DRportal impresszum

A Pearl Hungary Kft. a közel két évtizedes gyógyszeripari-piackutatási és marketing-tapasztalattal rendelkező Quercus Consulting Group tagja. 100%-os magyar tulajdonban, 2000-ben alakultunk, sikereinket a folyamatosan növekvő forgalom, az egyre szélesedő partnerkapcsolatok bizonyítják. Küldetésünk, hogy a cégcsoport tudásbázisára és szakmai tapasztalatára épülve önálló csapatunkkal végzett tevékenységünkkel hozzájáruljunk az orvos és beteg kapcsolatának hatékonyabbá tételéhez, a magasabb életminőség, valamint az egészségtudatosság eléréséhez. Célul tűztük ki, hogy a megbízói igényeket teljes körűen kielégítve Magyarország meghatározó egészségügyi kommunikációs cégévé váljunk.

A DRportalt 2009. május 1-jén indítottuk azzal a céllal, hogy egyedülálló lehetőségeket kínáljunk az online orvos kommunikáció világában.

Az oldal zárt, szakmai információs portál, amelynek tartalmai csakis regisztrált, egészségügyi szakképesítéssel rendelkező felhasználók számára érhető el, ezért a szakmai adatbázis védelme érdekében a regisztráció során kötelező megadni a nyilvántartási számot.

A portál elsődleges célja a felhasználó közösség minőségi és aktuális szakmai információival, kutatási eredményekkel történő ellátása, valamint könnyen kezelhető platform biztosítása az egymás közötti, mindennapi kommunikációhoz. Fontos, hogy látogatóink felismerjék, hogy az online kommunikációs és információs csatorna használata mára elengedhetetlen munkájuk során, segítséget nyújt a folyamatos szakmai fejlődésükhöz, valamint a leggyorsabb eszköz tudásuk napra készen tartásához.

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A DRportal szakértői

DRportal szerkesztőség
Cím: 1142 Budapesst, Erzsébet királyné útja 112.
E-mail: [email protected]
    Komjáthy Krisztina    ügyvezető igazgató, Pearl Hungary Kft.
    Mikolics Mariann
   portál mendzser
    Dr. Rákóczi Éva
   DRportal szakmai vezető