Főoldal » Szakterületek » Konferenciák, kongresszusok
Amerikában már az öt év felettieknek is jön a kétkomponensű Covid-oltás 5 tudnivaló az ehrlichiosisról és az anaplazmózisról Statinterápia és az izmok Kutatásra 943 milliót nyert a pécsi Virológiai Nemzeti Laboratórium Nem a beteg dönti el, hogy MR- vagy CT-berendezéssel vizsgálják! MOK: Most már muszáj beavatkozni, mert látványosan romlik az ellátás hozzáférhetősége Léteznek csodaszerek másnaposság ellen Állatvédő alapítványt hoz létre a kormány Hasznos tápanyagok a mentális jólétért
MOK: Most már muszáj beavatkozni, mert látványosan romlik az ellátás hozzáférhetősége,,A kormány folyamatosan hazudik.''MOK: Most már muszáj beavatkozni, mert látványosan romlik az ellátás hozzáférhetősége,,Országos Kórházi Főigazgatóság. Hazudtok.''Enyhe csökkenést mutat a szennyvíz koronavírus koncentrációja,,Megoldom a rejtvenyt: 20 helyen emelkedett -tehat a szeptemberi iskola es ovoda kezdessel terjed a...''Az Amerikai Hematológiai Társaság irányelvei a COVID-19-ben alkalmazott antikoagulálásról,,Ez egy olyannrtegség, hogy antikoag. profilaxist kell! Addig amíg a DDimer nem normalizálódik.!!!!''Csak azok kaphatnak az omikron-variánsra fejlesztett vakcinából, akiknek még nincs negyedik oltásuk,,A 3. emlekeztető oltasról szeretnénk hallani/olvasni, amely a jelenleg elterjedt koronavírus-mutáns...''

Konferenciák, kongresszusok

Medicina2000 Magyar Járóbeteg Szakellátási Szövetség éves konferenciája - "Covid után – új kihívások előtt"

Ismét éves konferenciát szervez a Medicina2000 Magyar Járóbeteg Szakellátási Szövetség, amelyet az Országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferenciával együtt bonyolít le.

Feltöltve: 2022-09-13 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

XXIV. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia és XIX. Országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia

A 2022. évi Konferencia mottója: „Covid után – új kihívások előtt”

Feltöltve: 2022-07-15 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

Online Pszichoszomatika Konferencia 2022. 02. 26.

Online Pszichoszomatika Konferenciát rendez a Panoráma Poliklinika 2022. február 26-án, szombaton. Az online rendezvényen több szakterületet érintően beszélnek majd az előadók az egészségügyi ellátás és diagnosztika aktualitásairól, betekintést engedve egy-egy kórkép úgynevezett bio-pszicho-szociális megközelítésébe, amelyet a szakirodalom pszichoszomatikus szemléletnek nevez.

Feltöltve: 2022-02-15 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

XXIX. Francia-Magyar Radiológiai Szimpózium

A következő Francia-Magyar Radiológiai Szimpóziumot 2022. június 15-17. között a Hotel Mercure Budapest Castle Hillben rendezik meg.

Feltöltve: 2022-01-25 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

HGYE XXVI. Őszi konferencia - Közösen a gyermekekért

November 20-án (szombat), 9:00-14:45 között, online kerül megrendezésre a HGYE XXVI. Őszi konferenciája. Már az alcíme "Közösen a gyermekekért" is sugallja, hogy idén is nagyon fontos témáknak ad helyet - hangsúlyosan foglalkozunk az elszigetelten dolgozó praxisok, és a társszakmák közös szakmai lehetőségeivel.

Feltöltve: 2021-11-15 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

DDRS 2021 GYÓGYSZERKUTATÁSI KONFERENCIA

Idén ismét megrendezésre kerül a 2021-es International Conference on Advances in Pharmaceutical Drug Development, Quality Control and Regulatory Sciences (DDRS 2021) konferencia.

Feltöltve: 2021-11-11 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

XX. Magyar Sürgősségi Orvostani Kongresszus

Meghívás minden, a sürgősségi ellátás iránt érdeklődőnek a 2021. november 4-6. között megrendezésre kerül a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság XX. Kongresszusára, amely előreláthatóan Siófokon, helyszíni részvétel valósul meg.

Feltöltve: 2021-10-26 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

Egészség-gazdaságtani konferencia

Az idei évben tizenötödik alkalommal kerül megszervezésre a META konferencia, melynek időpontja 2021. október 19. A konferencia személyes jelenléttel a Mercure Budapest Castle Hill hotelben (1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.) látogatható, melyet online közvetítés keretében is követni lehet.

Feltöltve: 2021-09-28 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

V. Gyermeksürgősségi Kongresszus és Továbbképző Napok

A Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság Gyermeksürgősségi Szekciójának V. Gyermeksürgősségi Konferenciája 2021. szeptember 17-18. között kerül megszervezésre Debrecenben, a Kölcsey Központban.

Feltöltve: 2021-08-25 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

Kamaszokhoz is szól a Semmelweis Egyetem dohányzással kapcsolatos előadása

E-cigarettával szokik rá a dohányzásra a tizenéves fiatalok többsége, mert nincsenek tudatában annak, hogy ez ugyanúgy károsítja a tüdőt, mint a hagyományos cigaretta. A 13-15 éves magyar fiatalok harmada próbált már valamilyen dohányterméket, tizenöt százalékuk rendszeresen dohányzik, hat százalékuk pedig csak elektronikus cigarettát használ, amely éppolyan káros, mint a hagyományos cigaretta. A november 26-i Semmelweis Egészség Napokon éppen ezért szentelnek külön előadást az alternatív dohánytermékek tüdőkárosító hatásának, egyaránt megszólítva a kamaszokat és a felnőtteket is.

Feltöltve: 2020-11-19 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

XVIII. IME Országos Egészségügyi Infokommunikációs Konferencia

Az IME – Az egészségügyi vezetők szaklapja 2020. május 27-én 9 és 13 óra között tartja meg XVIII. IME Országos Egészségügyi Infokommunikációs Konferenciáját - a jelen körülményekre való tekintettel - ONLINE formában, egy streaming felületen - a megszokott szakmai és technikai színvonal biztosításával.

Feltöltve: 2020-05-26 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

Konferenciák, kongresszusok, továbbképzések - 2020. tavasz, nyár

A COVID-19 koronavírus okozta megbetegedések elkerülése és megfékezése érdekében számos konferenciát, kongresszust lemondtak a szervezők és/vagy másik időpontra tették át. Az alábbiakban ezeket az eseményeket gyűjtöttük össze (teljesség igénye nélkül).

3 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2020-03-17 | Kategória: Konferenciák, kongresszusok

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld