Főoldal » EÜ Hírek

Mi az egyik legismertebb felfedezése Louis Pasteur-nek?

Kép
 
Mikor lehetséges a prosztatarák fokális kezelése?,,Természetesen minden cikk csak valamilyen kis területtel foglalkozik... A tumor kiterjedésétől füg...''Új eljárás a a Lyme-kór kimutatásában,,Aztan mennyi vert kell levenni hogy legalabb 1 db borreliat ki lehessen mutatni? Keressuk a tut a s...''Hogyan próbálta a jazzt felhasználni a saját céljaira Hitler?,,[email protected]''Újabb leletre bukkantak Jézus szülőhelyén,,Milyen jo latni a kepen a lelet mellett a megvalosulo okumenet.''Gynecomastia - klinikai iránymutatás 2019,,Tisztelt Olvasó! A cikk csak egy rövid kivonata az ajánlásnak , melyet a következő oldalon részl...''

EÜ Hírek

2246 magzat tetemére talált rá egy elhunyt orvos családja a hagyaték rendezése közben

2246 magzat szabályosan prezervált tetemét találta meg Ulrich Klopfer házában az orvos családja. A rendőrség vizsgálja, mit csinált a munkájától 2015-ben eltiltott amerikai orvos.

Feltöltve: 2019-09-19 | Kategória: EÜ Hírek

Ázsiai lánya lett egy fehér párnak

Egy termékenységi klinikát arra utasított a bíróság, hogy adja át a spermadonorjaik listáját, miután egy fehér párnak ázsiai gyermeke született – írta a CBS News.

Feltöltve: 2019-09-18 | Kategória: EÜ Hírek

Eutanázia: Felmentették a vádak alól az orvost

Hollandiában felmentették az orvost, aki "halálba segített" egy súlyosan demens beteget.

Feltöltve: 2019-09-17 | Kategória: EÜ Hírek

Végrehajtották az első távvezérelt szívműtétet

Az operációt ténylegesen lefolytató robotot 32 kilométer távolságból irányították. A beavatkozást egy Dr. Tejas Patela nevű sebész a pácienstől 32 kilométerről vezényelte le.

Feltöltve: 2019-09-13 | Kategória: EÜ Hírek

Számítógépek vehetik fel a betegek panaszait a sürgősségin

Hasznos újítást vezetnének be a sürgősségi betegellátásban Angliában, hogy könnyítsenek az orvosok és az asszisztensek terhein.

Feltöltve: 2019-09-10 | Kategória: EÜ Hírek

Ikrei születtek egy 73 éves indiai nőnek

Ikerlányai születtek egy 73 éves indiai nőnek - számolt be róla a BBC News pénteken. Az újszülöttek császármetszéssel jöttek világra csütörtökön. A nő mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe. A nő orvosa, Uma Szankar arról tájékoztatta a sajtót, hogy az anya és a gyermekek is jól vannak.

Feltöltve: 2019-09-09 | Kategória: EÜ Hírek

Hiába a törekvések, az alkohol még mindig fenyegeti Európát

Az Egészségügyi Világszervezet friss tanulmánya az mutatja, hogy nem sikerült a kívánt hatást elérni az alkohol visszaszorításában.

Feltöltve: 2019-09-05 | Kategória: EÜ Hírek

Lehet, hogy jobb, ha nem iszunk dobozos üdítőt

Statisztikailag nagyobb eséllyel halnak meg idő előtt azok, akik rendszeresen fogyasztanak üdítőitalokat, figyelmeztet a WHO rákkutató intézete – írja a Guardian.

Feltöltve: 2019-09-05 | Kategória: EÜ Hírek

Megtorpant az abortusz szigorítása Missouri államban

Az amerikai Missouri államban egy szövetségi bíró felfüggesztette az abortusztörvényt kedden, egy nappal azt megelőzően, hogy a törvény életbe lépett volna.

Feltöltve: 2019-08-29 | Kategória: EÜ Hírek

Halálos gombás fertőzések kísérhetik a globális felmelegedést

A klímaváltozás egyik újabb, veszélyes hozadéka az embert fertőző, sőt halálos kockázatot jelentő gombafajok terjedése. Még 2009-ben fedezték fel Japánban a később Candida aurisként emlegetett gombát (egy páciens fülében – innen az auris szócska).

Feltöltve: 2019-08-22 | Kategória: EÜ Hírek

Durva gyógyszerválságot hozhat a rendezetlen Brexit

Ahogy vészesen közeledik a Brexit határnapja – a jelenlegi felállás szerint október 31-e -, egészségügyi szakértők arra figyelmeztetnek, hogy súlyos gyógyszerhiányt okozhat Európában, ha Nagy-Britannia megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból.

Feltöltve: 2019-08-19 | Kategória: EÜ Hírek

Biztonságos a nemi úton terjedő chlamydia elleni védőoltás

Biztonságosnak bizonyult a teszteken a leggyakoribb nemi úton terjedő fertőzés okozója, a chlamydia elleni védőoltás - számolt be róla a BBC híroldala.

Feltöltve: 2019-08-14 | Kategória: EÜ Hírek

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld