Főoldal » EÜ Hírek

Miről kapta a nevét a Lyme-kór?

Kép
 
Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Bár a X. tesztet sikeresen kitöltöttem, nem kaptam igazolást róla ...''Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Nem lehet a tesztet kitolteni nem jelenik meg a teszt Üdvözlettel dr.Nyiredy Géza''Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Tisztelt Doktor Úr! Sajnos a tanfolyam kérdéssora mobilkészülékről nem elérhető. Kérjük számítógép...''Az egészségügyet érintő munkaügyi változások 1. - Egészségügyi jog a gyakorlatban VII.,,Tisztelt drborbas! Köszönjük az észrevételét! Technikai probléma volt, de megoldottuk, most már el...''Az egészségügyet érintő munkaügyi változások 1. - Egészségügyi jog a gyakorlatban VII.,,Egészségügyi jog VII. és VIII. teszt nem jelenik meg. Tisztelettel: Dr. Borbás Antal''

EÜ Hírek

Még több ingyen gyógyszer a nyugdíjasoknak

Lengyelországban jelentősen növelik a 75. életévüket betöltött nyugdíjasok ingyenes gyógyszerbeszerzését lehetővé tevő állami költségkeretet.

Feltöltve: 2018-11-15 | Kategória: EÜ Hírek

Ingyenes orvosi rendelést nyújtanak a szegényeknek

Ingyenes orvosi szakrendelést biztosítanak a rászorulóknak a római Szent Péter téren egy héten át a szegények november 18-i világnapja alkalmából - jelentette be Ferenc pápa vasárnap.

Feltöltve: 2018-11-14 | Kategória: EÜ Hírek

Egyre gyakoribb a szívroham a fiatal nők körében

Az egykoron idős férfiak betegségének tartott szívroham egyre gyakrabban fordul elő fiatal emberek, különösen nők körében amerikai kutatók szerint.

Feltöltve: 2018-11-14 | Kategória: EÜ Hírek

Bélbaktériumokat találtak az emberi agyban, gyűlnek a bizonyítékok a különös kapcsolatra

Friss kutatások szerint az egészséges idegrendszerben is lehet funkciójuk az emésztő- és az immunrendszer működésében kulcsszerepet játszó mikroorganizmusoknak .

Feltöltve: 2018-11-13 | Kategória: EÜ Hírek

A férfi meddőség eddigi legnagyobb digitális genetikai térképe készült el

A férfi meddőség eddigi legnagyobb digitális genetikai térképe készült el, amely "nagy felbontásban" mutatja meg, hogyan képződnek a spermiumok - írta a ScienceDaily.com.

Feltöltve: 2018-11-09 | Kategória: EÜ Hírek

Több millióan halhatnak meg szuperbaktériumok miatt 2050-ig

Mintegy 2,4 millióan halhatnak meg a több antibiotikumnak is ellenálló, úgynevezett szuperbaktériumok okozta fertőzésekben Európában, Észak-Amerikában és Ausztráliában 2050-ig - derül ki a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) szerdán közzétett jelentéséből.

Feltöltve: 2018-11-07 | Kategória: EÜ Hírek

Egy évtized alatt rosszabb lett a sebészhallgatók kézügyessége az okostelefonok terjedése miatt

Az Imperial College London sebészprofesszora, Roger Kneebone beszélt arról a BBC beszámolója szerint, hogy az elmúlt évtizedben érezhetően romlott az általa tanított orvostanhallgatók kézügyessége.

Feltöltve: 2018-11-06 | Kategória: EÜ Hírek

Oltás válthatja fel a jövőben a véralvadásgátlókat

Oltás válthatja fel majdan a szájon átszedhető véralvadásgátló gyógyszereket, hogy csökkentsék a vérrögök okozta másodlagos stroke kockázatát egy új japán kutatás szerint.

Feltöltve: 2018-10-31 | Kategória: EÜ Hírek

Belehalt a kanyarófertőzésbe egy kárpátaljai gyerek

Belehalt a kanyaróba egy 12 éves, mezőterebesi fiú Munkácson, a Kárpátalja megyei gyermekkórházban - hozta nyilvánosságra hétfőn az UNIAN ukrán hírügynökség a mukachevo.net hírportálra hivatkozva.

Feltöltve: 2018-10-29 | Kategória: EÜ Hírek

Mi korunk egyik legnagyobb egészségügyi kihívása?

A magány. Nagy-Britanniában kormányzati szinten foglalkoznak az emberek elmagányosodásával, és erre nem kevés pénzt is áldoznak, és stratégiát is kidolgoztak ellene.

Feltöltve: 2018-10-16 | Kategória: EÜ Hírek

A rezveratrol hozhat áttörést a tüdőrák elleni harcban

Szinte minden hétre jut egy tanulmány a szőlő és a bor egészségügyi hatásairól. Ezúttal a dohányosok reménykedhetnek.

Feltöltve: 2018-10-12 | Kategória: EÜ Hírek

Fontos felfedezést tettek japán kutatók

Akár húsz évvel a 2-es típusú cukorbetegség diagnosztizálása előtt megfigyelhetők a betegség kialakulására figyelmeztető jelek - állapították meg japán kutatók.

Feltöltve: 2018-10-11 | Kategória: EÜ Hírek

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld