Főoldal » Életstílus
A fertőzöttek száma meghaladta a 645,7 milliót, a halálos áldozatoké 6,642 millió GLP-1-analóg már tablettában is Terhesség alatti alkoholfogyasztás és agyfejlődés Megtalálhatták a szuperbaktériumok egyik trükkjét A magyar gyógyszergyártók komoly hiánytól tartanak Szabó Bálint: új funkciókat kap, mobilon és külföldön is elérhető lesz az EESZT Száz százalékig újrahasznosítható házat nyomtattak Különleges adventi programok hazánk mesebeli kastélyaiban Különleges filmsorozat készült az ELTE kutatási eredményeiről
Itt a felmérés, többe kerül a sok beteg, mint a jó egészségügy,,Igen. Ezért kellene a prevencióra, azaz az egészségre nevelésre koncentrálni. Talán megérne befekte...''6,42 millió a beoltottak, 4098 az új fertőzöttek száma, a múlt héten elhunyt 61 beteg,,bíztató, hogy egyre többen ébrednek...''Legrangosabb díjával tüntette ki Müller Cecíliát a WHO,,Nem a semmit díjazták, Nem hiába virít mellette a fősmasszer gyűrőtt zakóban. Jegyezze meg minden...''Legrangosabb díjával tüntette ki Müller Cecíliát a WHO,,Úgy látszik a semmit is jól lehet dijjazni. Remélem önmagába néz,s lepattan a színről végleg.''Legrangosabb díjával tüntette ki Müller Cecíliát a WHO,,Bravó!''

Életstílus

Száz százalékig újrahasznosítható házat nyomtattak

Elsőként készített száz százalékig természetes anyagokból 3D-nyomtatott házat az amerikai Maine-i Egyetem mérnök csapata – írja az Euronews. Az 55 négyzetméteres épület fűrészüzemekből visszamaradt farostokból és bio-gyantából készült, ellentétben az eddig látott nyomtatott otthonokkal, amelyek egyik fő alkotóeleme a beton.

Feltöltve: 2022-12-06 | Kategória: Életstílus

Különleges adventi programok hazánk mesebeli kastélyaiban

Országunk festői szépségű, impozáns kastélyai ünnepi díszben ragyogva várják, hogy karácsonyi vásáraikon, különböző ünnepváró programjaikon és koncertjeiken minél többen sürögjünk-forogjunk.

Feltöltve: 2022-12-06 | Kategória: Életstílus

Különleges filmsorozat készült az ELTE kutatási eredményeiről

A nemzetközi sajtóban az ELTE a leghíresebb hazai egyetem, egyértelműen a kutyás kutatásai miatt. Évtizedek óta tartja vezető pozícióját a kutyaviselkedés területén, munkatársai több ERC- és Lendület pályázatot nyertek.

Feltöltve: 2022-12-05 | Kategória: Életstílus

Hatalmas űrkatasztrófát fedeztek fel egy óriástávcsővel

2022 elején riasztották az Európai Déli Obszervatórium Nagyon Nagy Távcsövének (Very Large Telescope – VLT) személyzetét, mert egy égboltfelmérő távcsővel szokatlan fényfelvillanást észleltek.

Feltöltve: 2022-12-05 | Kategória: Életstílus

A Magyar Vöröskereszt újra az Auchan áruházakban is várja az adományokat

A Magyar Vöröskereszt december első két hétvégéjén az ország összes Auchan áruházában várja a nélkülözőknek szánt adományokat, elsősorban tartós élelmiszereket, valamint tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint édességet, szaloncukrot is.

Feltöltve: 2022-12-02 | Kategória: Életstílus

Mesés karácsonyi vásárok, amik vonattal is könnyen elérhetők

Az adventi vásárok hangulata, a csodás fényárban úszó főterek, a bájos kis fabódék, a levegőt belengő forraltbor- és sültgesztenye-illat a szívet-lelket felkészíti az ünnepekre.

Feltöltve: 2022-12-02 | Kategória: Életstílus

Hamarosan repülés közben is mobilozhatunk

Az Európai Bizottság új, a mobiltelefonos kommunikációra vonatkozó jogszabályt fogadott el – írja a The Brussels Times. A döntés értelmében az 5G a repülőkön is hozzáférhető lesz.

Feltöltve: 2022-12-01 | Kategória: Életstílus

Gyönyörű dekorációk tobozból

A toboz önmagában is gyönyörű termés. Ha valaki megfelelő környéken lakik, akkor a világ legkönnyebb dolga beszerezni őket: csak ki kell menni a természetbe, és összegyűjteni őket.

Feltöltve: 2022-12-01 | Kategória: Életstílus

Már 124 éves a világ legidősebb élő macskája

Pár hét múlva tölti a 27. évet a Flossie, a világ legidősebb macskája, aki egyidős új gazdájával. Hosszú életében számos különböző gondozója volt, és most London délkeleti részén él.

Feltöltve: 2022-11-30 | Kategória: Életstílus

Úgy tennék egészségesebbé a pizzát a tudósok, hogy közben az íze változatlan maradna

A FiberX nevű mesterséges rost számtalan ételhez, így a pizzák mellett süteményekhez vagy a kenyérhez is hozzáadható, akár gluténmentesen is.

Feltöltve: 2022-11-30 | Kategória: Életstílus

Magyar kutatás: boldogabbak a gyerekek a szüleiknél, és az anyák jobb szülők

A Corvinus Egyetem közelmúltban megjelent kutatása szerint a fiataloknak sokkal többet jelent az érzelmi biztonság, mint a jó anyagi helyzet. A szülők élettel való elégedettsége a gyerekekre is nagyban kihat.

Feltöltve: 2022-11-29 | Kategória: Életstílus

A bohócoktól való félelem hátterében ezek az okok állhatnak

Nem csak azok retteghetnek a bohócoktól, akik Stephen Kingen szocializálódtak: a bohócfóbia gyakoribb, mint hinnénk.

Feltöltve: 2022-11-29 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld