Főoldal » Életstílus

Mi a cardiorenalis szindróma lényege?

Kép
 
Konferenciák, kongresszusok, továbbképzések - 2019. október Saját maga látta el szívrohamát az egyedül műszakban lévő ápoló Perinatális HIV fertőzés A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Fenntartóváltás után megalakul az Egyetemi Klinikák Tanácsa Új regionális igazgatót választ a WHO bizottsága A szexhiány 7 káros egészségügyi és lélektani hatása Mikor kezdtünk el ráadást követelni a hangversenyeken? 5 őrült és zseniális sztori Mozartról
Mikor lehetséges a prosztatarák fokális kezelése?,,Természetesen minden cikk csak valamilyen kis területtel foglalkozik... A tumor kiterjedésétől füg...''Új eljárás a a Lyme-kór kimutatásában,,Aztan mennyi vert kell levenni hogy legalabb 1 db borreliat ki lehessen mutatni? Keressuk a tut a s...''Hogyan próbálta a jazzt felhasználni a saját céljaira Hitler?,,[email protected]''Újabb leletre bukkantak Jézus szülőhelyén,,Milyen jo latni a kepen a lelet mellett a megvalosulo okumenet.''Gynecomastia - klinikai iránymutatás 2019,,Tisztelt Olvasó! A cikk csak egy rövid kivonata az ajánlásnak , melyet a következő oldalon részl...''

Életstílus

A szexhiány 7 káros egészségügyi és lélektani hatása

Rengeteg oka lehet annak, ha csökken a libidó. Veszekedés, stresszes munka, utazás, sőt a gyógyszerek között is akad nem egy vágygyilkos. Miközben az emberek igyekeznek figyelni, hogy jól egyenek, rendszeresen sportoljanak, eleget pihenjenk, lehet, hogy megfeledkeznek arról, hogy a szex legalább ennyire alapvető szükségletük.

Feltöltve: 2019-09-20 | Kategória: Életstílus

5 őrült és zseniális sztori Mozartról

Wolfgang Amadeus Mozart géniusz volt, de nem a komoly, súlyos fajtából: néha úgy nyávogott, mint egy macska, fel-alá rohangált a házban, mint egy eszelős, és mocskos leveleket írt az unokahúgának. Milyen ember volt a marcipángolyók "reklámarca"?

Feltöltve: 2019-09-19 | Kategória: Életstílus

Mikor kezdtünk el ráadást követelni a hangversenyeken?

Megszokott dolog: ha a műsor megengedi, addig tapsolunk, míg a muzsikus újra színpadra nem jön, és ráadást ad. Mint minden hagyomány, ez is elkezdődött valamikor.

Feltöltve: 2019-09-19 | Kategória: Életstílus

30 éve idén a legkisebb az ózonlyuk

Ritkán van olyan alkalom, amikor környezetvédelmi intézkedések sikereiről szólnak a hírek. Az ózonlyuk elleni nemzetközi fellépés azonban ilyen.

Feltöltve: 2019-09-18 | Kategória: Életstílus

Az önkielégítéstől mentes élet előnyei?

Annak ellenére, hogy nagyon sokan nem vallják be, statisztikák szerint a nők 50, míg a férfiak 70 százaléka önkielégít rendszeresen. De valóban van okunk szégyenkezni? És lenne értelme annak, ha soha többet nem maszturbálnánk?

Feltöltve: 2019-09-18 | Kategória: Életstílus

Ázsiai lánya lett egy fehér párnak

Egy termékenységi klinikát arra utasított a bíróság, hogy adja át a spermadonorjaik listáját, miután egy fehér párnak ázsiai gyermeke született – írta a CBS News.

Feltöltve: 2019-09-18 | Kategória: Életstílus

Függőlegesen temetkeznek Hongkongban, mert alig maradt hely

Egy fotós meglátta a különös szokásban a vizuális erőt is. Hongkong a Föld egyik legsűrűbben lakott metropolisza, így a hatóságok többféle módon is próbálják rávenni a helyieket a helyspórolásra.

Feltöltve: 2019-09-17 | Kategória: Életstílus

Ha süt, ha esik – 5 éves az óbudai Esernyős

A közösségi tér programjai fél évtizede színesítik a III. kerület kulturális kínálatát. A jubileumra születésnapi héttel várják a közönséget, melyben helyet kap az Esernyős profilját meghatározó képzőművészet, irodalom, zene és film, valamint egy különleges épületfelfedező séta is.

Feltöltve: 2019-09-17 | Kategória: Életstílus

Hogyan csinált a bor Karl Marxból kommunistát?

Bár Karl Marx a Mosel borvidéken született, családjának volt szőlője, mégis elég nagy feltűnést keltett egy 2018-ban megjelent német könyv, ami szerint a bor jelentős szerepet játszott abban, hogy a filozófus-közgazdász a kommunista mozgalmak egyik fő ideológusává vált.

Feltöltve: 2019-09-16 | Kategória: Életstílus

Író, orvos, zenekritikus

A Nyugat egyik nagyreményű tehetsége, az egyik első hazai freudista mindössze harminchárom éves volt, amikor 1919. szeptember 11-én öngyilkos lett.

Feltöltve: 2019-09-16 | Kategória: Életstílus

3 igazán külöleges hangulatú hotel

Ritkán fordul elő, hogy egy szálloda miatt keresünk fel egy várost, de ezek a bostoni, budapesti és amszterdami hotelek azok közé tartoznak, melyek önmagukban sem akármilyen látványosságot, és hozzá egyedi élményt kínálnak.

Feltöltve: 2019-09-13 | Kategória: Életstílus

Fotókiállítás az SE sürgősségijén várakozóknak

A Keleti Éva képeiből válogatott állandó kiállítás célja a kezelésekre váró betegek és hozzátartozóik közérzetének javítása.

Feltöltve: 2019-09-13 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld