Főoldal » Szakterületek » Konferenciák, kongresszusok
Mikor adták ki az első orvosdoktori címet?
Kép
 
A direkt orális antikoagulánsok hogy teljesítenek antifoszfolipid szindrómában? Továbbra is csökken a szennyvíz koronavírus koncentrációja Hogyan hat a SARS-CoV-2 más légúti betegségekre? Megkezdődött a járványban dolgozó egészségügyiek munkabérelszámolása Csaknem 24 ezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel a múlt héten Nyomásgyakorlási eszközök bevetésére készül az orvosi kamara Metrórelikviákra és buszokra is lehet licitálni a BKV weboldalán A vakond lett az év emlőse Kiderült miért okoz függőséget a csokoládé, de van kiút
Közzétették az új háziorvosi indikátorok előírásait,,A közvetlen link a cikk alján található.''Varázslatos tanösvény hazánkban, amit télen is érdemes megnézni,,+''Közzétették az új háziorvosi indikátorok előírásait,,A NEAK oldala nagy. Őrülnék egy közvetlen linknek.''Közzétették az új háziorvosi indikátorok előírásait,,drgulyasnak: jelentem a kórházi főparancsnoknak : parancsmegtagadás miatt felkoncolás. Gyenge kifog...''Közzétették az új háziorvosi indikátorok előírásait,,Mi van, ha a beteg nem váltja ki a gyógyszert?''

Konferenciák, kongresszusok

XXI. Magyar Sürgősségi Orvostani Kongresszus

Idén is megrendezésre kerül a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság XXI. Kongresszusa, Siófokon 2022. november 10-12-ig. Értesítjük, minden kedves sürgősségi ellátás iránt érdeklődőt, hogy a részletes program, valamint a kongresszus való regisztráció elérhető az alábbiakban.

Feltöltve: 2022-10-27 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

XI. IME Országos Infekciókontroll és Betegbiztonság Konferencia

Az IME – Az Egészségügyi Vezetők Szaklapja ez év október 26-27-én immáron tizenegyedik alkalommal rendezi meg hagyományos Infekciókontroll és Betegbiztonság Konferenciáját. A hagyományok mellett a szervezők ezúttal tovább is léptek a témákkal: lévén az infekciókontroll betegbiztonsági kérdés (is), a konferencián teret adnak e szélesebb témakör előadásainak is.

Feltöltve: 2022-10-21 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

Visszatér az ország egyetlen praxismenedzsment-konferenciája

Két pandémiás év után, a Magyar Tudományos Akadémia termeiben 2022. november 11-én már 5. alkalommal rendezzük meg a Nagy Magánpraxisnapot.

Feltöltve: 2022-10-04 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

Medicina2000 Magyar Járóbeteg Szakellátási Szövetség éves konferenciája - "Covid után – új kihívások előtt"

Ismét éves konferenciát szervez a Medicina2000 Magyar Járóbeteg Szakellátási Szövetség, amelyet az Országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferenciával együtt bonyolít le.

Feltöltve: 2022-09-13 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

XXIV. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia és XIX. Országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia

A 2022. évi Konferencia mottója: „Covid után – új kihívások előtt”

Feltöltve: 2022-07-15 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

Online Pszichoszomatika Konferencia 2022. 02. 26.

Online Pszichoszomatika Konferenciát rendez a Panoráma Poliklinika 2022. február 26-án, szombaton. Az online rendezvényen több szakterületet érintően beszélnek majd az előadók az egészségügyi ellátás és diagnosztika aktualitásairól, betekintést engedve egy-egy kórkép úgynevezett bio-pszicho-szociális megközelítésébe, amelyet a szakirodalom pszichoszomatikus szemléletnek nevez.

Feltöltve: 2022-02-15 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

XXIX. Francia-Magyar Radiológiai Szimpózium

A következő Francia-Magyar Radiológiai Szimpóziumot 2022. június 15-17. között a Hotel Mercure Budapest Castle Hillben rendezik meg.

Feltöltve: 2022-01-25 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

HGYE XXVI. Őszi konferencia - Közösen a gyermekekért

November 20-án (szombat), 9:00-14:45 között, online kerül megrendezésre a HGYE XXVI. Őszi konferenciája. Már az alcíme "Közösen a gyermekekért" is sugallja, hogy idén is nagyon fontos témáknak ad helyet - hangsúlyosan foglalkozunk az elszigetelten dolgozó praxisok, és a társszakmák közös szakmai lehetőségeivel.

Feltöltve: 2021-11-15 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

DDRS 2021 GYÓGYSZERKUTATÁSI KONFERENCIA

Idén ismét megrendezésre kerül a 2021-es International Conference on Advances in Pharmaceutical Drug Development, Quality Control and Regulatory Sciences (DDRS 2021) konferencia.

Feltöltve: 2021-11-11 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

XX. Magyar Sürgősségi Orvostani Kongresszus

Meghívás minden, a sürgősségi ellátás iránt érdeklődőnek a 2021. november 4-6. között megrendezésre kerül a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság XX. Kongresszusára, amely előreláthatóan Siófokon, helyszíni részvétel valósul meg.

Feltöltve: 2021-10-26 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

Egészség-gazdaságtani konferencia

Az idei évben tizenötödik alkalommal kerül megszervezésre a META konferencia, melynek időpontja 2021. október 19. A konferencia személyes jelenléttel a Mercure Budapest Castle Hill hotelben (1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.) látogatható, melyet online közvetítés keretében is követni lehet.

Feltöltve: 2021-09-28 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

V. Gyermeksürgősségi Kongresszus és Továbbképző Napok

A Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság Gyermeksürgősségi Szekciójának V. Gyermeksürgősségi Konferenciája 2021. szeptember 17-18. között kerül megszervezésre Debrecenben, a Kölcsey Központban.

Feltöltve: 2021-08-25 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld