Főoldal » EÜ Hírek

Mi a Jacobsen szindróma?

Kép
 
Jól vannak az orosz vakcinateszt önkéntesei,,Pakson túl , talán vakcinák előállítása , fejlesztése , tesztelése területeken is érdemes lenne Oro...''Kásler: szerdán kapja meg 170 ezer egészségügyi dolgozó a bruttó 500 ezer forintos juttatását,,A magánorvosok nem az egészségügy részei, hiába vettek le terhet az államilag finanszírozott egészs...''Kásler: szerdán kapja meg 170 ezer egészségügyi dolgozó a bruttó 500 ezer forintos juttatását,,Nálunk kapott a több hónapja fizetés nélküli szabadságon és 5 éve GYES-en lévő, de nem kapott a nyu...''A rémes egészségügytől félnek a magyarok, nem a migrációtól,,Amig -szerencsénkre-nem szembesülünk valamivel, addig "nem probléma". Ilyen pl az elsivatagosodás i...''Járvány van, mégsem jelentkeznek a védőoltásért a magyarok,,Még több felvilágosítás kell!''

EÜ Hírek

Betöltés...

Kit véd a kuruzsló törvény és honnan kezdődik az igazi segítség

Dr. Bugán Antal teljes terjedelmű írása az alábbiakban olvasható:

Feltöltve: 2020-06-26 | Kategória: EÜ Hírek

TB rendszert érintő fontos változtatások jönnek július 1-gyel

A TB rendszert érintő változtatások bevezetésével fokozódhat a nyugdíjas korúak munkavállalói kedve, csökkennek az adminisztrációs terhek, és bizonyos esetekben a bruttó bér nettó keresetté válhat.

Feltöltve: 2020-06-25 | Kategória: EÜ Hírek

Nemet mondanak a magyar orvosok az önkizsákmányolásra

Az orvosok bérének rendezését és az egészségügyi rendszer struktúraváltását sürgeti a közel 48 000 magyar orvos érdekképviseletét ellátó Magyar Orvosi Kamara.

Feltöltve: 2020-06-23 | Kategória: EÜ Hírek

Semmelweis Egészség Napok digitális formában indul újra, június 25-én

A gyermekkori prevencióra fókuszál a Semmelweis Egészség Napok júniusi programja.

Feltöltve: 2020-06-19 | Kategória: EÜ Hírek

A Biztonságos vér életet menthet! – Június 14-e a Véradók Világnapja

Június 14-én ünnepeljük a Véradók Világnapját. Ezen a napon szerte a világon köszönetet mondunk azoknak, akik önzetlen adományukkal a rászorulókon segítenek.

Feltöltve: 2020-06-12 | Kategória: EÜ Hírek

Magyar fejlesztésű originális antipszichotikum, a Reagila lett Az Év Gyógyszere

A Richter atípusos antipszichotikumának, a cariprazine hatóanyagot tartalmazó Reagilának ítélte a Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság (MFT) Az Év Gyógyszere 2019 címet.

Feltöltve: 2020-06-12 | Kategória: EÜ Hírek

Vezető orvosi portálok top cikkei - nemzetközi lapszemle-összeállítás

Nemzetközi lapszemle-összeállításunkat a vezető orvosi portálok anyagaiból válogattuk. A cikkeket teljes terjedelmükben angolul olvashatják.

Feltöltve: 2020-06-11 | Kategória: EÜ Hírek

Forradalmi újítás teszi hőállóvá a védőoltások anyagát

A legtöbb védőoltást csak hideg közegben lehet tárolni, különben elveszíti hatékonyságát, így logisztikai okból sok millió gyerek nem jut hozzá az életmentő védelemhez, világszerte.

Feltöltve: 2020-06-09 | Kategória: EÜ Hírek

A kígyók hőlátó képessége segítheti a retina gyógyítását

A kígyók hőlátó képessége segíthet a retina gyógyításában, a mechanizmus felhasználásával akár a látás is visszanyerhető – derül ki a június 5-i Science-ben publikált tanulmányból. A világ egyik vezető tudományos lapjában megjelenő kutatáshoz a Semmelweis Egyetem Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézetének Retina Laboratóriuma egy humán retina-modell kidolgozásával és az ehhez kapcsolódó jelentős tudástranszferrel járult hozzá.

Feltöltve: 2020-06-08 | Kategória: EÜ Hírek

Healzz2, a gyors és egyszerű megoldás az ESSZT csatlakozásra!

A Healzz2 akár huszonnégy órán belül távolról bevezethető, majd használatba vehető szoftver magán egészségügyi szolgáltatók számára. Kényelmi funkció között megtaláljuk az online időpontfoglalást, az egészségügyi dokumentumok kezelését, az előjegyzési naptárat, az elektronikus labor kapcsolatot és számtalan más betegellátási funkciót, amely gyorsabbá és színvonalasabbá teszi a napi egészségügyi munka lebonyolítását. (x)

Feltöltve: 2020-06-06 | Kategória: EÜ Hírek

Június 16-tal megszűnhet a veszélyhelyzet

Nyitnak a mozik, színházak, marad az idősek vásárlási sávja. A csütörtöki kormányinfón elhangzott legfontosabb információk:

Feltöltve: 2020-06-05 | Kategória: EÜ Hírek

Idén különösen fontos, hogy fokozatosan kezdjenek napozni az emberek

A koronavírus miatt idén nagyon sokan hosszú hetekig alig mentek szabad levegőre, így kevesebb napfény érte a bőrüket. Ezért nincsenek felkészülve a napozásra, hamarabb leéghetnek, ami növeli a bőrdaganatok kialakulásának kockázatát.

Feltöltve: 2020-06-03 | Kategória: EÜ Hírek

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld