Főoldal » Szakterületek » Koronavírus
Mit neveztek a középkor elejéig morbus regiusnak?
Kép
 
Tiltakoznak a háziorvosok az operatív törzs döntése ellen,,Tiltakozom ez ellen az ésszerűtlen rendelkezés ellen! Nem sok értelmét látom,ha nehatív a teszt nem...''Tiltakoznak a háziorvosok az operatív törzs döntése ellen,,Tiltakozom ez ellen az ésszerűtlen rendelkezés ellen! Nem sok értelmét látom,ha nehatív a teszt nem...''Tiltakoznak a háziorvosok az operatív törzs döntése ellen,,Tiltakozom ez ellen az ésszerűtlen rendelkezés ellen! Nem sok értelmét látom,ha nehatív a teszt nem...''Tiltakoznak a háziorvosok az operatív törzs döntése ellen,,Épp elég feladatot kell elvégezzünk az oltással kapcsolatos admninisztráció,rendelés,betegellátás,n...''Tiltakoznak a háziorvosok az operatív törzs döntése ellen,,Dr. Szalontay Gabriella,Tatabánya . Tiltakozom és tiltakozom ! ! Ne akarjanak mindent a háziorvoso...''

Koronavírus

A főváros kezdeményezi a kormánynál a maszkviselés szigorítását

A fővárosi önkormányzat a maszkviselés szigorítását kezdeményezi a kormánynál az új igazolt koronavírusos megbetegedések növekvő száma miatt - tudatta a Főpolgármesteri Hivatal pénteken az MTI-vel.

Feltöltve: 2021-10-15 | Kategória: Koronavírus

Tiltakoznak a háziorvosok az operatív törzs döntése ellen

Az operatív törzs arra utasította a háziorvosokat, hogy jövő héttől rendelőikben teszteljék a COVID-gyanús betegeket. Mindehhez kapnak tesztet, plexi arcvédőt. Az érintettek szerint az utasításban leírtak veszélyeztetik az ellátók és a normál rendelésre érkező pácienseik egészségét.

9 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2021-10-15 | Kategória: Koronavírus

Az előzetes megbetegedés nem jelent immunitást a deltával szemben

Az india példa megmutatja, hogy a más variánssal történt előzetes megbetegedés nem jelent immunitást a deltával szemben.

Feltöltve: 2021-10-15 | Kategória: Koronavírus

Elhunyt 10 beteg, 1249 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Tíz, többségében idős, krónikus beteg meghalt, és újabb 1249 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu pénteken, kiemelve: eddig 5 919 930 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 694 336-an a második, 973 ezren pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták.

Feltöltve: 2021-10-15 | Kategória: Koronavírus

Figyelmeztetnek az orvosok: csak így kerülhető el a drasztikus koronavírus-halálozás Magyarországon

Erőteljesen jelen van a koronavírus-járvány 4. hulláma, ezt támasztja alá az is, hogy újra 100 felett van a fertőzés miatt lélegeztetőgépen lévők száma - hívja fel a figyelmet a Magyar Orvosi Kamara sajtóközleménye, amely szerint néhány intézkedés együttes alkalmazásával elkerülhető lehet a tavalyi évhez hasonló lezárások ismételt bevezetése, az esetszámok és az elhalálozások drasztikus megugrása. A járvány terjedésének megakadályozásához kormányzati intézkedésként szükség van a védettségi igazolvány kiterjedt használatára.

6 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2021-10-14 | Kategória: Koronavírus

Magyarország még idén megkapja a Szputnyik-vakcina gyártásához szükséges technológiát

Létrejött a politikai megállapodás arról, hogy Magyarország még idén megkapja az orosz Szputnyik koronavírus elleni vakcina gyártásához szükséges technológiát a jelenleg épülő Nemzeti Oltóanyaggyár számára - közölte a tárca szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Moszkvában.

Feltöltve: 2021-10-14 | Kategória: Koronavírus

Elhunyt 11 beteg, 1141 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Tizenegy, többségében idős, krónikus beteg meghalt, és újabb 1141 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön, kiemelve: eddig 5 916 769 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 689 371-en a második, 948 ezren pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2021-10-14 | Kategória: Koronavírus

Hamarosan jön a Merck koronavírus elleni tablettája

A kísérleti gyógyszer a kórházi kezelés szükségességét és a halálozásokat is felére csökkenti.

Feltöltve: 2021-10-13 | Kategória: Koronavírus

WHO: a veszélyeztetettek előbb kaphatják meg a harmadik oltást

Kate O’Brien, a WHO oltási részlegének igazgatója kiemelte, a harmadik oltás hatékonyabban akadályozza meg, hogy az érintetteknél súlyos szövődmények alakuljanak ki, vagy kórházi kezelésre szoruljanak.

Feltöltve: 2021-10-13 | Kategória: Koronavírus

Elhunyt 10 beteg, 814 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Tíz, többségében idős, krónikus beteg meghalt és újabb 814 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu szerdán, kiemelve: eddig 5 913 862 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 685 596-an a második, 928 ezren pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták.

Feltöltve: 2021-10-13 | Kategória: Koronavírus

AstraZeneca koronavírus-gyógyszere felére csökkenti a súlyos betegség kialakulását és a halálozás kockázatát

Az AZD7442 az egyetlen hosszú hatású antitest-kombináció, amelyről kimutatták, hogy mind a Covid-19 megelőzésére, mind annak kezelésére alkalmas - közölte kutatási eredményekre hivatkozva a gyártó.

Feltöltve: 2021-10-12 | Kategória: Koronavírus

Visszarendelték a rezidenseket és a szakorvosjelölteket az intenzív osztályokra

Kásler Miklós miniszter visszarendelte a rezidenseket és a szakorvosjelölteket az intenzív osztályokra a külsős gyakorlatról.

Feltöltve: 2021-10-12 | Kategória: Koronavírus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld