Főoldal » Életstílus

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Már a negyedik oltás is szóba került egy kockázati csoportnál Kemenesi szerint még nem tudni, mikor tér vissza a szezonális influenza, de „várhatóan újult erővel találhat ránk” Elhunyt 36 beteg, 3125 új fertőzöttet találtak Magyarországon Változhat a háziorvosi beavatkozások ára Januártól a kórházak zöme elveszíti a pénzügyi önállóságát Gombafertőzéseket vizsgáló kutatási program zárult le Szegeden Bali kevéssé ismert arcát mutatja be a Hopp Ferenc Múzeum új kiállítása Óraátállítás: az egészségügyi szakemberek a téli időszámítást tartják ideálisnak Kiment a rendőrség a legcukibb betelefonáló hívására
Erőteljesen emelkedik a szennyvíz koronavírus koncentrációja,,[email protected]''Ime a szabályok a közelgő ünnepnapokra,,Ha az érdekek úgy kívánják nincs jarvany''Fontos figyelmeztetést adott ki az orvosi kamara,,https://informatialibera.ro/hu/amit-oly-reg-varunk-az-orban-viktor-vezette-magyarorszagi-kormany-te...''Több százan vetkőztek meztelenre az izraeli sivatagban,,Levetkőzhetnek akárhányan, a Föld százmillió éves életciklusa attól még nem fog megváltozni.''Egy háziorvos tapasztalatai Covid-19 idején,,[email protected] com''

Életstílus

Balatoni harc: küzdelem a kárókatonákkal

A Balaton környéki halastavak őszi lehalászásakor a korábbi éveknél is nagyobb gondot okozott a kárókatonák tömeges jelenléte.

Feltöltve: 2009-12-17 | Kategória: Életstílus

Az igaz vadász tízparancsolata

Amit a vadászatban szem előtt kell tartani.

Feltöltve: 2009-12-17 | Kategória: Életstílus

Karácsonyi Rohanás (Futás)

Robert De Niro éjszaka rohant a körözött bűnöző után, szegény Bruce Willisnek John McClane-ként folyton balhés karácsonyok jutottak, nem is beszélve Kevinről, akit rendre egyedül hagytak otthon. Ennyit a filmes hasonlatokról a vasárnapi győri verseny kapcsán, melyen egy, öt, és tizenegy kilométeres távokon lehet rajthoz állni.

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

Vadkilövési tervek Nógrádban a 2009-2010-es idényben

A 2010. február 28-ig tartó vadászidényben még összesen 5.400 nagyvadat kell elejteni Nógrád megyében – tájékoztatta az MTI-t Andrási László, a Nógrád Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Vadászati és Halászati Osztályának vezetője.

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

Negyvenöt év után ismét engedélyezik a farkasok vadászatát Svédországban

Negyvenöt év után ismét engedélyezik a farkasok vadászatát Svédországban, hogy csökkentsék az egyre inkább elszaporodott faj egyedszámát - hozta meg döntését a skandináv ország parlamentje.

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

Családbarát síterepek az alsó-ausztriai Ötscher lábánál

Az alsó-ausztriai Ötscher síterület számára nagyon fontosak a magyar síelők, vendégeinek negyven százaléka Magyarországról érkezik - hangoztatta Andreas Holzinger, a síterület ügyvezető igazgatója az új szezon újításait bemutató budapesti sajtótájékoztatón.

Feltöltve: 2009-12-15 | Kategória: Életstílus

Zöld Sportok Hétvégéje (Kerékpár, futás, hegymászás)

Tájfutók, kerékpárosok, szikla- és hegymászók nagy napja lesz Cseszneken a szombat, hiszen nekik rendezik a Zöld Sportok Hétvégéjét.

Feltöltve: 2009-10-16 | Kategória: Életstílus

Ördöglakat-találkozó Bakonysárkányon

A kézbe fogható és gondolkodtató játékok fesztiválját rendezik meg szombaton a Komárom-Esztergom megyei Bakonysárkány általános iskolájában.

Feltöltve: 2009-10-06 | Kategória: Életstílus

Óbuda-Merkapt családi sportnap

Óbuda-Merkapt családi sportnap

Feltöltve: 2009-10-02 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 30 31 32 33 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld