem fog megváltozni.''Egy háziorvos tapasztalatai Covid-19 idején,,[email protected] com''

Életstílus

Betöltés...

Paleolit táplálkozás - A nyugati étrend és a civilizációs betegségek

A nyugati étrend alapvetően idegen az emberi szervezet működésétől, következésképp ez a táplálkozás megbetegítő - fogalmaz Szendi Gábor, a Paleolit táplálkozás - A nyugati étrend és a civilizációs betegségek című könyv szerzője. A kötet a Jaffa Könyvkiadó gondozásában jelent meg.

Feltöltve: 2009-12-31 | Kategória: Életstílus

Díszétkezésen való részvétel

A nemzetközi kapcsolatok és az üzleti élet fontos elemét jelentik azok a rendezvények, amit a szorosan vett hivatalos érintkezés (tárgyalás, konferencia) mellett szerveznek. Vannak világszerte elterjedt egyöntetű formái, de bőven vannak olyanok is, amelyek csak bizonyos országokban szokásosak.

Feltöltve: 2009-12-31 | Kategória: Életstílus

Ingyenes belépés a bécsi Műszaki Múzeumba

A bécsi Műszaki Múzeumban 2010. április 14-ig várja az érdeklődőket a 'body.check' elnevezésű interaktív kiállítás.

Feltöltve: 2009-12-30 | Kategória: Életstílus

Hosszú és Gyurta az Év sportolói

Idén ötvenkettedik alkalommal választották meg a magyar sportújságírók az ország legjobb sportolóit. Több mint 300 újságíró szavazata alapján ezúttal is öt kategóriában hirdettek győztest.

Feltöltve: 2009-12-30 | Kategória: Életstílus

Nemzetek ételei - A padlizsán

Ennyire beszédes és sok neve, felhasználhatósága, és egyben gyógyító hatása kevés más zöldségfélének van. Idehaza még mindig nem olyan népszerű, mint a mediterrán és távol- keleti országokban.

Feltöltve: 2009-12-30 | Kategória: Életstílus

A magyarok fele rendszeresen fogyaszt bort

A magyar borfogyasztók többsége egyelőre ragaszkodik a már jól bevált hazai ízekhez. Hazánkban a bor tradicionálisan nemzeti italnak tekinthető. Minden alkalomkor kiemelkedő szerepet tölt be, legyen az vallási, állami vagy családi ünnep.

Feltöltve: 2009-12-29 | Kategória: Életstílus

Hobbiállatok mindennapjai

A vadászgörényeknek a téli időszakban több zsiradékra van szükségük, ezért célszerű ilyenkor mócsingosabb falatokkal kedveskedni nekik.

Feltöltve: 2009-12-29 | Kategória: Életstílus

A pezsgő

A pezsgő állítólag francia találmány, de az angolok ezt erősen vitatják, szerintük a franciákat 8 évvel megelőzve találták fel a pezsgőt 1660-ban, „gyöngyöző és habzó” bor néven.

Feltöltve: 2009-12-28 | Kategória: Életstílus

XVI. Betlehemi jászol kiállítás

A tárlat alkalmával bemutatásra kerülő alkotások Jézus születéséhez kapcsolódnak: a betlehemi jelenetet ábrázolják, illetve felelevenítik a betlehemezés hagyományát.

Feltöltve: 2009-12-28 | Kategória: Életstílus

Liszt Ferenc tér, 12 hely – „vigalmi negyed”

A Liszt Ferenc tér az a hely, amit bátran lehet mutogatni külföldi ismerőseinknek, hogy na igen, ilyen helyek is vannak Pesten! És mi is jól tudjuk érezni magunkat, ehetünk, ihatunk, kávézhatunk kedvünkre, feszélyezettség nélkül.

Feltöltve: 2009-12-28 | Kategória: Életstílus

Mit ettek Stonehenge építői?

Újabb expedíció indul Stonehenge kőkorszaki sziklaköréhez, hogy kiderítse, miként és mivel táplálkoztak azok az emberek, akik több mint négyezer éve felépítették, és feltehetően vallási rítusokra használták a rejtélyes építményt.

Feltöltve: 2009-12-27 | Kategória: Életstílus

Különleges evőeszközök

Halvilla, halkés, rákvilla, rákkés, osztrigavilla, csigavilla, csigafogó, homárvilla, kaviárkés… Nyugodtan kérjünk tanácsot, amikor az étteremben olyan evőeszközt helyeznek a tányérunk mellé, amiről nem tudjuk megállapítani, hogy étkezéshez vagy autószereléshez való!

Feltöltve: 2009-12-27 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 538 539 540 541 542 543 544 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld