Főoldal » Szakterületek » Szakmai videók

Mi az Usher szindróma?

Kép
 
A szexhiány 7 káros egészségügyi és lélektani hatása,,🤗''Alzheimer prevenció: mit tudunk ma?,,Ennél azért többet is tehetünk , napi 400mg szervesMg+1000mg Lecitin +100mg Q10 +1000mgvit C. Német...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,A hálapénz kérdése sokkal bonyolultabb.Gyakorlatilag meg kell szüntetni a szabad orvosválasztást. I...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,Remek dolog , hogy a kamara ismét a hálapénzzel foglalkozik , talán azzal is kellene , hogy a magya...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,A képlet egyszerű: EU-s fizetés és munkakörülmények. Ekkor a hálapénz megszűnik.''

Szakmai videók

Az IMPROVE IT vizsgálat a klinikai gyakorlatban

Most először áll rendelkezésre bizonyíték arról, hogy egy sztatintól eltérő hatásmechanizmusú készítmény hozzáadása a nagyon intenzív sztatinterápiához tovább csökkentheti a kardiovaszkuláris kockázatot a nagyon magas kockázatú betegcsoportban.

Feltöltve: 2017-10-02 | Kategória: Szakmai videók

Dr. Nádor Csaba

Amikor azt mondom hogy családbarát ellátás, akkor arról beszélek, hogy elfogadjuk, hogy a szülő ott van, elfogadjuk, hogy ő nem látogató, hanem úgy kezeljük, mint az ellátó csapat tagját.

Feltöltve: 2017-08-28 | Kategória: Szakmai videók

Dr. Hankovszky Péter

Már nagyon régóta érdekeltek a kórházi fertőzések és ennek kapcsán kezdtem el foglalkozni kisebb spektrummal a gombafertőzésekkel amik az intenzív osztályon alakulhatnak ki. Ahhoz, hogy ezeket meg tudjuk előzni, hogy megfelelően tudjuk őket kezelni, ehhez gyakorlatilag tudnunk kell, hogy milyen gombás fertőzése van az illetőnek.

Feltöltve: 2017-08-28 | Kategória: Szakmai videók

Dr. Novák Hunor

Egy kórházi centrumban gyerekekkel foglalkozom, ahol nagyon sok tévhittel, alternatív gyógymóddal találkozom. Nekünk orvosoknak azon kell dolgoznunk, hogy a beteg hiteles információkat olvasson, ezért elkezdtem ezeket cáfolni és a szülőket evidence-based összefoglalókkal tájékoztatni.

Feltöltve: 2017-08-28 | Kategória: Szakmai videók

Dr. Rosta László

Sok betegnél DPP-4-gátlót használunk, ezért kíváncsi voltam, hogy valóban nem okoz-e hipoglikémiát. Néhány betegemnél feltettem egy CGMS készüléket, ami folyamatos glükóz mérést jelent. Az eredmény döbbenetes volt.

Feltöltve: 2017-08-23 | Kategória: Szakmai videók

Online esetbemutatás az Affidea Diagnosztika szakembereivel

Az alábbi videóban az Affidea Diagnosztika szegedi munkatársai ismertetnek különböző eseteket a képalkotó diagnosztika területéről.

Feltöltve: 2016-10-20 | Kategória: Szakmai videók

Kiss Angéla előadása

Az alábbi videón a betegbiztonsági konferencián elhangzott Kiss Angéla előadását tekintheti meg.

Feltöltve: 2016-06-14 | Kategória: Szakmai videók

Dr. Volford Gábor előadása

Az alábbi videón a betegbiztonsági konferencián elhangzott Dr. Volford Gábor előadását tekintheti meg.

Feltöltve: 2016-06-14 | Kategória: Szakmai videók

10 érdekes videó műtétekről

A most következő videó-összeállításban neves sebészek munkájába nyerünk betekintést, és végignézhetjük, hogy az operációk alatt mi történik a műtőben. A videók segítségével a műtétre készülő betegek láthatják az operáció egyes mozzanatait, de a filmek megtekintése az orvostanhallgatók számára is rendkívül hasznos lehet.

Feltöltve: 2016-06-03 | Kategória: Szakmai videók

Thodoris Kravvas előadása

A betegbiztonsági konferencián elhangzott Thodoris Kravvas előadását tekintheti meg az alábbi videon.

Feltöltve: 2016-05-03 | Kategória: Szakmai videók

Kullancsok által terjesztett betegségek és megelőzésük

Az alábbi videón Dr. Schneider Ferenc infektológus beszél a kullancscsípés következményeiről és a megelőzési lehetőségekről.

Feltöltve: 2013-10-24 | Kategória: Szakmai videók

Nők a neten

Az MSD Women’s Health üzletága által áprilisban megrendezett „Praxis határok nélkül” szakmai rendezvény az orvosi hibák megelőzésének és kezelésének a lehetőségeit vette górcső alá.

Feltöltve: 2013-10-15 | Kategória: Szakmai videók

Legelső Előző 1 2 3 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld