Konferenciák, kongresszusok

Magyar Belgyógyász Társaság Dunántúli Szekciójának 61. Vándorgyűlése

A kongresszus hagyományosan igyekszik tájékoztatást adni a belgyógyászat újdonságairól, az innovatív diagnosztikai és terápiás lehetőségekről, foglalkozik a kardiovaszkuláris intervenció kérdéseivel, lehetőséget nyújt a dunántúli belgyógyászati osztályok bemutatkozására és a kiemelkedő szakmai eredmények elismerésére. Fő témái között szerepelnek az új, reményteljes onko-hematológiai kezelések és a sokakat érintő infektológiai aktualitások.

XI. IME Országos Infekciókontroll és Betegbiztonság Konferencia

Az IME – Az Egészségügyi Vezetők Szaklapja ez év október 26-27-én immáron tizenegyedik alkalommal rendezi meg hagyományos Infekciókontroll és Betegbiztonság Konferenciáját. A hagyományok mellett a szervezők ezúttal tovább is léptek a témákkal: lévén az infekciókontroll betegbiztonsági kérdés (is), a konferencián teret adnak e szélesebb témakör előadásainak is.

Online Pszichoszomatika Konferencia 2022. 02. 26.

Online Pszichoszomatika Konferenciát rendez a Panoráma Poliklinika 2022. február 26-án, szombaton. Az online rendezvényen több szakterületet érintően beszélnek majd az előadók az egészségügyi ellátás és diagnosztika aktualitásairól, betekintést engedve egy-egy kórkép úgynevezett bio-pszicho-szociális megközelítésébe, amelyet a szakirodalom pszichoszomatikus szemléletnek nevez.