Főoldal » Életstílus

Mit jegyez fel Hamurábi törvénykönyve egy nagyobb orvosi műtét áráról?

Kép
 
Orbán: Nem oldjuk fel a korlátozásokat addig, amíg nem oltottunk be elég embert Koronavírus: a 0 vércsoport nagyobb védettséget ad COVID-19 a várandós nők körében Ki kell adni a kórházi ágyak kiürítéséről szóló utasítást Egyetemi modellváltás az orvosképzést nyújtó egyetemeknél Gulyás: a háziorvosok és a fogorvosok is részesülnek a béremelésből Mesterséges szaruhártyát kapott a 78 éves férfi, visszanyerte a látását Ez volt az első alkalom, hogy repülőgépről sikerrel lőttek ki űrrakétát Magyar kultúra napja 2021-ben is a Nemzeti Múzeumban
Csapdával buktatják majd le a hálapénzt elfogadó orvosokat,,Porhintés. ki az az elmebeteg,aki ha nem szűnik meg a szabad orvosválasztás, elhiszi hogy ingyen be...''A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,Nagyon helyes hogy a rendezvényeket szálláshelyeket csak oltott személyek látogat hassal aki nem ...''A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,Miért ? Ha az oltás megvédi a beoltottat, mitől fél ? Aki retteg, pánikol, oltassa be magát !! H...''Orbán: Nem oldjuk fel a korlátozásokat addig, amíg nem oltottunk be elég embert,,Orbán szokás szerint ködösít és hazudik.''A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,Már több mint kétszázezren átestek a betegségen. Ők nem kaptak semmi lehetőséget. Hiába várták őket...''

Életstílus

Betöltés...

Mesterséges szaruhártyát kapott a 78 éves férfi, visszanyerte a látását

Az izraeli CorNeat nevű cég szakemberei olyan mesterséges szaruhártyát fejlesztettek ki, amit a korábbiakhoz képest jóval egyszerűbb beültetni a betegek szemébe, ráadásul a gyógyulási idő is sokkal rövidebb.

Feltöltve: 2021-01-22 | Kategória: Életstílus

Ez volt az első alkalom, hogy repülőgépről sikerrel lőttek ki űrrakétát

A Virgin csapata már tavaly májusban megpróbálkozott ezzel, ám akkor a Newton-3 motornak folyékony oxigént szállító rendszer hibája miatt a kísérlet meghiúsult. Vasárnap viszont hibátlanul működött. A Cosmic Girlnek nevezett, módosított 747-es a kaliforniai Mojave sivatagból szállt fel helyi idő szerint 10 óra 50 perckor (magyar idő szerint 19 óra 50 perc) a Csendes-óceán felé.

Feltöltve: 2021-01-22 | Kategória: Életstílus

Magyar kultúra napja 2021-ben is a Nemzeti Múzeumban

Exkluzív virtuális tárlatvezetéssel és könyvbemutatóval készül a Magyar kultúra napján a Magyar Nemzeti Múzeum. A nagy érdeklődésre való tekintettel két időpontban is megrendezésre kerül az online esemény.

Feltöltve: 2021-01-21 | Kategória: Életstílus

Miként védekeznek a kígyók a kígyóméreg ellen?

Egyes mérgeskígyók más kígyókra is vadásznak, és a mérgük ugyanolyan hatékony ellenük, mint egyéb zsákmányállatok ellen. Azonban az áldozatok közt nem minden kígyó válik valóban áldozattá!

Feltöltve: 2021-01-21 | Kategória: Életstílus

Hótól fehérlik a sivatag – videó

A sarkvidéki hideg egészen a Szaharáig hatolt.

Feltöltve: 2021-01-20 | Kategória: Életstílus

Hónapokig a reptéren élt, nem mert hazamenni a koronavírus miatt

Igazoltatás közben bukott le egy 36 éves amerikai férfi, Aditya Singh, aki – hasonlóan Tom Hankshez a Terminal című filmben – több mint három hónapon át élt a chicagói O’Hare nemzetközi repülőtéren.

Feltöltve: 2021-01-20 | Kategória: Életstílus

Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság: emberi fogyasztásra alkalmas a lisztbogár lárvája

Az Európai Unió égisze alatt működő Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) szerdán közreadott véleménye szerint emberi fogyasztásra alkalmasak a közönséges lisztbogár (Tenebrio molitor) lárvájából készített élelmiszerek.

Feltöltve: 2021-01-19 | Kategória: Életstílus

Csak egy tánc volt 120 éve az első magyar mozgófilm

Idén százhúsz éves a magyar filmgyártás. A némafilmek korában mintegy hatszáz mozgókép készült Magyarországon, de ezekből mindössze néhány tucat maradt fenn. Az első magyar játékfilmet 1912-ben vették fel.

Feltöltve: 2021-01-19 | Kategória: Életstílus

A koreaiak megcsinálták, íme a kutyák okoseszköze

Ki tudják fejezni vele az érzelmi állapotukat, ha akarják, ha nem - ösztönösen.

Feltöltve: 2021-01-18 | Kategória: Életstílus

Elhunyt Sas József

Hosszú betegeskedés után elhunyt Sas József, Jászai Mari-díjas humorista.

Feltöltve: 2021-01-18 | Kategória: Életstílus

A gorillák sem menekülnek a koronavírustól

Egy tünetmentes dolgozó adhatta tovább a vírust az állatkerti főemlősöknek. Ez az első eset, hogy majmokban diagnosztizálják a vírust.

Feltöltve: 2021-01-15 | Kategória: Életstílus

Majdnem belehalt a szexbe egy alföldi férfi

Viccesen hangzik, valójában nagyon is komoly és ijesztő eset.

Feltöltve: 2021-01-15 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld