Főoldal » Életstílus

Mit köti össze Benjamin Franklint, Thomas Jeffersont, Sir Isaac Newtont és Charles Darwint?

Kép
 
Háziorvosi praxis eladó Kongenitális diafragmatikus hernia antenatalis sildenafil kezelése állatkísérletekben Az e-cigaretta vagy a nikotinpótló terápia randomizált vizsgálata Az orvosi fű és a veszélyesebb szerek Kicsi a kanyarójárvány esélye Magyarországon Tavaly hat százalékkal nőtt a mérgezések száma Április végén lesz a biciklis felvonulás Az élő akt-installációk nagymestere Lehet, hogy ez már a kiégés? 10 jel, amiből most kiderítheti!
Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Piko: Ha a vizsgált gyógyszert gyártó és annak hasznot hozó cég támogatja a kutatást, milyen eredmé...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Nekem is van - természetesen - véleményem a kérdésről, de most nem arról írok, mert ez nem a tudomá...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Az eredeti cikk végén azt is feltüntetik, hogy a két gyógyszercég, amik a HPV vaccinát gyártja, a s...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Ha 10 éve oltanak, akkor a legidősebb oltott 23 éves, a legfiatalabb 14 éves. Ezt a korosztály nézt...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Csatlakozva dr.Sebő Zsuzsannához, ez több, mint sánta, ez félrevezetés, szándékos torzítás, a legke...''

Életstílus

Betöltés...

Április végén lesz a biciklis felvonulás

Négy hídon, két rakparton és az Andrássy úton teker majd több tízezer ember az 5. I bike Budapest bringás felvonuláson.

Feltöltve: 2019-04-25 | Kategória: Életstílus

Az élő akt-installációk nagymestere

Spencer Tunick amerikai fotós munkái rendszerint kimeríthetetlen témát nyújtanak a sajtónak, kiállításai mindig nagy visszhangot keltenek. Tunick nagyvárosokban készíti hatalmas méretű fotóit több száz vagy ezer statiszta részvételével, akik meztelenül hömpölyögnek az utcákon apokaliptikus hangulatot teremtve.

Feltöltve: 2019-04-25 | Kategória: Életstílus

Lehet, hogy ez már a kiégés? 10 jel, amiből most kiderítheti!

Bár sokan legyintenek, a tartós stressz okozta kiégés olyannyira nem bagatell „divatbetegség”, hogy pusztító jelenlétét komoly, sok évtizedes tudományos szakirodalom igazolja.

Feltöltve: 2019-04-24 | Kategória: Életstílus

Föld Napja – mindannyian tehetünk a fenntarthatóságért

Bolygónk természeti kincseinek éltetésén túl, nem hagyhatjuk figyelmen kívül hogy az értékek közül egyre több tűnik el vagy kerül kritikus állapotba.

Feltöltve: 2019-04-24 | Kategória: Életstílus

Az ételfüggőség idegrendszeri alapjai

Modern társadalmunkban a szenvedélybetegségeknek újabb változataival találkozhatunk. Az idegtudomány egyes eredményei szerint a magas energiatartalmú ételek az addiktív kábítószerekhez hasonló viselkedéses jelenségeket és az idegrendszert érintő fiziológiai változásokat idéznek elő.

Feltöltve: 2019-04-23 | Kategória: Életstílus

A kirándulás az egyik legjobb dolog, amit az elméddel tehetsz

A hétköznapjainkat gyakran csak az otthonunk és a munkahelyünk zárt falai között töltjük el, és akár napokig nem megyünk ki a természetbe. Pedig az elmúlt években több kutatás is rávilágított arra, hogy a szabadban eltöltött idő nemcsak a testünkre, hanem pszichés állapotunkra is nagyszerűen hat.

Feltöltve: 2019-04-23 | Kategória: Életstílus

40 könyvesbolt működik az 1500 lakosú kisvárosban

Wales-ben az angol határ mellett létezik egy kis mezőváros, Hay-on-Wye, a Wye folyó partján. A ,,Könyvek városának” is nevezik, hisz a városka 40 könyvesboltnak ad otthont, ahol többnyire használt könyveket árulnak.

Feltöltve: 2019-04-19 | Kategória: Életstílus

Ismeretlen emberféle leleteire bukkantak

Sokan úgy gondolják, hogy az emberi evolúció lineáris, de az emberfélék családfája valójában igen összetett. Egy kínai barlangban feltárt leletek arról árulkodnak, hogy az evolúciós családfa újabb ágát sikerült felfedezni.

Feltöltve: 2019-04-19 | Kategória: Életstílus

Az apai agy

Az apák gyermeknevelésben betöltött szerepe egyre hangsúlyosabb a nyugati társadalmakban. Az agykutatás eredményei szerint a férfiak idegrendszerében is tükröződnek az apasággal járó változások és az apai gondviselés az utódok agyára is hatással lehet.

Feltöltve: 2019-04-18 | Kategória: Életstílus

Női csontvázat hagyott hátra a lengyel szabadságharcos

Szakértők egy csoportja Kazimier Pulaski maradványait elemezve megállapította, hogy a lengyel tábornok interszexuális volt – számol be az IFLScience.

Feltöltve: 2019-04-18 | Kategória: Életstílus

99 évig élt az emberi tükörkép

Különleges orvostudományi esetről számolt be a CNN: a 99 éves korában meghalt Rose Marie Bentley-hez hasonló ember ötvenmillióból ha egy akad a világon. Az amerikai nő különleges egészségi állapotára csak halála után, boncolásakor derült fény.

Feltöltve: 2019-04-17 | Kategória: Életstílus

„Egy gésa soha nincsen készen” – beszélgetés gésákkal az életükről és a hivatásukról

A japán-magyar diplomáciai kapcsolatok felvételének 150. évfordulója alkalmából érkezett Magyarországra Sayuki, Asaka, Tazusa és Taematsu, a tokiói Fukagawa negyed négy gésája.

Feltöltve: 2019-04-17 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld