Főoldal » Életstílus

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Fontos részlet az oltási igazolványról Felfedeztek egy rejtélyes gént, amely a covid-betegség súlyosságáért felelős 6,304 millió a beoltottak, 8921 az új fertőzöttek száma Magyarországon, elhunyt 73 beteg "Egyensúlyra volna szükség a magán és az állami egészségügy között" - mondja Lancz Róbert, a Doktor24 vezérigazgatója Nagyobb valószínűséggel végződik halállal a műtét, ha férfi operálja a női beteget Ötéves gyógyszerkutatási program zárult le a Szegedi Tudományegyetemen Magyar tudósok kutatása segíthet előre jelezni a váratlan eseményeket Lesznek, akik az egész életüket a metaverzumban élik majd le – jósolja a szakértő Világító hóra bukkantak egy orosz kutatóállomás közelében
Rövidebb karanténidő szigorúbb oltási igazolványos szabályok,,FÖLD LAKÓI FIGYELEM KÖZHASZNÚ FIGYELMEZTETÉS az utolsó napokban ... Teljesedett a PRÓFÉCIA. Int...''Fontos részlet az oltási igazolványról,,FÖLD LAKÓI FIGYELEM KÖZHASZNÚ FIGYELMEZTETÉS az utolsó napokban ... Teljesedett a PRÓFÉCIA. Int...''Átmenetileg meghosszabbítja a menstruációt a koronavírus elleni oltás egy amerikai kutatás szerint,,És mi ennek az oka? Arról miért nem írmak?..''Külön díjazást kapnak azok a háziorvosok, akik hétvégén is oltanak,,"A honlapon azt írták: a díjazás egy teljes napra 80 ezer, fél napra pedig 40 ezer forint. Ha az ad...''Külön díjazást kapnak azok a háziorvosok, akik hétvégén is oltanak,,Nem lehetne a külön díjazást egyből a háziorvosoknak küldeni? Így előfordulhat, hogy a "sok bába...''

Életstílus

Magyar tudósok kutatása segíthet előre jelezni a váratlan eseményeket

Magyar kutatók új matematikai módszert dolgoztak ki, amely segíthet előre jelezni váratlan eseményeket az adatsorok újszerű elemzésével. A kutatók eredményeikről a Scientific Reports című tudományos lapban számoltak be január 7-én - tájékoztatta a Wigner Fizikai Kutatóközpont az MTI-t csütörtökön.

Feltöltve: 2022-01-14 | Kategória: Életstílus

Lesznek, akik az egész életüket a metaverzumban élik majd le – jósolja a szakértő

A Future Today Institute munkatársa úgy véli, 2030-ra már olyannyira elterjedt lesz az internet új korszakának is nevezett metaverzum, hogy az emberek jelentős része abba becsatlakozva éli majd az életét.

Feltöltve: 2022-01-14 | Kategória: Életstílus

Világító hóra bukkantak egy orosz kutatóállomás közelében

Az evezőlábú rákok általában az óceánok mélyén élnek, nemrég azonban a Fehér-tenger partján fedezték fel őket.

Feltöltve: 2022-01-13 | Kategória: Életstílus

A házimunkát végző idősek memóriája és figyelme jobb lehet a fiatalokénál is

A magasabb kognitív funkciókat azoknál az idősebb embereknél figyelték meg, akik könnyű házimunka mellett őket fizikailag is igénybe vevő feladatokat is teljesítenek otthon.

Feltöltve: 2022-01-12 | Kategória: Életstílus

Jazznagyágyúk Budapesten

A világhírű szaxofonzseni, Charles Lloyd újra Lukács Miklóssal lép színpadra

Feltöltve: 2022-01-12 | Kategória: Életstílus

A végtagok fejlődéséért felelős gének határozzák meg az ujjlenyomat formáját

A végtagok fejlődéséért felelős gének határozzák meg az ujjlenyomat formáját, nem pedig a bőrért felelős gének - állapították meg kínai kutatók.

Feltöltve: 2022-01-11 | Kategória: Életstílus

Az űrbe megy az Amazon Alexája, ezzel új korszak kezdődhet az űrutazásban

A NASA Artemis-programjának első küldetése több szempontból is szimbolikus. Ezek egyike, hogy a misszióhoz használt űrhajón egy virtuális asszisztens is lesz. A kommunikációt segíthet jobbá tenni.

Feltöltve: 2022-01-11 | Kategória: Életstílus

Akár egy telefontöltő is okozhat lakástüzet

Sokan kaptak karácsonyi ajándékként mobiltelefont, tabletet vagy egyéb háztartási kütyüt. A CPR Kids gyermekegészégügyi oldal ennek kapcsán felhívást intézett a szülőkhöz, hogy hogyan kell helyesen tölteni ezeket az eszközöket. Ugyanis, egy töltőn lévő eszköztől akár lakástűz is keletkezhet, sőt, egy sérült töltő áramütést is okozhat.

Feltöltve: 2022-01-10 | Kategória: Életstílus

Nem tetszik a befejezés? Klasszikus meséket költ át a Microsoft mesterséges intelligenciája

530 milliárd paramétert kapott a Microsoft természetes nyelvi feldolgozáson alapuló mesterséges intelligenciája. Hogy demonstrálja a gépi intelligencia képességeit, klasszikus meséknek írat vele más befejezést a Microsoft.

Feltöltve: 2022-01-10 | Kategória: Életstílus

Tanulatlanok mostantól nem vezethetnek autót Romániában

Romániában az idei év elejétől csak azok kaphatnak jogosítványt, akik elvégezték tízosztályos iskolát (Magyarországon nyolc általános kell ehhez), és szigorítják a közlekedési kihágások büntetését.

Feltöltve: 2022-01-07 | Kategória: Életstílus

Már vadállatokat oltanak be a koronavírus ellen

Egy bengáli tigris és egy borneói orangután kapta meg a vakcinát Chilében.

Feltöltve: 2022-01-07 | Kategória: Életstílus

Harmadszor szült ikreket

A michigani nő nem akarta elhinni az orvosoknak, hogy ismét két magzat látható az ultrahangos vizsgálaton.

Feltöltve: 2022-01-06 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld