konferencia

Az SZTE kutatóinak előadásai a HUCER 2024 konferencián

Május 23-24. között Egerben, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen zajlott a Hungarian Conference on Educational Research (HUCER) 2024. évi eseménye, melyre az IKIKK Humán- és Társadalomtudományi Klaszter több kutatási programja is meghívást kapott eredményeinek bemutatására.
2024.06.04. Életstílus

Debrecenbe "költöznek" a jövő gyógyszerei

Május 23-25 között Debrecen ad otthont a gyógyszerésztudomány legnagyobb hazai konferenciájának. A Debreceni Egyetem Gyógyszerésztudományi Karának több oktatója és kutatója is előad majd a Congressus Pharmaceuticus Hungaricus nevű eseményen, ahol főként a gyógyszerészet jövője és a gyógyszerészeti tudományok legújabb eredményei lesznek a témák.
2024.05.22. Hírek

Nagy Márton: a magyar gyógyszeripar hatalmas értéket képvisel

A magyar gyógyszeripar az ország szempontjából hatalmas értéket és nemzetközi versenyképességet képvisel - mondta a gazdaságfejlesztési miniszter videóüzenetében, amit a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (MAGYOSZ) által rendezett konferencián játszottak le kedden Budapesten.
2023.11.08. Hírek

A ChatGPT is hasznos eszköz lesz az egészségügyben

Több milliárd ember adatait kezelő egészségügyi szolgáltatók, távdiagnosztizáló mesterséges intelligencia és virtuális kórházak. A jövő egészségügye ma még elképzelhetetlen komplexitással szolgálja majd ki a páciensek egyedi igényeit. Mindazonáltal a robbanásszerű digitális fejlődés még mindig elmarad a más iparágakban tapasztalttól, így a szektor szereplőinek számos lehetősége akad javítani a hatékonyságon.
2023.05.19. Hírek