aktualitások

Az új jogszabályok nehezítik a cégalapítást

Alaposan megtépázták a cégalapítási kedvet az idén életbe lépett új jogszabályok, az adóhatóság adatai szerint az év első két hónapjában 6.840 cég alakult, míg 2011-ben ugyanebben az időszakban 8.164 új céget jelentettek be - írja a pénteki Népszava.
2012.04.13. Aktualitások

A MAOOSZ által biztosított kedvezmények a Szövetség tagjai számára

A Magánorvosok Országos Szövetsége (MAOOSZ) érdekvédelmi és a hazai magánorvosok igényeinek megfelelő továbbképzési célkitűzései mellett vezető szolgáltató, kereskedő cégekkel és pénzintézetekkel, biztosító társaságokkal kötött szerződései alapján olyan kedvezmények igénybe vételének lehetőségét is biztosítani kívánja Tagjai számára, melyek Kollégáink számára egzisztenciális előnyt is biztosítanak.
2011.04.22. Aktualitások

Az első MAOOSZ Konferencia sikerei

Egy magánklinika vagy akár egy kis magánrendelő üzemeltetése speciális gazdasági, jogi és marketing ismereteket igényel, amelyekre a kollégák általában nincsenek felkészülve. A piaci környezetben helyt kell állni, és ehhez nem elegendő az orvosi egyetemen megszerzett szaktudás.
2011.02.15. Aktualitások

Bemutatkozik a MAOOSZ

A magánorvosi érdekek képviseletében 2008. december 10-én kelt alapszabályával életre hívott új közhasznú társadalmi szervezetet, a Magánorvosok Országos Szövetségét (MAOOSZ) a Fővárosi Bíróság 2009. február 2-án vette nyilvántartásba, a Szövetség elnöke Dr. Kovács János.
2011.02.15. Aktualitások

Hogyan tudom használni a magánpraxis aloldalt?

A DRportal célul tűzte ki maga előtt, hogy a jog és bürokrácia útvesztőiben útmutatást nyújtson a magánpraxist már működtető, illetve nyitni szándékozó orvosoknak amellett, hogy a szakterületenként szegmentált aktualitások, a legfrissebb egészségügyi hírek, életmóddal kapcsolatos írások, valamint jogi- és állás figyelő oldalakon tájékozódhatnak a legújabb jogszabályokról, illetve az aktuális egészségügyi állásajánlatokról.

2011.01.04. Aktualitások

Az arculat

Az arculat egy szervezet, vállalkozás vagy magánszemély legmeghatározóbb megjelenési formája, amely egy tudatosan kialakított képet fest tulajdonosáról. Szervezetek esetében összehangolja azok elemeinek és csoportjainak tevékenységét, valamint belső és külső minősítésének és hírnevének tervszerű alakítását, építését tűzi ki célul.

2011.01.04. Aktualitások

Jövőre online jelenthetnek a háziorvosok

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Egészségügyért Felelős Államtitkársága prioritásként tekint az alapellátásra, ezért Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár és Beneda Attila kabinetfőnök szerdán konzultációra hívta a felnőtt és a gyermek háziorvosokat.

2010.12.16. Aktualitások