Főoldal » Életstílus
Mire lehet elsősorban jellemző a következő tünet együttes: nyelészavar, mellkasi fájdalom, testsúlycsökkenés, gyomorégés?
Kép
 
Glomeruláris hematúria és a vizeletmikroszkópia Kiderült miért küldik oltópontra a pácienseket a háziorvosok A sztatinok és a COVID-19 kapcsolata? Banánpapucs, homárcipő és olajfoltos - ezeket tényleg árulják a boltokban Megfertőznek baktériumokat, hogy elpusztuljon a többi baktérium Főleg Budapesten terjed a majomhimlő Olyan tetoválást készítettek, ami az életjeleinket is mutatja A legjobb tippek, ha ebben a hőségben edzenél Mérgező vegyszerek vannak az esővízben
Megfázásszerű tünetek jellemzőek a most domináns omikron variánsnál,,Aki ez év februárjában kapta a 4.Pfizer oltását az kaphat e ősszel újabbat?''Elvesztette a munkáját a fóti verekedő orvos,,Tele vagyunk orvosokkal! Csak éppen a körzetekből, a gyermekorvosi és a felnőtt rendelőkből hiányoz...''Megdöbbentő kutatás: már az ember előtt élhettek fejlett lények a Földön,,Az örök csel hangzatos félrevezető cim után ellenkező tartalom''Megfázásszerű tünetek jellemzőek a most domináns omikron variánsnál,,Választ szeretnénk az Országos Tisztifőorvostól, vagy a kormány más illetékes szervétől, hogy veszü...''Dolgozóhiány miatt szünetel az urológiai ellátás a Szegedi Tudományegyetemen,,Egyetemen hogy lehet szakorvos hiány? Az egyetemisták kitől tanulhatják meg a szükséges alapokat és...''

Életstílus

A tökéletes kocsonya – recept

Kocsonyát vélhetően már a 15. században készítettek Magyarországon. Így az első magyar nyelven kiadott szakácskönyvben (Tótfalusi Kis Miklós Szakácsmesterségnek könyvetskéje, 1698) is szerepel Hideg étek néven.

Feltöltve: 2009-12-16 | Kategória: Életstílus

Adventi Gesztenyesütés és Karácsonyi Vásár

A Turisztikai Egyesület hagyományaihoz híven idén december 19-20-án ismét megrendezi népszerű Adventi Gesztenyesütés és Karácsonyi Vásárját.

Feltöltve: 2009-12-15 | Kategória: Életstílus

Luca napi pálinkaünnep Nyíregyházán

Az ország tíz leghíresebb főzdéjének részvételével, Luca napi pálinkaünnep kezdődik pénteken a nyíregyházi sportcsarnokban, ahol két napon át kóstolgathatják a hungarikumnak számító italkülönlegességeket az érdeklődők.

Feltöltve: 2009-12-10 | Kategória: Életstílus

A kolbász és forralt bor napja Tengelicen

Több mint ezerötszáz vendéget várnak a szervezők szombaton a negyedik Tengelici Kolbásztöltő- és Forraltbor-fesztiválra, amelyen a tapasztalatok szerint a hagyományos ízek mellett újító receptek is próbára teszik a zsűrit.

Feltöltve: 2009-11-25 | Kategória: Életstílus

Hatodik Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivál

Újborfutammal, újborfelismerő bajnoksággal, borszenteléssel, jobbnál jobb borokkal és sajtokkal várja a látogatókat. Az új ízek harmóniája Hatodik Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivál a fővárosi Vajdahunyad várban november végén.

Feltöltve: 2009-11-18 | Kategória: Életstílus

Rostfogyasztással az asztma és a diabétesz ellen

A sok rostot tartalmazó ételek fogyasztása javítja az immunrendszert, segíti a szervezetet a gyulladásos betegségekkel való küzdelemben - állítják ausztrál kutatók a Nature tudományos magazinban csütörtökön közzétett tanulmányukban.

Feltöltve: 2009-10-30 | Kategória: Életstílus

Borok és ételek összehangolása

Egy finom étel, s egy ahhoz választott ízletes bor elfogyasztása igazi gasztronómiai élményeket nyújthat. Mire kell figyelni az ételek és a borok párosítása során?

Feltöltve: 2009-10-20 | Kategória: Életstílus

Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál

A pálinka kedvelői már megszokhatták, a májusi Budapesti Pálinkafesztivált októberben az igazi jó magyar kolbászokkal kiegészült Pálinka- és Kolbászfesztivál követi. Idén sem lesz ez másképp.

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 56 57 58 59 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld