Főoldal » EÜ Hírek

Minek a rövidítése a CDC?

Kép
 
Jól vannak az orosz vakcinateszt önkéntesei,,Pakson túl , talán vakcinák előállítása , fejlesztése , tesztelése területeken is érdemes lenne Oro...''Kásler: szerdán kapja meg 170 ezer egészségügyi dolgozó a bruttó 500 ezer forintos juttatását,,A magánorvosok nem az egészségügy részei, hiába vettek le terhet az államilag finanszírozott egészs...''Kásler: szerdán kapja meg 170 ezer egészségügyi dolgozó a bruttó 500 ezer forintos juttatását,,Nálunk kapott a több hónapja fizetés nélküli szabadságon és 5 éve GYES-en lévő, de nem kapott a nyu...''A rémes egészségügytől félnek a magyarok, nem a migrációtól,,Amig -szerencsénkre-nem szembesülünk valamivel, addig "nem probléma". Ilyen pl az elsivatagosodás i...''Járvány van, mégsem jelentkeznek a védőoltásért a magyarok,,Még több felvilágosítás kell!''

EÜ Hírek

Kit véd a kuruzsló törvény és honnan kezdődik az igazi segítség

Dr. Bugán Antal teljes terjedelmű írása az alábbiakban olvasható:

Feltöltve: 2020-06-26 | Kategória: EÜ Hírek

TB rendszert érintő fontos változtatások jönnek július 1-gyel

A TB rendszert érintő változtatások bevezetésével fokozódhat a nyugdíjas korúak munkavállalói kedve, csökkennek az adminisztrációs terhek, és bizonyos esetekben a bruttó bér nettó keresetté válhat.

Feltöltve: 2020-06-25 | Kategória: EÜ Hírek

Nemet mondanak a magyar orvosok az önkizsákmányolásra

Az orvosok bérének rendezését és az egészségügyi rendszer struktúraváltását sürgeti a közel 48 000 magyar orvos érdekképviseletét ellátó Magyar Orvosi Kamara.

Feltöltve: 2020-06-23 | Kategória: EÜ Hírek

Semmelweis Egészség Napok digitális formában indul újra, június 25-én

A gyermekkori prevencióra fókuszál a Semmelweis Egészség Napok júniusi programja.

Feltöltve: 2020-06-19 | Kategória: EÜ Hírek

A Biztonságos vér életet menthet! – Június 14-e a Véradók Világnapja

Június 14-én ünnepeljük a Véradók Világnapját. Ezen a napon szerte a világon köszönetet mondunk azoknak, akik önzetlen adományukkal a rászorulókon segítenek.

Feltöltve: 2020-06-12 | Kategória: EÜ Hírek

A kígyók hőlátó képessége segítheti a retina gyógyítását

A kígyók hőlátó képessége segíthet a retina gyógyításában, a mechanizmus felhasználásával akár a látás is visszanyerhető – derül ki a június 5-i Science-ben publikált tanulmányból. A világ egyik vezető tudományos lapjában megjelenő kutatáshoz a Semmelweis Egyetem Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézetének Retina Laboratóriuma egy humán retina-modell kidolgozásával és az ehhez kapcsolódó jelentős tudástranszferrel járult hozzá.

Feltöltve: 2020-06-08 | Kategória: EÜ Hírek

Healzz2, a gyors és egyszerű megoldás az ESSZT csatlakozásra!

A Healzz2 akár huszonnégy órán belül távolról bevezethető, majd használatba vehető szoftver magán egészségügyi szolgáltatók számára. Kényelmi funkció között megtaláljuk az online időpontfoglalást, az egészségügyi dokumentumok kezelését, az előjegyzési naptárat, az elektronikus labor kapcsolatot és számtalan más betegellátási funkciót, amely gyorsabbá és színvonalasabbá teszi a napi egészségügyi munka lebonyolítását. (x)

Feltöltve: 2020-06-06 | Kategória: EÜ Hírek

Idén különösen fontos, hogy fokozatosan kezdjenek napozni az emberek

A koronavírus miatt idén nagyon sokan hosszú hetekig alig mentek szabad levegőre, így kevesebb napfény érte a bőrüket. Ezért nincsenek felkészülve a napozásra, hamarabb leéghetnek, ami növeli a bőrdaganatok kialakulásának kockázatát.

Feltöltve: 2020-06-03 | Kategória: EÜ Hírek

Újabb 10 embernél mutatták ki a koronavírust, meghalt 2 beteg

Újabb 10 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3931 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Feltöltve: 2020-06-03 | Kategória: EÜ Hírek

Vége van a járványnak. Vége van a járványnak?

Dr. Ternák Gábor professzor, egyetemi tanár, volt országos infektológus szakfőorvos, a trópusi betegségek szakértője egy hónapja adott interjút a PestiSrácoknak arról, hogy miként látja a járvány addigi lefolyását és szerinte mi várható a továbbiakban.

Feltöltve: 2020-05-21 | Kategória: EÜ Hírek

Az egészségügy leállítása több kárt okozott, mint a járvány

Falus Ferenc volt országos tisztifőorvos szerint az egészségügyi ellátórendszer teljes leállítása több kárt okozott, mint maga a koronavírus-járvány. Úgy vélte, a kórházak túl gyors és túl nagy mértékű kiürítése abszolút indokolatlan volt. Arról is beszélt: szó sincs róla, hogy túl lenne a járványveszélyen az ország.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2020-05-21 | Kategória: EÜ Hírek

Vége az ízesített elektronikus cigarettának és utántöltő folyadéknak

A mentolos ízesítésű cigaretta, valamint cigarettadohány mellett az ízesített elektronikus cigaretta és utántöltő folyadék sem forgalmazható tovább Magyarországon - tájékoztatta a nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos szerdán az MTI-t.

Feltöltve: 2020-05-20 | Kategória: EÜ Hírek

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld