Főoldal » Szakterületek » Praxisépítés

Mikor halt meg az első diagnosztizált prostatarákos beteg?

Kép
 
Orvosi szótár - orvosiszotar.hu
Latin-magyar, magyar-latin orvosi szótár
Laboreredmény
E-szám
BNO kód

Gyorstipp: Írja be a keresett latin vagy magyar kifejezést vagy annak egy részét kisbetűvel és nyomja meg a Keresés gombot.

A világon 99,7 millió a fertőzöttek, 55 millió a felgyógyultak száma Berlin szerint csak 65 év alattiakat lehet beoltani az Oxford/AstraZeneca-vakcinával Egy új Alzheimer fehérje „nagy remény” a jövőre nézve. 1.rész 2020. évi szervdonációs és transzplantációs adatok Magyarországon Szenzációs műtétre, anyaméh-átültetésre (is) készülnek a PTE-n! Vezető orvosi portálok top cikkei - nemzetközi lapszemle-összeállítás Virtuálisan bejárható lett a kecskeméti Cifrapalota Sisi-kiállítása Kidobott karácsonyfákból készítenek üdítőt Észtországban A felrobbantott Margit híd ma is rejt titkokat a Dunában
A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,A plasztikkártyát és a digitális útlevelet le kell gyártani? Milliós nagyságrendben. Egy újabb fö...''A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,https://index.hu/kulfold/2021/01/24/lazadnak_a_hollandok_a_kijarasi_tilalom_ellen/''A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,https://index.hu/kulfold/2021/01/24/brit_tisztifoorvos-helyettes_a_beoltott_emberek_is_terjesztheti...''Csapdával buktatják majd le a hálapénzt elfogadó orvosokat,,Porhintés. ki az az elmebeteg,aki ha nem szűnik meg a szabad orvosválasztás, elhiszi hogy ingyen be...''A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,Nagyon helyes hogy a rendezvényeket szálláshelyeket csak oltott személyek látogat hassal aki nem ...''

Praxisépítés

Magánpraxis alapítása I.

Egyre több orvos érzi annak fontosságát, hogy magánrendelést nyisson, de vajon melyik forma a legideálisabb, a legelőnyösebb az adott tevékenység végzéséhez? Ennek eldöntésében adhat segítséget cikkünk.

Feltöltve: 2015-02-23 | Kategória: Praxisépítés

Művi meddővé tétel – várható szabályváltozás

Az új Ptk. hatályba lépésével (2014. március 15.) összefüggő törvénymódosítások kapcsán az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvényben szabályozott művi meddővé tétel szabályai is változnak, amennyiben a parlament elfogadja a módosítási javaslatot. A javaslat szerint műtétet csak az kérhet a jövőben, aki vállalja a beavatkozás költségeit, elmúlt negyven éves, vagy három gyermeke van.

Feltöltve: 2013-11-10 | Kategória: Praxisépítés

Kártérítési perek a szülészet-nőgyógyászat területén

Az MSD Women’s Health üzletága által áprilisban megrendezett első „Praxis határok nélkül” szakmai rendezvény az orvosi hibák megelőzésének és kezelésének a lehetőségeit vette górcső alá.

Feltöltve: 2013-10-02 | Kategória: Praxisépítés

Végre beindult a praxisbiznisz?

Tavaly 67 házorvosi praxis cserélt gazdát, a vásárlók átlagéletkora 35 év, az eladók átlagéletkora 65 év volt - írja a Napi Gazdaság.

Feltöltve: 2013-07-19 | Kategória: Praxisépítés

Magánorvoslás során felmerülő jogi kérdések

Dr. Dobozy Gedeon, a LexSense Jogi Szaktanácsadó Iroda ügyvédjének előadása a magánorvoslás során felmerülő jogi kérdéseket járja körül, az engedélyeztetéssel és adózással kapcsolatos tudnivalókat, illetve a jogviszonyok és a felelősség kérdéskörét is érintve.

Feltöltve: 2013-05-31 | Kategória: Praxisépítés

Robbanás előtt az egészségbiztosítás

Az egészségbiztosítás idei adómentességére még nem igazán reagált a megcélzott vállalati kör. Ez a helyzet azonban rövidesen akár drasztikusan is megváltozhat. A kulcskérdés az, hogy a biztosítók mennyire tudnak valódi szolgáltatást közvetíteni.

Feltöltve: 2012-11-30 | Kategória: Praxisépítés

A legfontosabb tudnivalók a táppénzről

Az alkalmazottak többsége nem marad otthon egy-egy kisebb betegség miatt, bár hosszabb távon talán éppen ezzel járulhatnak hozzá ahhoz, hogy egy sokkal komolyabb betegség alakulhasson ki. Ha mégsem bírjuk tovább, jó tudni mit jelent a pénztárcánknak a munkából való távolmaradás.

Feltöltve: 2012-09-19 | Kategória: Praxisépítés

Kongresszusok és konferenciák októberben

Az októberi konferenciákról cikkünkben olvashat bővebben.

Feltöltve: 2012-09-09 | Kategória: Praxisépítés

Száz emberből csak tizenöt segít vészhelyzet esetén

Megjelent az első magyar nyelvű, ingyenes, elsősegélynyújtó mobiltelefon-alkalmazás Baleset esetén mindössze minden hatodik ember tud vagy mer segíteni a sérülteken, a bizonytalanság pedig még nagyobb visszatartó erőt jelent, mint az elsősegélynyújtási ismeretek hiánya – derül ki egy friss kutatásból. A WEBBeteg.hu egészségportál ezért – az Országos Mentőszolgálattal együttműködve – kifejlesztette az Elsősegély – Mit kell tennem? mobilalkalmazást, amely mostantól gyakorlati tanácsokkal segíthet a mentők megérkezéséig.

Feltöltve: 2012-09-06 | Kategória: Praxisépítés

Október 1-jével életbe lépő fixesítéssel egyidőben felülvizsgált orális kombinációs készítmények

Október 1-jével életbe lépő fixesítéssel egyidőben felülvizsgált orális kombinációs készítmények

Feltöltve: 2012-09-06 | Kategória: Praxisépítés

Hiába legalizálták, attól még vesztegetés is lehet a paraszolvencia

Nincs összhang az új munka törvénykönyve és a büntető törvénykönyv között a hálapénz megítélésében. Akár előre is követelheti a „hálapénzt” az orvos – ez következik legalábbis a július 1-jétől hatályos új munka törvénykönyvéből (Mt.).

Feltöltve: 2012-08-29 | Kategória: Praxisépítés

Így változik az adózás jövőre a vállalkozásoknál

A kisvállalkozási körben lehetőségek sorozata várja jövőre az adózókat, hiszen a jelenlegi speciális formák – úgymint eva, ekho, átalányadó – mellett két újabb modell is szerepel a beterjesztett törvényjavaslatban. Az adozona.hu ezeket hasonlította össze, illetve azt vizsgálták, hogy a kisvállalkozás költségszerkezet függvényében hogyan alakulnak az egyes adózási formáknál az elvonások.

Feltöltve: 2012-07-31 | Kategória: Praxisépítés

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld