Főoldal » EÜ Hírek

Melyek a digitális intoxikáció leggyakoribb tünetei?

Kép
 
Orális patogén stroke betegek agyi embóliáiban,,Neurológus vagyok, nagyon fontosnak tartom az információt. Erről most értesültem''5 fontos tudnivaló a zoonózisokról 1.rész,,Nagyon sokan az állattal alszik,hülyeségnek tartom''5 fontos tudnivaló a zoonózisokról 1.rész,,Nagyon sokan az állattal alszik,hülyeségnek tartom''Transzgenerációs átok,,Örömmel üdvőzlőm a kezdeményezést , biztos,hogy munkájuk nagyon fontos , hiánypœtló.Dr Nagy Al...''A gingivitis és az Alzheimer-kór kapcsolata,,[email protected]''

EÜ Hírek

Egyre többen szavaznak a magán egészségügyre

Minden tizedik magyar többségében magán egészségügyi szolgáltatóhoz fordul, negyedük viszont kizárólag az állami ellátást veszi igénybe.

Feltöltve: 2019-11-15 | Kategória: EÜ Hírek

Családvédelmi akcióterv vs. házi gyermekorvoslás

Csak tartós helyettesítéssel tudják ellátni a gyerekeket 106 praxisban, nem emelték a rezidensi helyek számát, gond van a finanszírozással.

Feltöltve: 2019-11-14 | Kategória: EÜ Hírek

A Semmelweis Egyetem saját halottjának tekinti dr. Szívós Istvánt

Az olimpikon a sporton kívül, a gyermekfogászat területén is érdemeket szerzett hazájának és a Semmelweis Egyetemnek.

Feltöltve: 2019-11-14 | Kategória: EÜ Hírek

Létszámstop, teljes átszervezés

A teljes közszférában, a minisztériumoktól és az állami cégektől kezdve a rendőrségen keresztül egészen az egészségügyig létszámstopot rendeltek el november 6-ától.

Feltöltve: 2019-11-13 | Kategória: EÜ Hírek

250. születésnapját ünnepelte a Semmelweis Egyetem

A Semmelweis Egyetem jogelődjét, a Nagyszombati Egyetem orvoskarát 1769. november 7-én alapította meg Mária Terézia, aki ezzel útjára indította a magyar orvosképzést.

Feltöltve: 2019-11-13 | Kategória: EÜ Hírek

Újabb pályázat családbarát szülészetek kialakítására

A második körben 3,4 milliárd forintra pályázhatnak a kórházak, a két fordulóban összesen tízmilliárd forintot osztanak szét az intézmények között.

Feltöltve: 2019-11-12 | Kategória: EÜ Hírek

November 21-én senki ne gyújtson rá

Az egészségügyért felelős államtitkár arra szólít fel, hogy a november 21-i "Ne gyújts rá!" világnapon senki ne dohányozzon. Horváth Ildikó hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón megjegyezte, még tíz nap van a világnapig, ami elegendő idő a dohányosoknak, hogy felkészüljenek a "kihívásra".

Feltöltve: 2019-11-12 | Kategória: EÜ Hírek

A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle

Mindent a stroke-ról Szegeden. Kihirdették a nemzet háziorvosa pályázat eredményét. Átadták a Semmelweis Ignác emlékérem és jutalomdíjakat. Jövő hét végén a patikákban lesz az oltóanyag. Az amerikai magyar orvosok segítik a magyar egészségügyet. Transzgenerációs átok. Vajon Shrek tudta, hogy akromegáliás? Altatógépek és műtőasztalok érkeztek Vácra. Freund: Hosszas vívódás után mondott igent. Jövőre teljessé válik elektronikus szolgáltatási tér. Mikrohullámmal roncsolják a daganatot. - Többek között ezek voltak a hét hírei az egészségügyben.

Feltöltve: 2019-11-09 | Kategória: EÜ Hírek

Mindent a stroke-ról Szegeden

Ingyenes stroke-szűréseket tartanak, beszámolnak a szegedi stroke-ellátás helyzetéről és az agyérbetegségek megelőzésének lehetőségeiről is szombaton az Árkádban.

Feltöltve: 2019-11-07 | Kategória: EÜ Hírek

"Nekem szól": A győztesek 200 ezer forint pénzdíjat kapnak

November elejétől csaknem két héten át, november 17-ig lehet szavazni az idei Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat legjobb pályaműveire a díj oldalán. A zsűri által előzetesen kiválasztott projektek közül a legtöbb voksot elnyerő pályázat bruttó 200.000 forint pénzdíjban részesül.

Feltöltve: 2019-11-07 | Kategória: EÜ Hírek

Kihirdették a nemzet háziorvosa pályázat eredményét

A háziorvosok szerepe nagy jelentőségű, hiszen az esetek többségében a diagnosztizálástól a gyógyításig kísérik a betegeket - mondta az emberi erőforrások minisztere A nemzet háziorvosa pályázat ünnepélyes díjátadóján hétfőn Budapesten.

Feltöltve: 2019-11-06 | Kategória: EÜ Hírek

Átadták a Semmelweis Ignác emlékérem és jutalomdíjakat

A 250 éves jubileumi évfordulóra tekintettel, az egyetem történetében először idén ketten – dr. Fürst Zsuzsanna és dr. Gera István – vehettek át Semmelweis Ignác emlékérem és jutalomdíjat.

Feltöltve: 2019-11-06 | Kategória: EÜ Hírek

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld