Főoldal » Szakterületek » Szexológia

Ki volt az első gyermekgyógyászati tanszék vezetője?

Kép
 
Kiderült, hány beoltott kapta el a fertőzést,,Ennyit fejlődhettünk volna vissza 100+ év alatt?''Operatív törzs: a teraszvendégeknek nem kötelező a maszkviselés,,Valakiknek csak el kell temetni a sok oltottat. A nem "oltakozottak" meg tesznek mindent Istenhitü...''A járvány újabb hulláma érkezhet, amivel rosszabb esetben a határainkon belül kell harcolnunk,,PELENKA OSZTÁST INGYEN MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!! ez lenne a megoldás????? 100 éve mind t megoldód...''Remek hírek érkeztek a Covid elleni orrspray-ről,,[email protected]''Remek hírek érkeztek a Covid elleni orrspray-ről,,[email protected]''

Szexológia

A kerékpározás növeli az erektilis diszfunkció valószínűségét?

Kutatás vizsgálta, hogy a kerékpározó férfiak körében megnövekszik-e a rizikója az erektilis diszfunkció, a meddőség, vagy a prosztatarák előfordulásának.

Feltöltve: 2014-07-22 | Kategória: Szexológia

A prosztatarákot szexuális úton terjedő betegség okozza?

A prosztatarákot talán szexuális úton terjedő betegség okozhatja egy új amerikai kutatás szerint. Más szakértők ugyanakkor úgy vélik, erre nincs elég bizonyíték.

Feltöltve: 2014-05-21 | Kategória: Szexológia

A petét és a spermiumot „összehozó” protein felfedezése ígéretes lehet a meddőség kezelésében

2005-ben japán kutatók felfedeztek egy fehérjét a sperma felszínén, amely felismeri a petét, és a két ivarsejt így képes egy embrióvá fuzionálni. A fehérjének a japán házassági szentély után az Izumo nevet adták. Brit kutatók nemrégiben megtalálták a fehérje párját a pete felszínén, amit a házasság és a termékenység római istennője után Junonak neveztek el.

Feltöltve: 2014-05-15 | Kategória: Szexológia

Trichomoniasis és bakteriális vaginosis: kórokozók szimbiózisa a hüvelyben

A New Orleans-i LSU Health Sciences Center kutatói arra a megállapításra jutottak, hogy a szexuális úton terjedő fertőzést (STD) okozó trichomonas parazita „kultiválja” a számára valahogyan előnyös baktériumokat. A vizsgálat során a kutatók egy korábban teljesen ismeretlen baktériumfajt is felfedeztek.

Feltöltve: 2013-05-30 | Kategória: Szexológia

A periodontitis erektilis diszfunkciót okozhat

A The Journal of Sexual Medicine decemberi online kiadásában megjelent beszámoló szerint a 30-40 éves férfiaknál összefüggés tapasztalható a krónikus periodontitis és az erektilis diszfunkció között.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2012-12-22 | Kategória: Szexológia

Őssejt technika az erekciós diszfunkció kezelésére

A Journal of Sexual Medicine (JSM) az RNL Bio által kifejlesztett őssejt technológiáról számol be, mely segítségével hosszú távon regenerálhatók a barlangos testek erekciós diszfunkciót okozó idegsérülései.

Feltöltve: 2012-12-19 | Kategória: Szexológia

A lassabb, hosszabb spermiumok legyőzik a gyorsabb riválisaikat

A hagyományos megközelítés szerint a megtermékenyítés során a gyorsabban mozgó, fürgébb spermiumok érik el és termékenyítik meg sikeresen nagyobb valószínűséggel a petesejtet. Ez az elmélet azonban, legalábbis a muslicák esetében akár meg is dőlhet, mivel egy új tanulmány szerint, a lassabb és hosszabb spermiumok legyőzik a gyorsabb ellenfeleiket.

Feltöltve: 2012-09-07 | Kategória: Szexológia

Legelső Előző 5 6 7 8 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld