Főoldal » Szakterületek » Szexológia

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Érdekes adatok a koronavírus-oltás utáni megbetegedésekről és halálesetekről,,Sántit a statisztika!!!''Merkely: a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást,,Az én praxisomban is követjük a 60 év felettiek ellenanyagszint változásást a második Sinopharm olt...''Merkely: a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást,,Merkely Béla hiteltelen! A virológusok szerint szükség lehet a Kínai vakcina 3, oltására és a nemze...''Két 5 éves kisfiú homokozólapátokkal megszökött egy óvodából majd megpróbáltak venni egy Jaguart,,Hm, jó ízlésük van a nebulóknak. Bíztató, hogy nem Teslát vagy egyéb villanyost szemeltek ki''Kommunikációs útmutató a koronavírus-tévhitekről és cáfolatukról,,Háát.... a helyesírás hagy némi kívánni valót maga után....''

Szexológia

A kék tabletta mellett a kék fény nyújthat reményt a merevedési zavarban szenvedő férfiak számára

Az erektilis diszfunkció tabutémának számít a férfiak között, amiről senki nem beszél szívesen. Ennek ellenére tény, hogy az életkor előrehaladtával egyre több férfit érint: a harmincas életévektől kezdve folyamatosan emelkedik az erekcióval elégedetlen férfiak száma, a hatvanas korosztálynak pedig több mint a fele érintett.

Feltöltve: 2015-06-15 | Kategória: Szexológia

Az ejakuláció csökkenti a prosztatarák kockázatát

A férfiakat bizonyára örömmel tölti el az Amerikai Urológus Társaság (American Urological Association) éves értekezletén ismertetett kutatás eredménye, mely szerint a rendszeres ejakuláció csökkenti a prosztatarák kialakulásának kockázatát.

Feltöltve: 2015-06-09 | Kategória: Szexológia

A vaginán keresztül beadott sildenafil-citrát enyhíti a menstruációs görcsöket

A Penn State Orvostudományi Egyetem kutatói szerint egy erektilis diszfunkció kezelésére szánt gyógyszerosztály fájdalomenyhülést nyújthat a közepes erősségű, illetve súlyos menstruációs görcsökről panaszkodó hölgyek számára.

Feltöltve: 2015-06-03 | Kategória: Szexológia

A testmozgás javítja a férfiak erektilis- és szexuális funkcióit

„Azok a férfiak, akik magas szintű fizikai aktivitást végeznek, etnikai hovatartozásuktól függetlenül jobb erektilis- és szexuális funkciókról számolnak be.” - állítja egy tanulmány, mely elsőként vizsgálta az említett összefüggést etnikailag diverz populációban.

Feltöltve: 2015-05-21 | Kategória: Szexológia

A nyugtalan láb szindróma és az erektilis diszfunkció kapcsolata

A Sleep szakmai folyóiratban megjelent tanulmány szerint az erektilis diszfunkció (ED) jóval gyakoribb azoknál az idősebb férfiaknál, akik nyugtalan láb szindrómában (RLS, restless leg syndrome) szenvednek, mint akiknél az RLS nem áll fenn. A kutatók szerint az RLS tüneteinek gyakoriságával párhuzamosan az említett összefüggés még szorosabbá válik.

Feltöltve: 2015-05-14 | Kategória: Szexológia

Egyes fájdalomcsillapítók használata fokozza az erektilis diszfunkció kockázatát

A Spine szakmai folyóiratban megjelent új tanulmány szerint az opioid fájdalomcsillapítók rendszeres használata az erektilis diszfunkció kockázatnövekedéséhez kapcsolódik.

Feltöltve: 2015-05-11 | Kategória: Szexológia

Az idősek egyre elégedettebbek a szexuális életükkel

A göteborgi Sahlgrenska Akadémia kutatója, Nils Beckman doktori disszertációjában megállapítja, hogy az 1970-es évek óta számottevően javult az idősebbek szexuális élete, amit jól bizonyít, hogy a 70 év feletti nők 60%-a, és a 70 év feletti férfiak 70%-a nagyon elégedett a szexuális életével.

Feltöltve: 2015-05-06 | Kategória: Szexológia

A bilaterális idegkímélő radikális prostatectomiát követő nagyszámú 5. típusú foszfodiészteráz (PDE5) gátló használat egyetlen prediktora a preoperatív erektilis funkció

Köztudott, hogy az 5. típusú foszfodiészteráz- gátlók (PDE5-gátlók) alkalmazása javíthatja az erektilis funkció (EF) helyreállását bilaterális idegkímélő radikális prostatectomiát (BNSRP) követően.

Feltöltve: 2015-04-27 | Kategória: Szexológia

Megvannak a hivatalos átlag péniszméretek!

Régóta tartó bizonytalanságnak vetettek véget a Londoni Egyetem kutatói, akik kiszámították az ideális pénisz méretét. A tanulmány azért készült, mert igen sok férfi elégedetlen a méretével, pedig a legtöbbnek nem is lenne oka a panaszra, csak épp nem tudja, hogy méretei normálisak.

Feltöltve: 2015-04-17 | Kategória: Szexológia

Hogyan javítható a nők szexuális elégedettsége?

A nők szexuális diszfunkciói, úgy mint az alacsony libidó vagy annak teljes hiánya, a gyenge szexuális arousal, vagy az orgazmus körüli problémák placebo terápiának köszönhetően javulhatnak.

Feltöltve: 2015-04-13 | Kategória: Szexológia

Az alkohol a szexuális vágyat, a kábítószer az orgazmust gyengíti

A férfiak szexuális vágyát a legnagyobb mértékben az alkohol, az orgazmust leginkább a heroin, a kokain, az alkohol és a speedball gyengíti.

Feltöltve: 2015-04-03 | Kategória: Szexológia

Miről nem beszélünk, amikor nem beszélünk a szexről?

Ön milyen gyakran kérdezi betegét a szexuális életéről? Valószínűleg nem túl gyakran, holott a kérdés elhanyagolásával az általános jó közérzet egy fontos elemét hagyjuk figyelmen kívül.

Feltöltve: 2015-03-30 | Kategória: Szexológia

Legelső Előző 3 4 5 6 7 8 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld