Főoldal » EÜ Hírek

Melyek a hyperkalaemia leggyakoribb EKG jelei?

Kép
 
Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Bár a X. tesztet sikeresen kitöltöttem, nem kaptam igazolást róla ...''Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Nem lehet a tesztet kitolteni nem jelenik meg a teszt Üdvözlettel dr.Nyiredy Géza''Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Tisztelt Doktor Úr! Sajnos a tanfolyam kérdéssora mobilkészülékről nem elérhető. Kérjük számítógép...''Az egészségügyet érintő munkaügyi változások 1. - Egészségügyi jog a gyakorlatban VII.,,Tisztelt drborbas! Köszönjük az észrevételét! Technikai probléma volt, de megoldottuk, most már el...''Az egészségügyet érintő munkaügyi változások 1. - Egészségügyi jog a gyakorlatban VII.,,Egészségügyi jog VII. és VIII. teszt nem jelenik meg. Tisztelettel: Dr. Borbás Antal''

EÜ Hírek

Betöltés...

A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle

Új műtéti eljárások a kiskunfélegyházi városi kórházban. Csontritkulásra szakosodott központ lesz Bükfürdőn. Országos kutatás: a cukorbetegek fele méri naponta vércukorszintjét. Nemzetközi onkológiai kutatóintézetet alapít a kormány. Cukorbomba a diabétesz világnapon. Együttműködési nyilatkozatot írtak alá az egyházi kórházak. Ismét MagyarBrands díjazott lett a Semmelweis Egyetem. - Többek között ezek voltak a hét hírei a magyar egészségügyben.

Feltöltve: 2018-11-17 | Kategória: EÜ Hírek

Új műtéti eljárások a kiskunfélegyházi városi kórházban

Egy éve indult el az egynapos sebészet a kiskunfélegyházi városi kórházban. Az eltelt hónapokban folyamatos volt az intézmény szakmai fejlődése.

Feltöltve: 2018-11-16 | Kategória: EÜ Hírek

Csontritkulásra szakosodott központ lesz Bükfürdőn

Gyógyászatfejlesztés kezdődik a büki gyógyfürdőben, a Szent Kelemen-medence felújítása már zajlik, a teljes külső-belső átalakítással csontritkulásra szakosodott centrum lesz majd a fürdő gyógyászati részlege.

Feltöltve: 2018-11-16 | Kategória: EÜ Hírek

Országos kutatás: a cukorbetegek fele méri naponta vércukorszintjét

A diabéteszesek kétharmada gondolja úgy, hogy egészségesebben étkezik mióta megtudta, hogy cukorbeteg, az orvos által javasolt szénhidrát diétát viszont csak mindössze a betegek fele tartja.

Feltöltve: 2018-11-15 | Kategória: EÜ Hírek

Még több ingyen gyógyszer a nyugdíjasoknak

Lengyelországban jelentősen növelik a 75. életévüket betöltött nyugdíjasok ingyenes gyógyszerbeszerzését lehetővé tevő állami költségkeretet.

Feltöltve: 2018-11-15 | Kategória: EÜ Hírek

Nemzetközi onkológiai kutatóintézetet alapít a kormány

Egy orosz lap szerint az intézménynek Moszkvában, Voronyezsben és Budapesten is lesznek központjai.

Feltöltve: 2018-11-15 | Kategória: EÜ Hírek

Cukorbomba a diabétesz világnapon

Különleges Cukorbombával és konferenciával készül a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége a diabétesz világnapjára.

Feltöltve: 2018-11-14 | Kategória: EÜ Hírek

Ingyenes orvosi rendelést nyújtanak a szegényeknek

Ingyenes orvosi szakrendelést biztosítanak a rászorulóknak a római Szent Péter téren egy héten át a szegények november 18-i világnapja alkalmából - jelentette be Ferenc pápa vasárnap.

Feltöltve: 2018-11-14 | Kategória: EÜ Hírek

Egyre gyakoribb a szívroham a fiatal nők körében

Az egykoron idős férfiak betegségének tartott szívroham egyre gyakrabban fordul elő fiatal emberek, különösen nők körében amerikai kutatók szerint.

Feltöltve: 2018-11-14 | Kategória: EÜ Hírek

Együttműködési nyilatkozatot írtak alá az egyházi kórházak

Az egyházi kórházak felosztották egymás között a betegellátási területeket. megosztják erőforrásaikat, szakembereiket is.

Feltöltve: 2018-11-13 | Kategória: EÜ Hírek

Bélbaktériumokat találtak az emberi agyban, gyűlnek a bizonyítékok a különös kapcsolatra

Friss kutatások szerint az egészséges idegrendszerben is lehet funkciójuk az emésztő- és az immunrendszer működésében kulcsszerepet játszó mikroorganizmusoknak .

Feltöltve: 2018-11-13 | Kategória: EÜ Hírek

Két külföldi ösztöndíjra is pályázhatnak a Semmelweis Egyetem munkatársai

Kétféle pályázat ad lehetőséget az egyetem munkatársainak hosszabb-rövidebb – 5-60 nap közötti időszakra – külföldi ösztöndíjak elnyerésére.

Feltöltve: 2018-11-12 | Kategória: EÜ Hírek

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld