Főoldal » Életstílus

Egyre több beteg használja ízületi- és porcproblémákra a zöldkagyló-kivonatot.

 
Új iránymutatás a diabeteses retinopathiával kapcsolatosan A védőoltások ritkán járnak súlyos reakciókkal Az elhízás és a daganatok kapcsolata A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Kötelező lehet a bárányhimlő elleni oltás Orvoselvándorlás - nem csak a bérek miatt mennek Találmány ami megvalósította Kodály Zoltán álmát Először a férfiak hordtak magassarkú cipőt Magyar bor a világ száz legjobb bora között
Fertőzések is okozhatnak autizmust,,Akkor most vírus vagy baktérium, mert nem mindegy!''Bronchitisben általában hatástalanok a szteroidok,,mi a helyzet az inhalációs szteroidokkal?''Bronchitisben általában hatástalanok a szteroidok,,Az én 40 éves tapasztalatom pedig alátámasztja a szteroidok hatását''Kérdezőbiztossá teszi a háziorvosokat a jogszabály,,Szörnyü.A kommunista világban kiállitott kartonok semmiek ehhez! Én azt javaslom, mindenki tagadja ...''E-recept: van, ahol működik, máshol jönnek a hibaüzenetek,,Ki a felelős, hogy nem működik? Balogh Úr mikor távozik az egészségügy éléről? Itt büntetlenül lehe...''

Életstílus

Betöltés...

Találmány ami megvalósította Kodály Zoltán álmát

Legyen a zene mindenkié! – fogalmazta meg Kodály Zoltán, aztán hogy szavainak nyomatékot adjon, méltóságteljesen végigsimított kecskeszakállán. Jól beszélt.

Feltöltve: 2017-11-24 | Kategória: Életstílus

Először a férfiak hordtak magassarkú cipőt

Az első magas sarkú cipőket a perzsa lovas harcosoknak készítették a kilencedik század környékén, és azért volt praktikus viselet a lovasoknak, mert harc közben nem csúszott ki a lábuk a kengyelből.

Feltöltve: 2017-11-23 | Kategória: Életstílus

Magyar bor a világ száz legjobb bora között

A világ borszaksajtójának egyik vezető magazinja, a Wine Enthusiast kedden publikált Top 100-as listáján a Dereszla Pincészet 2009-es évjáratú ötputtonyos aszúbora a 20. helyezést érte el - tájékoztatta a borászat az MTI-t.

Feltöltve: 2017-11-22 | Kategória: Életstílus

Fertőzések is okozhatnak autizmust

A szakembereket hosszú idő óta foglalkoztatja az autizmus kialakulásának és megjelenésének problematikája, ezzel kapcsolatban pedig a napokban egy új tanulmány eredményeit közölték a Nature magazinban. Most először sikerült felvázolni az összefüggéseket és a folyamat mechanizmusát.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2017-11-21 | Kategória: Életstílus

A drogok csökkenthetik a bűnözésre való hajlamot?

Egy új tanulmány szerint a gyakori pszichedelikus drogok - például a hallucinogén gombák, az LSD és a meszkalin - csökkenthetik a bűncselekmények elkövetésére való hajlamot.

Feltöltve: 2017-11-20 | Kategória: Életstílus

Aki alkoholt iszik, jobban beszél idegennyelven

Egy új kutatás szerint az alkohol segíthet abban, hogy az ember folyékonyabban és jobb kiejtéssel beszélje az általa ismert idegen nyelvet. A kutatók úgy vélik, hogy a kulcs az elfogyasztott alkohol mennyisége.

Feltöltve: 2017-11-17 | Kategória: Életstílus

1,56 millió dollárért kelt el Einstein boldogságról szóló feljegyzése

A boldog életről szóló feljegyzést Albert Einstein 1922-ben adta egy futárnak Tokióban. A néhány soros irat egy jeruzsálemi árverésen kelt el.

Feltöltve: 2017-11-16 | Kategória: Életstílus

Hematohidrózis: vannak, akik tényleg vért izzadnak

Nemrég jelent meg egy tanulmány egy olasz fiatalról, aki igencsak összezavarta a firenzei orvosokat: azzal fordult ugyanis hozzájuk, hogy évek óta vért izzad, pedig semmilyen sérülés nincs az arcán.

Feltöltve: 2017-11-15 | Kategória: Életstílus

Új ízt fedeztek fel a kutatók

Egy lehetséges hetedik ízt, a szénhidrátét azonosítottak ausztrál kutatók, akik azt próbálják feltárni, miként kapcsolódik ez az íz a keményítőben gazdag ételek fogyasztásához.

Feltöltve: 2017-11-14 | Kategória: Életstílus

Közeleg az év végi depresszió

Ősszel-télen sokan érezzük azt, hogy elfogyott az energia, minden tevékenység élvezhetetlen, jobb lenne teletömni magunkat szénhidráttal és/vagy egész nap az ágyban maradni. Ennek a jelenségnek neve is van, szezonális depressziónak hívják.

Feltöltve: 2017-11-14 | Kategória: Életstílus

2018-tól doppingnak számít a génszerkesztés

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) kiterjesztette 2003-as, géndoppingra vonatkozó tiltását.

Feltöltve: 2017-11-13 | Kategória: Életstílus

Lelki egészség éjszakája

Ismét megrendezik a lelki egészség éjszakája programot. A szombati rendezvény keretében az érdeklődők előadásokon, workshopokon, kerekasztal-beszélgetéseken mélyíthetik el ismereteiket, kaphatnak új információkat a lélekgyógyászat, az egészségmegőrzés területén.

Feltöltve: 2017-11-10 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld