Főoldal » Életstílus

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Kiderült, hány beoltott kapta el a fertőzést Helyi megoldások COVID idején Milyen különbségek vannak a füst és az aeroszol között? Az MRI vizsgálatok mágneses térereje biztonságos, nem terheli a szervezetet! Állami támogatással is elérhető lesz az SMA-s gyerekek terápiája Rendkívül alacsony a gyógyszerszennyezettség koncentrációja a Budapest környéki csapvízben Korcsolyával közlekedik egy 79 éves orosz asszony Szívtelenség vagy evolúciós késztetés által diktált stratégia? A fia esküvőjén jött rá, hogy a leendő ara a saját lánya
Kiderült, hány beoltott kapta el a fertőzést,,Ennyit fejlődhettünk volna vissza 100+ év alatt?''Operatív törzs: a teraszvendégeknek nem kötelező a maszkviselés,,Valakiknek csak el kell temetni a sok oltottat. A nem "oltakozottak" meg tesznek mindent Istenhitü...''A járvány újabb hulláma érkezhet, amivel rosszabb esetben a határainkon belül kell harcolnunk,,PELENKA OSZTÁST INGYEN MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!! ez lenne a megoldás????? 100 éve mind t megoldód...''Remek hírek érkeztek a Covid elleni orrspray-ről,,[email protected]''Remek hírek érkeztek a Covid elleni orrspray-ről,,[email protected]''

Életstílus

Betöltés...

Korcsolyával közlekedik egy 79 éves orosz asszony

Az idős nő nap mint nap nekivág a befagyott Bajkál-tónak, így intézi ügyeit.

Feltöltve: 2021-04-19 | Kategória: Életstílus

Szívtelenség vagy evolúciós késztetés által diktált stratégia?

Két magyar kutató, a Max Planck Ornitológiai Intézetben dolgozó Kupán Krisztina, illetve az MTA külső tagja, Székely Tamás, a Bathi Egyetem professzora vezetésével egy nemzetközi kutatócsoport viselkedésökológusai felfedezték, hogy a széki lile amerikai változatának tojói nem meggondolatlanul hagyják apjukra éppen csak kikelt fiókáikat, hogy inkább más madárral álljanak párba, és hozzanak létre új fészekaljat. A nőstény madarak a saját szempontjaik szerint nagyon is logikusan cselekszenek, még ha magatartásuk az emberi értékítélet alapján szívtelenségnek tűnhet is.

Feltöltve: 2021-04-19 | Kategória: Életstílus

Meghalt Törőcsik Mari

Meghalt Törőcsik Mari (1935–2021), a Nemzet Színésze, kétszeres Jászai Mari-díjas és háromszoros Kossuth-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának tagja, a cannes-i filmfesztivál legjobb női alakításért járó díjának birtokosa. A magyarok egyik kedvenc színésznője.

Feltöltve: 2021-04-16 | Kategória: Életstílus

A fia esküvőjén jött rá, hogy a leendő ara a saját lánya

Egy kínai nő a fia esküvője napján szembesült azzal, hogy a menyasszony a saját lánya.

Feltöltve: 2021-04-16 | Kategória: Életstílus

Ezért fontos az invazív szúnyogfajok megfigyelése

Az ELKH Ökológiai Kutatóközpont munkatársainak közreműködésével április 1-jén kezdte meg működését a www.szunyogmonitor.hu, aminek célja, hogy a lakosság bevonásával feltérképezzék az emberre veszélyes kórokozókat terjesztő, invazív szúnyogfajok hazai terjedését.

Feltöltve: 2021-04-15 | Kategória: Életstílus

Elárvereznek egy Picasso-portrét, akár 55 millió dollárt is megadhatnak érte

Árverésre bocsátják májusban New Yorkban Pablo Picasso egy monumentális női portréját, amelynek leütési ára elérheti az 55 millió dollárt is.

Feltöltve: 2021-04-15 | Kategória: Életstílus

Szívszorító sorokkal búcsúzott nagyapjától Vilmos herceg

Fülöp edinburghi herceg évszázadnyi hosszúságú életét a szolgálat határozta meg – fogalmazott hétfőn közzétett megemlékezésében Fülöp unokája, Vilmos cambridge-i herceg.

Feltöltve: 2021-04-14 | Kategória: Életstílus

Igen furcsa légkört fedeztek fel egy exobolygó körül

Egy exobolygó körül szokatlanul sokszínű légkört fedeztek fel az olaszországi Galileo Nemzeti Teleszkóp (Telescopio Nazionale Galileo, TNG) segítségével.

Feltöltve: 2021-04-13 | Kategória: Életstílus

Drámaian fogy a dzsungel az Amazonasnál

Az amazonasi esőerdő irtása hatalmas mértékben, 17 százalékkal nőtt 2020-ban. A legújabb, szerdán bemutatott adatok szerint az erdőtüzek, a marhatenyésztés és a fakitermelés miatt vagy negyed magyarországnyi méretű terület tűnt el.

Feltöltve: 2021-04-13 | Kategória: Életstílus

Meghalt Fülöp – a brit monarchia elvesztette a mesebeli hercegét

Alig néhány hónappal a századik születésnapja előtt meghalt Fülöp herceg, Erzsébet királynő férje és támasza. Egy hosszú, kalandokban és szolgálatban gazdag élet ért véget, és a brit monarchia elveszítette az egyik legfontosabb tartóoszlopát.

Feltöltve: 2021-04-12 | Kategória: Életstílus

Pap Verával és Börcsök Enikővel látható a Pesti Színház nagy sikerű előadása

A Pesti Színház 2010-ben mutatta be Hadar Galron kortárs izraeli író drámáját, a Mikvét, amely tizenegy évvel a bemutató után április 24-én online lesz látható az eSzínház oldalán.

Feltöltve: 2021-04-12 | Kategória: Életstílus

Ételfutárnak állt az Apostol együttes frontembere

Meződi József szerint sok rajongó először nem is érti, mit keres a házuk előtt.

Feltöltve: 2021-04-09 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld