Főoldal » Szakterületek » Koronavírus
A dohányfüstbe ment terv,,m''4512 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 92 beteg,,36 345-en már gyógyultak. Ők már veszély nélkül látogathatnák a betegeket. Se el nem kapnák, se ne...''Mitől lesz valaki vírus-szuperterjesztő?,,Ez ami itt leirasra kerult, nem adequat valasz a cimben feltett kerdesre. Egy szuperterjeszto a ler...''4512 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 92 beteg,,Elnézést a hülye viccért!...A katonák azért vannak, hogy a koronrvírust lelőjék!''Orbán Viktor: nyílt köztereken is jön a kötelező maszkviselés,,Az orvosi kamarát már nem is hívják az egyeztetésre! Szégyen, förtelmes, megalázó, sokatmondó. Ja h...''

Koronavírus

Merkely Béla: a személyes találkozások csökkentése a legfontosabb

A higiéniai szabályok betartása mellett a legfontosabb, hogy a személyes találkozások számát 60-90 százalékban csökkentsük - mondta a Semmelweis Egyetem rektora csütörtök reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Feltöltve: 2020-11-27 | Kategória: Koronavírus

Tovább érvényesek a lejáró szakorvosi javaslatok

Újabb könnyítést vezet be az EMMI: a veszélyhelyzet megszűnése után még 90 napig érvényesek a lejáró szakorvosi javaslatok

Feltöltve: 2020-11-26 | Kategória: Koronavírus

Mitől lesz valaki vírus-szuperterjesztő?

Egy új kutatás beazonosította, hogy milyen fiziológiai jellemzőkkel rendelkezik az, aki a legtöbb embert megfertőzheti koronavírussal.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2020-11-26 | Kategória: Koronavírus

106 újabb áldozata van a koronavírusnak

Egy nap alatt 3806 újabb fertőzöttet találtak, és adatszolgáltatási hiba miatt egyetlen gyógyultról sem tudtak beszámolni.

Feltöltve: 2020-11-25 | Kategória: Koronavírus

Góc alakult ki az aradi kórházban, rengeteg orvos és asszisztens lett beteg

Az intézmény képviselője szerint ugyanakkor a betegek ellátása folytatódik.

Feltöltve: 2020-11-25 | Kategória: Koronavírus

Magyar virulógus: Az oxfordi vakcina hatékonysága kiváló érték

Az oxfordi vakcina hetvenszázalékos hatékonysága kiváló érték – erről írt Facebook-bejegyzésében Kemenesi Gábor, Junior Prima díjas víruskutató, a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont munkatársa.

Feltöltve: 2020-11-25 | Kategória: Koronavírus

Koronavírus: 117 halott, 3929 új fertőzött

Átlépte a 4 ezret a járvány halálos áldozatainak száma.

Feltöltve: 2020-11-24 | Kategória: Koronavírus

Új mintavétel-szervező központ Budapesten

Naponta 10-15 ezer mintavételt koordináló új Covid-irányítási központ kezdte meg munkáját Budapesten - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat és a Telekom hétfőn az MTI-t.

Feltöltve: 2020-11-24 | Kategória: Koronavírus

Az állam átvette a Richter teljes remdesivir készletét

A remdesivir a Richter által gyártott koronavírus elleni antivirális hatóanyag, melyet eddig klinikai vizsgálat keretében adtak a középsúlyos és súlyos Covid-betegeknek. Mivel eddig csak 15 kórház kaphatott belőle, az operatív törzs úgy határozott, kiterjeszti a kört. Ehhez viszont ideiglenesen le kellett állítani a klinikai vizsgálatokat, s egy teljesen új irányba kellett elindulni. Ez az úgynevezett indikáció előtti használat.

Feltöltve: 2020-11-24 | Kategória: Koronavírus

Hétköznap 9-11 között és hétvégén reggel csak az idősek vásárolhatnak

Orbán Viktor Facebook-videóban jelentette be az Idősügyi Tanács mai ülését követően, hogy az idősek hétfőtől péntekig délelőtt 9 és 11 óra között védett sávban vásárolhatnak, vagyis ebben az időszakban csak ők lehetnek a boltban. Hétvégén pedig reggel 8 és 10 óra között áll rendelkezésre vásárlási idősáv az időseknek.

Feltöltve: 2020-11-23 | Kategória: Koronavírus

A tünetek jelentkezésekor és utána öt napig a legfertőzőbb a beteg

Egy új, nagy léptékű tanulmány szerint az új típusú koronavírus okozta Covid-19 tüneteink jelentkezésekor, majd az ezt követő öt napban a legvalószínűbb fertőzés továbbadása - számolt be róla a BBC hírportálja.

Feltöltve: 2020-11-23 | Kategória: Koronavírus

Orbán: kezdődik a tömeges célzott tesztelés

A héten indul a célzott tömeges tesztelés Magyarországon, kétezer egyetemi hallgatót vonnak be a lebonyolításba - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök.

Feltöltve: 2020-11-23 | Kategória: Koronavírus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld