Főoldal » Életstílus

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Ismét felütötte a fejét Kínában a koronavírus - Már öt tartományban terjed a delta-variáns Ezeken a területeken kötelező az oltás, szeptember 1-je a határidő A fertőzöttek száma 196,5 millió, a halálos áldozatoké 4,198 millió a világon Vasárnap éjfélig meghosszabbították a hőségriadót Ritka betegségeket vizsgáló kutatási program zárult le a vidéki orvosegyetemeken Kánikulában megromolhatnak a gyógyszerek Einstein megjósolta: a fekete lyuk mögül érkező fényt láttak a tudósok Kilenc új helyszín került fel a világörökségi listára Elhalasztják a Balaton-átúszást - itt az új időpontt
Fokozatosan csökken a Pfizer vakcinájával oltottak védelme,,Ha jól értem, akkor max két egész hétig tart a hatása a csodavakcinának, amiért Karikó Katalint hős...''Ezekben a városokban fognak növekedni a koronavírusos esetszámok,,Különben teccettek hallani? A világ tudományosabb (kevésbé politikai) fele talált erre a nagyon nag...''Ezekben a városokban fognak növekedni a koronavírusos esetszámok,,A paraszti logika azt mondaná, hogy előbb van az esetszám növekedés a szennyvíz szintje fölött, és ...''A kórházban kezeltek körében megugrott az új hiperglikémiás esetek száma,,Szeroidot mennyit kaptak?''Megvannak a budapesti antitest-vizsgálat összesített adatai, kerületi eredményekkel együtt,,Tisztelt Coranaszakértő! Milyen standard értékhez viszonyították ezeket az antitest ezeket az érték...''

Életstílus

Három hét kortárs képzőművészet a Balaton északi partján

Interaktív tárlatvezetések és zenei programok is várják az érdeklődőket

Feltöltve: 2021-07-22 | Kategória: Életstílus

Először tanul egyetemen robotdiák

A professzorok remélik, hogy idővel az EQ-ja is fejlődik.

Feltöltve: 2021-07-22 | Kategória: Életstílus

Veszélyes időszak jön az utakon - megkezdődött az őzek párzási időszaka

Óvatosságra, és a kitáblázott, vagy beláthatatlan útszakaszokon a megengedettnél lassabb sebességgel haladásra inti az autósokat a Vadászati Védegylet, mert megkezdődött az őzek párzási időszaka.

Feltöltve: 2021-07-21 | Kategória: Életstílus

Michelangelo ujjlenyomatát találhatták meg egy ötszáz éves szobron

Michelangelo ujjlenyomatát találhatták meg egy kis viaszszobron - közölték a londoni Victoria & Albert Múzeum szakértői pénteken.

Feltöltve: 2021-07-21 | Kategória: Életstílus

Se szex, se semmi

A tokiói olimpia minden szempontból különleges lesz – már ha végigmegy, és nem szakad félbe az egyre sokasodó, pozitív Covid-tesztek miatt. Többek között abban is, hogy ezúttal csak búcsúajándékként kapják meg a sportolók a rendezőktől az ilyenkor szokásos óvszeradagjukat. Egészen pontosan 150 000 darabot, amikor távoznak az olimpiai faluból – amely valószínűleg minden idők legpuritánabb olimpiai faluja.

Feltöltve: 2021-07-20 | Kategória: Életstílus

Ma indul a világűrbe az Amazon-vezér az első űrturistáival

Az Apollo-11 Holdra szállásának 52. évfordulóján indult a világűrbe a New Shepard nevű űrhajóval az Amazon-tulaj Jeff Bezos saját fivére, egy 82 éves volt pilótanő és egy jótékonysági árverés nyertese, pontosabban a második legtöbbet kínáló társaságában.

Feltöltve: 2021-07-20 | Kategória: Életstílus

Az egészségügyi dolgozók tiszteletére ad koncertet Plácido Domingo Győrben

Plácido Domingo spanyol operaénekes Győrben ad ingyenes koncertet az egészségügyi dolgozók tiszteletére augusztus 6-án a Győri Filharmonikusokkal

Feltöltve: 2021-07-19 | Kategória: Életstílus

Több szén-dioxidot bocsátanak ki az Amazonas erdei, mint amennyit elnyelnek

Több szén-dioxidot bocsátanak ki az Amazonas erdei, mint amennyit elnyelnek - ezt első alkalommal állapították meg szakértők.

Feltöltve: 2021-07-19 | Kategória: Életstílus

A párok kétharmada barátként indítja kapcsolatát

A párok kétharmada barátként indítja kapcsolatát. A párkapcsolat előtt barátokként eltöltött idő átlagosan 22 hónap - állapította meg egy új kanadai tanulmány.

Feltöltve: 2021-07-16 | Kategória: Életstílus

Műhiba egy amerikai kórházban – más kapta a vesét

Borzasztó félreértés történt egy ohiói kórházban a hónap elején. Az egészségügyi intézményben húsz éve nem volt hasonló eset, most mégis hibáztak.

Feltöltve: 2021-07-16 | Kategória: Életstílus

A babiloni fogság előtti Jeruzsálem falának egyik részletére bukkantak izraeli régészek

A babiloni fogság előtti Jeruzsálem falának egyik részletére bukkantak izraeli régészek a Dávid városának nevezett területen - írta a Háárec című újság honlapja.

Feltöltve: 2021-07-15 | Kategória: Életstílus

Kékszalag Balatonfüred 2021. Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye

Július 22-én reggel rajtol Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő vitorlásversenye, az idén 53. alkalommal megrendezésre kerülő Kékszalag. A verseny a megszokott Balatonfüred – Balatonkenese – Siófok – Keszthely – Balatonfüred útvonalon zajlik majd, ahol több mint 600 vitorlás fog versenyezni egymással és az elemekkel, valamint teszi próbára tudását, akaraterejét és kitartását. A versenyzőknek a Balatonfüred-Balatonkenese-Siófok-Tihany-Keszthely-Balatonfüred, légvonalban 155 kilométeres távot kell teljesíteniük.

Feltöltve: 2021-07-15 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld