Főoldal » Szakterületek » Med. et Jur.

Melyik gyógyszerek okoznak hyperkalaemiát?

Kép
 
Gondatlanság miatt perelte be egykori kórházát egy New Jersey-i nő Gyermekkori gastroenteritis és a probiotikumok kérdése Az apixaban hatékonysága és biztonságossága vénás thromboembolia megelőzésére a daganatos betegeknél Testre szabott terápia A nyelőcsőben lévő mutáns sejtek nem biztos, hogy rákot okoznak Vezető orvosi portálok top cikkei - nemzetközi lapszemle-összeállítás Mit rejt a császári orvosi ládika? Az író, aki egy meccsen jött rá, hogy tud regényt írni Az 5 leghajmeresztőbb orvosi sztori a múltból
Gondatlanság miatt perelte be egykori kórházát egy New Jersey-i nő,,Leb''Gondatlanság miatt perelte be egykori kórházát egy New Jersey-i nő,,Lehet, hogy ilyen Magyarországon n''Gondatlanság miatt perelte be egykori kórházát egy New Jersey-i nő,,Lehet, hogy ilyen Magyarországon nem fordulhat elő. Nálunk nincs tisztiorvosi szolgálalat, tehát k...''Egy implantálható eszköz megszüntetheti a sürgető vizeletinkontinenciát,,gulyáspéter Nem vonták vissza ezt a cikket ?''Egy implantálható eszköz megszüntetheti a sürgető vizeletinkontinenciát,,Tisztelt Simon Zsolt! A forrásban olvasható rövid összefoglaló valóban nem tartalmazza a műszer ...''

Med. et Jur.

Betöltés...

Egyedi támogatások (Orvosok részére)

Letölthető tájékoztatók egyedi támogatásokról.

Feltöltve: 2010-04-15 | Kategória: Med. et Jur.

Minőségi és hatékony gyógyszerrendelés (Orvosok részére)

A 2006. évi XCVIII. Gyógyszergazdaságossági törvény a minőségi és hatékony gyógyszerrendelésről szóló szakaszaiban arra ösztönzi az orvosokat, hogy amennyiben a szakmai szempontok alapján több társadalombiztosítási támogatással rendelhető termék közül lehetséges választani, akkor a betegek és az Egészségbiztosítási Alap számára alacsonyabb költséget jelentő gyógyszereket rendeljék.

Feltöltve: 2010-04-15 | Kategória: Med. et Jur.

Online rendszer - VirEP (Gyógyszerészek részére)

Az OEP, a Magyar Gyógyszerészi Kamara és a Gyógyszertári Rendszergazdák Szövetségének közös eljárásrendje a gyógyszer expediálása során a közgyógyellátottak virtuális elektronikus pénztárcájának adatait kezelő (VirEP), az OEP és a gyógyszertárak között működő informatikai rendszer üzeneteinek értelmezéséről és azok feldolgozásáról valamint a jogviszony ellenőrzés menetéről.

Feltöltve: 2010-04-15 | Kategória: Med. et Jur.

Vényellátás, vényírás (Orvosok részére)

Tájékoztató a vényírási szerződésekkel kapcsolatos változásokról, a vényellátás május 1--jétől várható változásairól, tájékoztató a vényigénylésről.

Feltöltve: 2010-04-15 | Kategória: Med. et Jur.

Generikus hírek (Gyógyszerek, gyógyszerpiac)

Háttér: a generikus verseny ösztönzésének célja

Feltöltve: 2010-04-14 | Kategória: Med. et Jur.

Havi jelentések (Gyógyszerek, gyógyszerpiac)

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár Ártámogatási Főosztályának (OEP ÁTFO) határozott törekvése, hogy a rendelkezésére álló csatornákat felhasználva a gyógyszerellátás minden érintettjét (betegeket, orvosokat, gyógyszertári szakembereket, gyógyszergyártókat, gyógyászati segédeszközök forgalomba hozóit és forgalmazóit, informatikai szolgáltatókat, kutatóműhelyeket, a média képviselőit, a politika és az államigazgatás szereplőit, egyéb partnereit) folyamatosan tájékoztassa a gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-támogatási rendszer fenntarthatóságát célzó erőfeszítéseiről, a gyógyszer- és GYSE-támogatás aktuális helyzetéről, a legfontosabb trendekről és történésekről.

Feltöltve: 2010-04-14 | Kategória: Med. et Jur.

Szakmai elemzések (Gyógyszerek, gyógyszerpiac)

A rendre változó szakmai irányelvek, támogatási szabályok, az elérhető készítmények bővülő köre és a készítmények változó árai arra késztették az OEP Ártámogatási Főosztályát, hogy felülvizsgálja a magyar társadalom széles rétegeit érintő kórképek társadalombiztosítási támogatását, és újraértékelje a finanszírozási lehetőségeket a szakmai irányelveknek és a rendelkezésre álló finanszírozási korlátoknak megfelelően.

Feltöltve: 2010-04-14 | Kategória: Med. et Jur.

Legelső Előző 46 47 48 49 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld