Főoldal » Életstílus

Ki volt az első gyermekgyógyászati tanszék vezetője?

Kép
 
A CureVac vakcina csak 47 százalék a hatékonyságú Újabb fél évvel meghosszabbította a kormány a járványügyi készültséget Ez a terápia életeket mentett a koronavírus idején Újabb hat SMA beteg gyermek kap állami finanszírozással génterápiás kezelést Ficzere: növelni kell a krónikus ágyak számát Meddőségi kezelések államosítása: jöhetnek még meglepetések Az újranyitás jegyében rendezik meg az idei programsorozatot Egészen különleges a Balaton idei fagyija Jajgatást kereső drónt fejlesztenek a lehető legjobb szándékkal
Orbán: "készenléti oltás lesz", nem maradnak tehát az oltópontok,,"Járok a világban, elmegyek nyugat-európai országokba, mert a munkámnak ez része, és látom, hogy ot...''Jönnek a minisürgősségik,,Nem kellene már az ügyeletet működtető egészségügyi szolgáltatókat és az ügyeletben részt vevő orvo...''Drasztikusan rossz halálozási adatokat közölt a magyar kormányzat a Sinopharmról,,A biztos csak az, hogy sokat, sokan beszélnek róla, de nem tudjuk''Tucatnyi gyógyszer, amely hatásos lehet a koronavírus-betegség ellen,,Amikor ennyi gyógyszer hatásos, akkor mindig van egy bizonytalanság, hogy van e egyáltalán hatékony...''Jönnek a minisürgősségik,,Bólyban már 2020 augusztus elején nem működött a központi ügyelet. Nem tudom, hogy a lakosságot ért...''

Életstílus

4 gyönyörű tengerparti város, ahová elvisz a MÁV

Idén júniusban ismét elindulnak a Magyar Államvasutak SEA*YOU járatai, melyekkel Magyarországról naponta két vonattal közvetlenül, átszállás nélkül elérhető az adriai tengerpart négy gyönyörű városa.

Feltöltve: 2019-06-06 | Kategória: Életstílus

Amszterdamon túl – holland városok, amiket mindenképp látni kell

Amszterdam a világ legnépszerűbb városai közé tartozik, melyet többek között coffee shop-jainak, a piroslámpás negyednek, múzeumainak és zegzugos csatornáinak köszönhet. De mi van Amszterdamon túl?

Feltöltve: 2019-05-29 | Kategória: Életstílus

Legendák, különleges élővilág és lenyűgöző természeti csodák

Barangolás a Tordai-hasadék sziklái között. A sziklafalak őrzik Szent László lovának nyomát, a tündérek kincset rejtettek egy barlangban, egy kéményseprő halállal lakolt a kapzsiságáért.

Feltöltve: 2019-05-28 | Kategória: Életstílus

Amszterdam túlzsúfolttá vált, mit lehet tenni?

Hollandia területe feleakkora sincs, mint Magyarországé, mégis képes 18-20 millió turistát bevonzani évente. A látogatók nagy többsége a fővárost célozza meg, ami ennek okán kezd túlzsúfolttá válni. Mi lehet a megoldás? A mennyiség minőségre cserélése.

Feltöltve: 2019-05-17 | Kategória: Életstílus

Európai kisvárosok, amiket látni kell!

Természetesen egy ország fővárosát is érdemes megnézni, ám legalább annyira ajánlott egy-egy eldugott falut is felkeresni, ha igazán meg szeretnénk érteni az adott ország kultúráját és szellemiségét.

Feltöltve: 2019-05-16 | Kategória: Életstílus

5 szépséges hely, ami csupán néhány órárnyira van

Olyan úti célokról olvashat, melyek az országhatártól nagyjából ötszáz kilométeren belül (vagy csak egy kicsit távolabb) vannak, és nem feltétlenül az elcsépelt kategóriába sorolhatóak.

Feltöltve: 2019-05-14 | Kategória: Életstílus

A világ legboldogabb országa, ahol 1999-ig nem volt tévé

Ismerje meg az országot, ahol a közelmúltig nem volt televízió, GDP helyett pedig nemzeti boldogság mutatóban mérik az ország sikerességét. Tavaly egy magyar filmes közreműködésével dokumentumfilm készült róla.

Feltöltve: 2019-05-08 | Kategória: Életstílus

10 festői olasz városka

Az Olaszországba látogatók zöme egyenesen Milánó, Róma, Firenze vagy éppen Velence felé veszi az irányt, pedig jócskán megérné letérni a turisták által kitaposott útvonalakról, hiszen meseszép kisvárosokat találhatunk. Itt van néhány.

Feltöltve: 2019-04-15 | Kategória: Életstílus

Áprilstól már egy spiráltoronyból csodálhatjuk meg Koppenhága környékét

Hogy milyen lehet egy cilinder formájú kilátóból megnézni a vidéket egy Koppenhága melletti erdő közepéről, arra már nem kell várni.

Feltöltve: 2019-04-09 | Kategória: Életstílus

Öt szuper nagyvárosi vízi kirándulás

A megszokott turistaútvonalakat elhagyva minden város egészen más oldalát mutatja. Különösen így van ez, ha a szilárd talaj helyett a vízről nézelődünk. Öt különleges, nagyvárosi vízikalandot mutatunk be.

Feltöltve: 2019-03-06 | Kategória: Életstílus

Öt lélegzetelállító hely a szomszédos Ausztriában

Nem kell a világ végére elutazni, hogy csodás helyeket lássunk. Elég, ha átruccanunk nyugati szomszédainkhoz, ugyanis Ausztria egy csodálatos kis ékszerdoboz!

Feltöltve: 2019-03-05 | Kategória: Életstílus

147 éve alapították Maci Laci otthonát

A Yellowstone a világ legrégebbi nemzeti parkja, ami egy hatalmas vulkáni kráterben alakult ki. Egyedülálló flórája, faunája, gejzírrendszere miatt az egyik legkülönlegesebb hely a Földön.

Feltöltve: 2019-03-04 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld