Főoldal » Életstílus

Ki használt először sztetoszkópot?

Kép
 
A gyermekek 2019-es immunizációs változásai (ACIP) Az Alzheimer-kór újabb genetikai kockázati tényezői Tularemia : a növekvő gyakoriság és új kockázati tényezők lehetősége A magyar felnőttek nem járnak orvoshoz, de a gyerekeiket elviszik Lezajlott az első, 5G-hálózaton keresztüli agyműtét 200 milliót kapott a MediCall, a dr. Google vetélytársa Végre megtalálták a tökéletes kávé titkát Megérkezett a medvehagyma! De mihez kezdjünk a tavasz slágerével? Miért leszünk libabőrösek?
Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Van olyan patikalánc ez például a PatikaPlus gyógyszertárak ahol az ügyeletért 900 forintot fizetne...''Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Ugyan ez van orvosi szinten.Hülye lenne dolgoznia minimál bérért,már rég el lehet felejteni azt ?ho...''Teljesen elbutulhatunk a sok fotózás miatt,,A jelenség ettől még igaz. Nekem is van diplomám, 2 szakvizsgám, egy licence-vizsgám, de magamon is...''Mi van, ha elfogy a létfontosságú szívgyógyszer Magyarországon?,,az ami hánycikk, az ami odaron...''Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Németországban minden rendelöintézeti szakorvosnak,függetlenül attól milyen szakorvos kötelező a há...''

Életstílus

Betöltés...

Végre megtalálták a tökéletes kávé titkát

Elsőre szokatlannak tűnhet a kávé és a kémia ötvözete, de egy kutatócsoport azt állítja, hogy rájöttek a tökéletes eszpresszó titkára.

Feltöltve: 2019-03-20 | Kategória: Életstílus

Megérkezett a medvehagyma! De mihez kezdjünk a tavasz slágerével?

Mindegy, hogy reggelente fagy van és olyan hideg, hogy még a könny is az arcunkra dermed: ha medvehagyma van a piacon, akkor már van ok az örömre és a reményre, hogy jön a tavasz.

Feltöltve: 2019-03-20 | Kategória: Életstílus

Miért leszünk libabőrösek?

Egy hideg fuvallattól, egy váratlan meglepetéstől vagy akár egy énekes hangjától is libabőrösek lehetünk. De vajon mi áll e különös élettani jelenség hátterében?

Feltöltve: 2019-03-19 | Kategória: Életstílus

Szeretnek-e zenét hallgatni a növények?

Ha ránk ilyen nagy hatással van egy-egy zenemű, miért hagyná hidegen a növényeket? Utánanéztünk, van-e a növények és a zene viszonyára vonatkozó kutatás.

Feltöltve: 2019-03-19 | Kategória: Életstílus

Látott már kottaírógépet?

Az 1950-es évekbeli találmány soha nem terjedt el széles körben, furcsa alakjával azonban ma már zene- és dizájntörténeti ritkaság.

Feltöltve: 2019-03-18 | Kategória: Életstílus

Kiderült: a kemény tojás 200 millió éves evolúciós találmány

Egy most publikált tanulmány szerint a dinoszauruszok fosszíliákban ránk maradt tojásainak leheletvékony, mégis kemény héjuk volt. A korábban általános, lágy héjat felváltó evolúciós újítás nagyjából 200 millió éve robbanásszerűen terjedt el a gerincesek több fejlődési ágában is.

Feltöltve: 2019-03-18 | Kategória: Életstílus

London leghírhedtebb csokoládéháza és férfiklubja, ahol nem csak csokievés folyt

A 17. és a 18. században az angol úriemberek krémje egy egészen különleges helyre járt: a White's csokoládéházba. Ami viszont ott történt, megbotránkoztatta az embereket.

Feltöltve: 2019-03-14 | Kategória: Életstílus

Coca-Cola - Gyógyszernek készült, tisztítószer lett

1894. március 12-én, vagyis százhuszonöt évvel ezelőtt parázs viták és pereskedés után egy Asa Griggs Candler nevű üzletember jóvoltából üvegpalackban piacra dobták a Coca-Colát.

Feltöltve: 2019-03-14 | Kategória: Életstílus

Misztikus horrorhuszárokról készül magyar képregény

Az Indiegogo közösségi finanszírozással foglalkozó oldalon a kitűzött célhoz képest több mint háromszor annyi pénz gyűlt össze egy olyan magyar képregényre, ami egészen új köntösben ábrázolja a magyar történelmet.

Feltöltve: 2019-03-13 | Kategória: Életstílus

A paprika, a sercli és a sör az idei Gourmet Fesztivál slágertémái

Kétcsillagos bécsi séf, a koreai, az orosz és az albán konyha fenegyerekei és a legjobb olasz pezsgő is bemutatkozik a május 16-19. között a Gourmet Fesztiválon a Millenárison.

Feltöltve: 2019-03-13 | Kategória: Életstílus

Rémálmok miatt változtatja a színét alvás közben a polip?

A polipfajok egy része képes a színét változtatni, ha vészhelyzetben van, vagy éppen az áldozatát cserkészi be. De miért váltja a színét egy alvó polip? Erre a kérdésre próbálnak választ adni a kutatók is.

Feltöltve: 2019-03-12 | Kategória: Életstílus

A latin nemzetke közös nevezője: churros

Mi a közös Spanyolországban, Portugáliában és Latin-Amerikában a templomi barokkon kívül? A churros. Pontosabban churro, mert ez az egyes szám, bár ebből az édességből egyetlen darabnál nincs, aki megálljon.

Feltöltve: 2019-03-12 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld