Főoldal » Életstílus

Hány gyógyszerész volt az egyik legősibb magyar gyógyszerész dinasztiában?

Kép
 
Operatív törzs: 29 Covid-kórházat jelöltek ki Koronavírus: már készül a teszt, ami 20 perc alatt megmondaná, hogy kinél fog súlyos betegséget okozni a vírus Korszerű tendenciák a rheumatoid arthritis kezelésében Szakmai kollégium: a szeptemberi változások 63 tagozatot érintenek Kinevezték az Egészségügyi Szakmai Kollégium elnökét és új tagozatvezetőit Követelte a hálapénzt, elítélték a budapesti szülész-orvost Itt vannak a bizonyítékok: van élet a Földön kívül és ide is onnan került Középkori szerelmi bájitalok összetevői minden képzeletet felülmúltak Munkácsy Fasora 90 millióért kelt el a Virág Judit Galéria árverésén
Kincses Gyula: extra módon kellene felkészülni a koronavírus-járvány második hullámára,,Köszönjük. Az epifemiológus véleményét is vegyük figyelembe!!! Müller Cecilia (négy szakvizsgájával...''Operatív törzs: 29 Covid-kórházat jelöltek ki,,15 perc alatt visszahűltek a drukkerek a normál hőmérsékletre. Vagy talán meg is gyógyultak.''17 ambuláns mintavételi pont segíti az ingyenes tesztelést,,Jelenleg nincs információnk a mintavételi pontok helyszíneiről.''Szakmai kollégium: a szeptemberi változások 63 tagozatot érintenek,,Égési és plasztikai sebészeti tagozat tehát nincs, ahogy Európában Magyarország (kisebb betűvel nem...''Képeken, ahogy a tüdő összeesik a koronavírustól,,Mindenkinek ajánlom a maszk viselését.közös lépcsőházban,társasházban lakunk,még a bejáratom előtti...''

Életstílus

Itt vannak a bizonyítékok: van élet a Földön kívül és ide is onnan került

Orosz tudósok bebizonyították, hogy az élet már a Föld megjelenése előtt kialakult. Az ősi megkövesedett mikroorganizmusokat már rég megtalálták, de inkább hallgattak róluk.

Feltöltve: 2020-09-25 | Kategória: Életstílus

Középkori szerelmi bájitalok összetevői minden képzeletet felülmúltak

Tényleg mindenre képesek voltak a középkori nők, hogy bevonzzák a szerelmet. Elképesztő, miből készítettek mágikus italokat.

Feltöltve: 2020-09-25 | Kategória: Életstílus

Munkácsy Fasora 90 millióért kelt el a Virág Judit Galéria árverésén

Kilencvenmillió forintért kel el Munkácsy Mihály Fasor című festménye a Virág Judit Galéria vasárnap tartott őszi árverésén a Budapest Kongresszusi Központban. Nem sokkal kevesebbet, 80 milliót adtak Kádár Béla Eladják a szürkét című képéért.

Feltöltve: 2020-09-24 | Kategória: Életstílus

Három magyar film is sikert aratott Pármában

Szeptember 14-20. között tartották a filmzenék nemzetközi fesztiválját az olaszországi Pármában.

Feltöltve: 2020-09-24 | Kategória: Életstílus

Kopogtat a jövő - újszerű módszer tejtermékek 3D nyomtatására

A technológia nem veszélyezteti a hőérzékeny tápanyagokat. A szingapúri Műszaki és Tervezői Egyetem (SUTD) kutatói kifejlesztettek ki egy új módszert a tej alapú termékek közvetlen tintaírással (DIW) történő 3D nyomtatására szobahőmérsékleten, úgy, hogy a hőmérsékletre érzékeny tápanyagok nem sérülnek a folyamat során – írja a ScienceDaily.

Feltöltve: 2020-09-23 | Kategória: Életstílus

Elhunyt a Forrest Gump írója, Winston Groom

Elhunyt Winston Groom, a Forrest Gump szerzője, akinek regényéből a Tom Hanks főszereplésével forgatott népszerű hollywoodi film készült.

Feltöltve: 2020-09-23 | Kategória: Életstílus

Szinte teljesen kihalt állatfajt sikerült klónozniuk a tudósoknak

Klónozott Przsevalszkij-csikó született egy texasi állategészségügyi létesítményben. Először sikerült klónozni a vadonban már szinte teljesen kihalt faj egy példányát. A Przsevalszkij-lovak már negyven éve csaknem kizárólag állatkertekben élnek.

Feltöltve: 2020-09-22 | Kategória: Életstílus

Legfrissebb eredmények szerint, őseink Afgantisztánból származhatnak

Az archeogenetika napjainkban a történetkutatás egyik legizgalmasabb területe. A modern eljárások már a múlt több kérdését is megválaszolták. A legfrissebb eredmények szerint az Árpád-házi királyok dinasztiája a mai Afganisztán északi részén alakult ki, 4500 évvel ezelőtt – hangzott el az M5 Multiverzum című műsorában.

Feltöltve: 2020-09-22 | Kategória: Életstílus

Kétméteres robotok dolgoznak a tokiói boltokban

Japánnak van a „legöregebb” társadalma a világon, ami annyit jelent, hogy a japán populáció egyharmada 65 vagy afölötti életkorú egy 2019-es kutatás szerint.

Feltöltve: 2020-09-21 | Kategória: Életstílus

Százmillió éves spermiumra bukkantak

Szakértők egy csoportja az eddigi legősibb spermiumot fedezte fel egy 100 millió éves borostyánban – írja a Live Science. A hímivarsejt egy korai kagylósráktól származik, ezek a parányi élőlények maximum 3 centiméter hosszúra nőnek meg, testüket pedig kettős héj védi.

Feltöltve: 2020-09-21 | Kategória: Életstílus

Kardszárnyú delfinek intéztek összehangolt támadást több tengeri jacht ellen

A tudósok is értetlenül állnak a spanyol és a portugál partokról érkező hírek előtt, amelyek szerint az elmúlt hetekben kardszárnyú delfinek csapatai támadtak meg vitorlásokat és kisebb tengeri jachtokat a nyílt tengeren.

Feltöltve: 2020-09-18 | Kategória: Életstílus

Jankovics Marcell újraálmodta Arany János hősének történetét

Toldi Miklós története 700 év után is valódi kalandot ígér a mozivásznon. A Jankovics Marcell által készített sorozatot és egész estés rajzfilmet decemberben láthatják a nézők.

Feltöltve: 2020-09-18 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld