étterem
Földalatti szakácsok: gerillaéttermek Londonban
A vendégek ülnek az étteremben és tudják, hol alszik a szakács. Azt is tudják, hogy néz ki a fürdőszobája, milyen könyvek hevernek az éjjeliszekrényén, és hogy az illemhelyen egy műanyag Madonna villog.
7 szuper vidéki étterem, amiket tényleg érdemes kipróbálni
Szerencsére az ország egyre kevésbé Budapest-központú, így vidéken is számos olyan hely nyílt már, amely kultikus pozíciót vívott ki magának. Bemutatunk néhány helyet, amiket érdemes meglátogatni egy belföldi nyaralás vagy kirándulás alkalmával.
8 biztos jel, hogy ideje távozni egy étteremből
Nem minden éttermi vacsora tökéletes. És néha nem is kell megkóstolni az ételt, hogy érezzük: valami nem stimmel. Éttermi szakértők szerint ezek a jelek azt mutatják, hogy az adott helyen valószínűleg gondok vannak a kiszolgálással, a tisztasággal vagy a légkörrel.
Figyelmeztető jelek, hogy jobban járunk, ha egy másik éttermet választunk
Valószínűleg mindannyian futottunk már bele olyan éttermekbe, ahol a külcsín sehol sem volt a felszolgált ételek minőségéhez képest. Turistaként nem mindig egyszerű kiválasztani a tökéletes helyet egy ebéd, vagy vacsora elfogyasztásához, ám vannak árulkodó jelek, amelyek azt mutatják érdemes egy kicsit még tovább keresni…
Étterem szakértő rántja le a leplet a trükköző éttermekről
Talán ön is bedőlt már annak a trükknek, hogy nyaralása alatt séta közben az ajtóban álló ott dolgozók becsalogatták egy étterembe, de odabent csalódnia kellett az étterem választékát és színvonalát illetően. Egy szakértő árulja el, milyen jelekre érdemes figyelni, ha el akarjuk ezt a helyzetet kerülni külföldi utunk során.
Ezeket az ételeket soha nem rendelik a szakácsok az éttermekben
Sem a napi ajánlatból, sem a csirkéből nem érdemes rendelni.
Első ízben engedélyezték laborban növesztett műhús árusítását Amerikában
Szingapúr után az Amerikai Egyesült Államokban is lehet majd laboratóriumban növesztett csirkehúst fogyasztani, miután két cég is beszerzett minden szükséges engedélyt ehhez.
Ez a hely lett a világ legjobb étterme
A döntőbizottság 1080 független szakértőből állt.