Főoldal » Életstílus
Mihez köthető Magyarországon az első gyógyítói munka?
Kép
 
A Moderna szerint hónapok múlva vethető csak be új oltás az omikron ellen Jakab Ferenc: elképzelhető, hogy a szupervariáns 40-50 százalékra csökkenti a vakcinák hatékonyságát OGYÉI: az EMA hatról kilenc hónapra emelte a Pfizer vakcinájának lejárati idejét Véradásra és plazmaadásra kér a vérellátó szolgálat Influenza és a pneumococcus elleni oltás is van már a patikákban Az előző héten több mint 12 ezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel Eddig csak gyógyítani tudtak, de most már szaporodnak is az első élő robotok Kutatás mondta ki: Azok, akik hisznek a horoszkópban, kevésbé intelligensek 8 szobanövény, amitől irtóznak a pókok: garantáltan kimenekülnek a lakásból
Ezekről a tünetekről ismerhető fel az omikron variáns,,A befektetett energia kamatozik.''Most úgy tűnik, már csak a természetes fertőződés állíthatja meg a vírust,,"Október 10-én vettük át a vezetést a lengyelektől, s november eleje óta nemhogy javult volna a hel...''Orosz orvosok ismert oltásellenzőket hívtak meg az intenzív osztályra,,"Egy gondolat bánt engemet Leszedálva, lélegeztető gépen-halni meg..." biztos, hogy ez a legjob...''Koronavírus: Szlávik János szerint Rusvai Miklós meglátása nem helyes,,Szlávik:A koronavírus nem ilyen [mint a feketehimlő], ez egy folyamatosan változó ...''Közzé tették, hogy milyen és mennyi oltóanyag áll rendelkezésre Magyarországon,,De jó!''

Életstílus

Betöltés...

Karácsonyi kiállítás

A kiállító művészek között van a galéria nyitókiállítását jegyző, Pro Urbe díjjal napokban kitüntetett Gross Arnold.

Feltöltve: 2009-12-11 | Kategória: Életstílus

Luca napi pálinkaünnep Nyíregyházán

Az ország tíz leghíresebb főzdéjének részvételével, Luca napi pálinkaünnep kezdődik pénteken a nyíregyházi sportcsarnokban, ahol két napon át kóstolgathatják a hungarikumnak számító italkülönlegességeket az érdeklődők.

Feltöltve: 2009-12-10 | Kategória: Életstílus

Beköszöntő

Kovács Pál borász köszönti a DRportál felhasználóit. Első cikkében a borászatról olvashatnak általánosságban, s fény derül arra is, milyen további, a borászathoz kapcsolódó témakörökkel várja az érdeklődőket.

Feltöltve: 2009-12-09 | Kategória: Életstílus

OTS - Kortárs indiai kiállítás a Magyar Képzőművészeti Egyetemen

A Magyar Képzőművészeti Egyetem legújabb kortárs, indiai kiállítása 2009. december 10-én, 18 órakor nyílik Textus - Kontextus címmel.

Feltöltve: 2009-12-08 | Kategória: Életstílus

Hamlet

Shakespeare 400 éves remekét minden korban játszották és játszani is fogják, mert nem csak szállóigék sorát adta az európai kultúrának, de végiggondolandó problémák özönét is.

Feltöltve: 2009-12-07 | Kategória: Életstílus

Parmigianino rajzok és metszetek a Szépművészeti Múzeum gyűjteményéből

Első alkalommal mutatkoznak be Parmigianino művei önálló kiállításon a magyar nagyközönség előtt a Szépművészeti Múzeum kiállításán. Az olasz manierizmus jelentős képviselőjének 80 rajza és metszete átfogó betekintést ad az mester grafikai életművébe, de bemutatja Parmigianino művészetének kortársakra gyakorolt hatását is.

Feltöltve: 2009-12-03 | Kategória: Életstílus

A kolbász és forralt bor napja Tengelicen

Több mint ezerötszáz vendéget várnak a szervezők szombaton a negyedik Tengelici Kolbásztöltő- és Forraltbor-fesztiválra, amelyen a tapasztalatok szerint a hagyományos ízek mellett újító receptek is próbára teszik a zsűrit.

Feltöltve: 2009-11-25 | Kategória: Életstílus

8. Kortárs Drámafesztivál Budapest

A fesztivál idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre. A nemzetközi és magyar szemleprogram mellett felolvasószínházi sorozattal és kísérő rendezvényekkel, valamint a fesztiválklub eseményeivel várja az érdeklődőket.

Feltöltve: 2009-11-23 | Kategória: Életstílus

OTS - Gyulai Várszínház

Gyulán 2009. november 20-án a Gyula Város Polgármesteri Hivatalban adták át a Gyulai Várszínház 46. évadának művészeti díjait.

Feltöltve: 2009-11-23 | Kategória: Életstílus

Karamazov testvérek

A Nemzeti Balett november 7-én hatalmas sikerrel mutatta be a világhírű Boris Eifman koreográfiájában a Dosztojevszkij-regény táncszínpadi feldolgozását.

Feltöltve: 2009-11-20 | Kategória: Életstílus

Hatodik Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivál

Újborfutammal, újborfelismerő bajnoksággal, borszenteléssel, jobbnál jobb borokkal és sajtokkal várja a látogatókat. Az új ízek harmóniája Hatodik Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivál a fővárosi Vajdahunyad várban november végén.

Feltöltve: 2009-11-18 | Kategória: Életstílus

OTS - A színjátszás Rolling Stones-a, Pippo Delbono a Kortárs Drámafesztiválon

Hazánkban először lép fel a világhírű olasz Compagnia Pippo Delbono Ez az ordas sötétség c. lírikus, szürreális előadásával.

Feltöltve: 2009-11-18 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 548 549 550 551 552 553 554 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld