Főoldal » Szakterületek » Szexológia

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Érdekes adatok a koronavírus-oltás utáni megbetegedésekről és halálesetekről,,Sántit a statisztika!!!''Merkely: a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást,,Az én praxisomban is követjük a 60 év felettiek ellenanyagszint változásást a második Sinopharm olt...''Merkely: a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást,,Merkely Béla hiteltelen! A virológusok szerint szükség lehet a Kínai vakcina 3, oltására és a nemze...''Két 5 éves kisfiú homokozólapátokkal megszökött egy óvodából majd megpróbáltak venni egy Jaguart,,Hm, jó ízlésük van a nebulóknak. Bíztató, hogy nem Teslát vagy egyéb villanyost szemeltek ki''Kommunikációs útmutató a koronavírus-tévhitekről és cáfolatukról,,Háát.... a helyesírás hagy némi kívánni valót maga után....''

Szexológia

Biztonságos-e a szexuális élet a szívbetegek számára? Új megközelítés a KiTOMI modellel

A Canadian Journal of Cardiology című folyóiratban megjelent új tanulmány általánosan elterjedt tévhiteket oszlat el a szívbetegek szexuális életével kapcsolatban.

Feltöltve: 2015-12-07 | Kategória: Szexológia

A gerincsérv műtéti kezelése javítja a szexuális életet

A gerincsérv megzavarhatja az érintettek szexuális életét, és bár az operáció javítja a szexuális vágyat és a szexuális aktivitást, a Spine szakmai folyóiratban megjelent tanulmány eredménye szerint a nők szexuális aktivitása hosszabb idő múlva áll helyre.

Feltöltve: 2015-11-27 | Kategória: Szexológia

A prosztatamegnagyobbodás egyes kezelései súlyosbítják az erektilis diszfunkciót és csökkentik a tesztoszteronszintet

A Boston Orvosegyetem (BUSM) kutatása során a benignus prosztatamegnagyobbodás miatt Proscar és Propecial néven is ismert finasteriddel kezelt férfiaknál az erektilis diszfunkció romlása következett be, ami folyamatos kezeléssel sem oldódott meg.

Feltöltve: 2015-11-20 | Kategória: Szexológia

A tesztoszteron-gél nem javítja hatékonyan az ejakulációs diszfunkciót

Egy új tanulmány eredménye szerint az androgénhiányos férfiak ejakulációs diszfunkcióját a tesztoszteron-gél nem javítja hatékonyan.

Feltöltve: 2015-11-10 | Kategória: Szexológia

Mennyire tehet az óvszer a merevedési zavarról?

Egyes kutatók szerint a kondom bizonyos férfiaknál erekciós problémákat okozhat.

Feltöltve: 2015-10-14 | Kategória: Szexológia

A tesztoszteronhiány pótlása javítja az idősebb férfiak kardiális egészségét

Egy új, amerikai kutatás eredménye szerint az alacsony tesztoszteronszintű idősebb férfiaknál alkalmazott tesztoszteronpótlás csökkenti a szívroham, a stroke és a bármely okból bekövetkező halálozás kockázatát.

Feltöltve: 2015-10-09 | Kategória: Szexológia

Szex és derékfájás

Bár a derékfájásban (low back pain, LBP) szenvedő betegek életminősége egyre inkább a kutatások kereszttüzébe kerül, viszonylag kevés vizsgálat foglalkozik az LBP szexuális funkcióra gyakorolt hatásával.

Feltöltve: 2015-10-06 | Kategória: Szexológia

Az erektilis diszfunkció és az EGFR alapján előre jelezhető a cardiovascularis betegség

Egy török kutatás szerint az erektilis diszfunkció (ED) jelenléte és súlyossága, valamint az alacsony glomeruláris filtrációs ráta (EGFR) alapján előre jelezhető a coronaria arteria betegség (CAD) valószínűsége. A CAD ilyen korai felismerése potenciálisan életmentő lehet, hiszen lépeseket tehetünk a szívroham esélyének csökkentése érdekében.

Feltöltve: 2015-08-22 | Kategória: Szexológia

Az obstruktív alvási apnoe és az erektilis diszfunkció közti összefüggés

Az obstruktív alvási apnoe (OSA) számos komorbiditással társul, melyek többségében az ok-okozati összefüggés szilárdan megalapozott vagy szorosan kapcsolódik. Az alvás közbeni rendellenes légzés és annak konzekvenciáival kapcsolatos ismeretek folyamatos gyarapodásával párhuzamosan a kapcsolódó vagy következményes betegségek listája is bővül.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2015-08-14 | Kategória: Szexológia

A medencefenéki izomzat erősítése enyhíti az erektilis diszfunkció tüneteit

Egy négy hónapos klinikai vizsgálat előzetes eredményei reményt nyújtanak az 50-es évekbe lépő férfiaknak, akik közt tízből hozzávetőleg hat férfi erektilis diszfunkcióban szenved.

Feltöltve: 2015-08-11 | Kategória: Szexológia

Az impotencia elleni gyógyszerek nem növelik a melanoma kockázatát

Az impotencia kezelésére használt gyógyszerek nem növelik a malignus melanoma kockázatát. – állítják a svéd Umeå Egyetem kutatói a JAMA orvosi szaklapban megjelent beszámolójukban. Eredményük ellent mond az összefüggést jelző korábbi kutatásoknak.

Feltöltve: 2015-08-05 | Kategória: Szexológia

Nyugtalan genitális szindróma (Restless genital syndrome)

A közelmúltban a JAMA szakmai folyóirat a kismedencei régió nyugtalanságával jellemzett új kórkép leírását közölte. A nyugtalan genitális szindrómának (RGS, restless genital syndrome) nevezett betegséget bemutató tanulmányt a Torontói Egyetem kutatói készítették, Dr. Camila Henriques De Aquino klinikai munkatárs, és az egyetem neurológia részlegét irányító Dr. Anthony Lang vezetésével. Cikkünkben Dr. Camila Henriques De Aquino beszél a betegség pathofiziológiájáról, diagnózisáról és kezeléséről.

Feltöltve: 2015-06-23 | Kategória: Szexológia

Legelső Előző 2 3 4 5 6 7 8 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld