Főoldal » Életstílus

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Már a negyedik oltás is szóba került egy kockázati csoportnál Kemenesi szerint még nem tudni, mikor tér vissza a szezonális influenza, de „várhatóan újult erővel találhat ránk” Elhunyt 36 beteg, 3125 új fertőzöttet találtak Magyarországon Változhat a háziorvosi beavatkozások ára Januártól a kórházak zöme elveszíti a pénzügyi önállóságát Gombafertőzéseket vizsgáló kutatási program zárult le Szegeden Bali kevéssé ismert arcát mutatja be a Hopp Ferenc Múzeum új kiállítása Óraátállítás: az egészségügyi szakemberek a téli időszámítást tartják ideálisnak Kiment a rendőrség a legcukibb betelefonáló hívására
Erőteljesen emelkedik a szennyvíz koronavírus koncentrációja,,[email protected]''Ime a szabályok a közelgő ünnepnapokra,,Ha az érdekek úgy kívánják nincs jarvany''Fontos figyelmeztetést adott ki az orvosi kamara,,https://informatialibera.ro/hu/amit-oly-reg-varunk-az-orban-viktor-vezette-magyarorszagi-kormany-te...''Több százan vetkőztek meztelenre az izraeli sivatagban,,Levetkőzhetnek akárhányan, a Föld százmillió éves életciklusa attól még nem fog megváltozni.''Egy háziorvos tapasztalatai Covid-19 idején,,[email protected] com''

Életstílus

Betöltés...

Szorongás ellen együnk fekete csokoládét?

A magas kakaótartalmú csokoládé mérhetően csökkenti a szorongást, és ez főleg a nagyon szorongó emberekben érvényesül. A legnagyobb csokoládégyár által támogatott vizsgálat eredményét a Journal of Proteome Research közölte.

Feltöltve: 2009-12-17 | Kategória: Életstílus

Milyen legyen a karácsonyi pulyka?

A novemberi dércsípéssel elhullatták termésüket kertünk gyümölcsfái. Csupán egyetlen fácska, a naspolya őrizte még sárgásbarnás kincseit.

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

Milyen koktélok készíthetők pálinkából?

Lehet, már nem kell sokáig várnunk, hogy a pálinkának legalább akkora, vagy még nagyobb presztízse legyen a vendéglátásban, mint a whiskynek. A jelek, legalábbis idehaza erre utalnak: az előzetes adatok szerint az idén a hazai vendéglátóhelyeken 30-40 százalékkal nőtt a pálinkafogyasztás, míg a whiskyé ugyanennyivel csökkent.

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

A tökéletes kocsonya – recept

Kocsonyát vélhetően már a 15. században készítettek Magyarországon. Így az első magyar nyelven kiadott szakácskönyvben (Tótfalusi Kis Miklós Szakácsmesterségnek könyvetskéje, 1698) is szerepel Hideg étek néven.

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

Karácsonyi Rohanás (Futás)

Robert De Niro éjszaka rohant a körözött bűnöző után, szegény Bruce Willisnek John McClane-ként folyton balhés karácsonyok jutottak, nem is beszélve Kevinről, akit rendre egyedül hagytak otthon. Ennyit a filmes hasonlatokról a vasárnapi győri verseny kapcsán, melyen egy, öt, és tizenegy kilométeres távokon lehet rajthoz állni.

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

Porka havak esedeznek... - A téli ünnepkör szokásai a Kárpát-medencében

Szilágyi Dániel etnográfus különleges előadásán a Kárpát-medencei téli ünnepkör szokásaival ismerkedhetnek meg kicsik és nagyok.

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

A legjobb karácsonyi ajándék: a könyv - segítünk választani

Lassan már hagyományosnak mondható decemberi könyvajánló összeállításunk, amelynek segítségével reméljük, könnyebbé válik a választás. Mert a karácsonykor aztán van miből választani, a kiadók nagy része ilyenkorra időzíti a nagyágyúkat, a drágább darabokat és persze a gyerekeknek szóló kiadványok száma is alaposan megnő decemberre.

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

Vadkilövési tervek Nógrádban a 2009-2010-es idényben

A 2010. február 28-ig tartó vadászidényben még összesen 5.400 nagyvadat kell elejteni Nógrád megyében – tájékoztatta az MTI-t Andrási László, a Nógrád Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Vadászati és Halászati Osztályának vezetője.

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

Negyvenöt év után ismét engedélyezik a farkasok vadászatát Svédországban

Negyvenöt év után ismét engedélyezik a farkasok vadászatát Svédországban, hogy csökkentsék az egyre inkább elszaporodott faj egyedszámát - hozta meg döntését a skandináv ország parlamentje.

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

Stressz és az ünnepek

Az ünnepi időszak a barátok és rokonok mellett sok esetben hoz olyan váratlan vendégeket is, mint a stressz és a kimerültség. Az ajándékok beszerzése, a főzés-sütés és az év végi hajtás mindannyiunk számára nagy megpróbáltatást jelent, azonban nem kell, hogy mindez elrontsa a legszebbre tervezett napokat, tegyünk ellene!

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

Adventi Gesztenyesütés és Karácsonyi Vásár

A Turisztikai Egyesület hagyományaihoz híven idén december 19-20-án ismét megrendezi népszerű Adventi Gesztenyesütés és Karácsonyi Vásárját.

Feltöltve: 2009-12-15 | Kategória: Életstílus

Családbarát síterepek az alsó-ausztriai Ötscher lábánál

Az alsó-ausztriai Ötscher síterület számára nagyon fontosak a magyar síelők, vendégeinek negyven százaléka Magyarországról érkezik - hangoztatta Andreas Holzinger, a síterület ügyvezető igazgatója az új szezon újításait bemutató budapesti sajtótájékoztatón.

Feltöltve: 2009-12-15 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 543 544 545 546 547 548 549 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld