Főoldal » Életstílus

Mi az Usher szindróma?

Kép
 
Testedzés és mediterrán étrend az európai diabetes iránymutatásban Gyógyszerváltás és a gyógyszerszedés megszakítása NVPF miatt NOAC kezelésben részesülő betegeknél A CDC frissített javaslata a Lyme-kór szerológiai diagnózisához A gyógyszer, amit egyetlen kislánynak fejlesztettek ki Zuhanórepülésben az egészségügyi képzés? Ismét kiváló lett a Heim Pál kórház Az ország legkisebb nápolyi üzeme Hangulatjavító mellékhatások nélkül? A nokiás kígyós játék és készítője
Kannabisz használat és pszichiátriai betegségek,,Megfelelően kontrolált és megfelelően indikált esetekben van helye a kanabisnak''Éger: „ebből baj lesz” - szavaznak az orvosok a kényszernyugdíjról,,Buy 125 Mcg Synthroid No Prescription The Canadian Drugstore Inc [url=http://achetercialisfr.com]c...''Súlyos betegségek gyógyítását segíti egy magyar cég,,Hurrá a feltalálásnak is jár Olimpiai aranyérem,mint a többi sportolóknak.''Mikor lehetséges a prosztatarák fokális kezelése?,,Természetesen minden cikk csak valamilyen kis területtel foglalkozik... A tumor kiterjedésétől füg...''Új eljárás a a Lyme-kór kimutatásában,,Aztan mennyi vert kell levenni hogy legalabb 1 db borreliat ki lehessen mutatni? Keressuk a tut a s...''

Életstílus

Betöltés...

Az ország legkisebb nápolyi üzeme

Szélesi Szabolcsnak már a nagyapja, Szélesi István is nápolyit készített pontosan ugyanitt, az újpesti Mátyás téren.

Feltöltve: 2019-10-17 | Kategória: Életstílus

Hangulatjavító mellékhatások nélkül?

Miközben a fél ország főzőműsorokat néz esténként a tévében, a felmérések szerint a magyar felnőttek 70 százaléka nem fogyaszt naponta zöldséget. Pedig egyáltalán nem mindegy, hogy milyen üzemanyaggal látjuk el az agyunkat. Hogyan tudnánk egészségebben étkezni? Mi mindent profitálnánk belőle?

Feltöltve: 2019-10-17 | Kategória: Életstílus

A nokiás kígyós játék és készítője

Taneli Armanto nevét csak kevesen ismerik, és az ismerősei szerint nem is szokott kérkedni azzal, milyen siker fűződik hozzá.

Feltöltve: 2019-10-16 | Kategória: Életstílus

Zenthe Ferenc, az örök szomszéd

Történelmünk tele van színészlegendákkal, akik tragédiákkal tűzdelt életutuk ellenére zseniális alakításokkal örvendeztették meg a közönséget. Hát csoda, hogy mindenki beléjük szeretett? Pláne az ország egyik legszerényebb színészébe, aki idős korában is belopta magát mindenki szívébe.

Feltöltve: 2019-10-16 | Kategória: Életstílus

5 alapvetés a főzésben, amit sokan elrontanak

A főzés alapfokát mindenki el tudja sajátítani, csak egy jól felszerelt konyha, megfelelő alapanyagok és egy jó szakácskönyv kell hozzá.

Feltöltve: 2019-10-15 | Kategória: Életstílus

Már az egyiptomiak is ették, de ma is csodás

A roppanós-vajas piték története évezredes, felhasználásuk pedig a lehető legszínesebb világszerte. A források már jóval időszámításunk előtt megtalálták a nyomát a gabonaőrleményből készült tésztáknak.

Feltöltve: 2019-10-14 | Kategória: Életstílus

300 éves gabonaraktárból épült meg a csodák palotája

Sokak számára már nem újdonság, hogy Magyarország legnagyobb tudományos játszóháza, a FUTURA nem a fővárosban, hanem a nyugati határszélen, a páratlan természeti értékekkel bíró Szigetköz térségében található.

Feltöltve: 2019-10-14 | Kategória: Életstílus

Miért függ össze az étkezés és a (jó) szex?

Mindig is sejtettük, hogy az evés és a szex között szoros kapcsolat áll fenn – ez pedig sokkal komplexebb viszony, mint korábban gondoltuk.

Feltöltve: 2019-10-11 | Kategória: Életstílus

A "nagy könyvlopás"

Amerikában "Nagy vonatrablás" volt, nekünk csak "Nagy könyvlopás", jutott. 1959-ben a budapesti Műcsarnok francia könyvkiállításán a kéthetes nyitvatartási idő végére a könyvek nagy részét a látogatók egyszerűen hazavitték.

Feltöltve: 2019-10-11 | Kategória: Életstílus

Hat magyar város is bekerült Európa kulturális és kreatív városai közé

Az Európai Bizottság szerint Budapestnek, Győrnek, Veszprémnek, Pécsnek, Szegednek és Debrecennek is helye van a legjobb 190 város között.

Feltöltve: 2019-10-10 | Kategória: Életstílus

Meghalt Vekerdy Tamás

Nyolcvannégy éves korában, szerdán hajnalban elhunyt Vekerdy Tamás - közölte a pszichológus, író családja.

Feltöltve: 2019-10-10 | Kategória: Életstílus

Miért nem hallgatunk új zenéket 33 éves kor felett?

Az aktuális tudományos álláspont szerint az ember körülbelül 33 éves koráig nyitott az új zenékre, aztán már egyre kevésbé érdeklődik irántuk – eddigre már kialakul az ízlés, és egyre kevésbé érdekesek az újdonságok.

Feltöltve: 2019-10-09 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld