Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

Amennyiben bármilyen gondja támadt a bejelentkezéssel, kérjük, tekintse át a következő hiba okokat:


  • Amennyiben Ön a Szinapszis Kft. on-line, vagy telefonos kérdőívét töltötte ki, úgy tájékoztatjuk, hogy a kérdőív kitöltése után küldött levél nem jelent automatikus regisztrációt, regisztrálni a levélben megadott linken, vagy ide kattintva lehetséges.
  • A regisztrációs űrlap kitöltése után a regisztrációja nem fejeződik be. A DRPortál adminisztrátora visszaigazolja az Ön jelentkezését, majd egy megerősítő e-mailt kap az Ön által megadott e-mail címre. Ezen e-mailben található linkre kattintva aktiválhatja regisztrációját, és ezzel ér véget a folyamat. A hosszú eljárást az indokolja, hogy a portál csak orvosok számára nyitott, ezért szükségesek a kiemelt biztonsági intézkedések. Kérjük, ellenőrizze, hogy megerősítette-e a regisztrációját az Önnek elküldött e-mail segítségével.
  • A felhasználónév és a jelszó kis- és nagybetű érzékeny. Kérjük, pontosan, a regisztrációnál megadott formában gépelje be mind a felhasználónevét, mind a jelszavát, ügyelve a kis és nagybetűkre.
  • A regisztráció során nem adható meg olyan felhasználónév, vagy jelszó, mely szóközt, vagy ékezetes betűket tartalmaz. Kérjük, hogy figyeljen arra, hogy a felhasználónév, vagy jelszó megadása után ne üssön be szóközt a szövegmezőkbe, ugyanis a rendszer azt is a szöveg részének észleli, ami így már nem egyezik meg az Ön jelszavával.
  • A felhasználói névnek és jelszónak egyaránt minimum 6 karakterből kell állnia.
  • Amennyiben elfelejtette felhasználónevét és/vagy jelszavát, kérjen jelszó emlékeztetőt. Ezt a „Belépés a DRportálra” gomb alatti „Elfelejtett jelszó” linkre kattintva teheti meg.

 

Vissza a nyitóoldalra