Főoldal » Életstílus

Mit jelent a POS?

Kép
 
Gyakran szennyezettek MRSA-val a kórházi függönyök Az IGF1-et célzó teprotumumab hatékony pajzsmirigy–asszociált ophtalmopathiában 2. Myocardialis infarktus három hónapig nőhet a stroke kockázat Gyógyszer-mellékhatás bejelentő kampányhét indult Bezárják a két éve felújított pszichiátriát Összefogással még több koraszülöttből lehet egészséges felnőtt A tinédzserek előbb próbálják ki a füvet, mint az alkoholt és a cigarettát Érkezik a Nutella vetélytársa Olyan testet akarok, mint...
Az orális antikoagulánsok hosszú távú alkalmazhatósága idős korban PF esetén nemzetközi konszenzusdokumentum eredményei alapján (OAC-FORTA 2016),,Őszinte elismerésem a szerzőnek,a téma nagyon is aktuális. Úgy gondolom, hogy a betegek nagyobb rés...''Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Tisztelt Doktornő! Lehetséges, hogy később érkezik az email, vagy spam mappába került. Mindenesetr...''Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Bár a X. tesztet sikeresen kitöltöttem, nem kaptam igazolást róla ...''Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Nem lehet a tesztet kitolteni nem jelenik meg a teszt Üdvözlettel dr.Nyiredy Géza''Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Tisztelt Doktor Úr! Sajnos a tanfolyam kérdéssora mobilkészülékről nem elérhető. Kérjük számítógép...''

Életstílus

Betöltés...

A tinédzserek előbb próbálják ki a füvet, mint az alkoholt és a cigarettát

A tinédzserek régebben először az alkoholt próbálták ki, aztán a cigarettát, majd a marihuánát. Egy új kutatás szerint a trendek lassan átalakulnak: a mai fiatalok már a marihuánával kezdenek.

Feltöltve: 2018-11-21 | Kategória: Életstílus

Érkezik a Nutella vetélytársa

Saját mogyorókrémet készül piacra dobni a Barilla olasz tésztagyártó cég, a Nutella versenytársának szánt termék azonban nem fog pálmaolajat tartalmazni, írja az MTI.

Feltöltve: 2018-11-21 | Kategória: Életstílus

Olyan testet akarok, mint...

Az ideális, de elérhetetlen testalkatra való törekvés a férfiakra éppannyira jellemző, mint a nőkre, ráadásul ugyanolyan súlyos pszichés következményekkel járhat.

Feltöltve: 2018-11-20 | Kategória: Életstílus

Mickey egér 90 éves lett

A világ legismertebb egere 2018. november 18-án tölti a 90-et, ekkor készült el az első hangos rajzfilm.

Feltöltve: 2018-11-19 | Kategória: Életstílus

Föld legegészségesebb népei - Ezért élnek jóval tovább, mint mi

A születéskor várható globális átlagélettartam 71 év a világon, ám számos olyan ország van a földön, melynek lakói ennél akár tíz évvel is tovább élnek.

Feltöltve: 2018-11-19 | Kategória: Életstílus

Szálláshely a Dunakanyarban, ahonnan a legszívesebben ki sem mozdulna

A pestiek nagy szerencséje, hogy nyugat és észak felé indulva is viszonylag hamar a természetben találhatják magukat. Olyan nem mindennapi szálláshelyeket mutatunk be a Dunakanyarban (Zebegényben, Szigetmonostoron, Visegrádon és Verőcén), ahol egy őszi hosszú hétvégét is érdemes eltölteni.

Feltöltve: 2018-11-16 | Kategória: Életstílus

Hétvégi programajánló - borok, klasszikus zene, családi kikapcsolódás

Kellemes borokra, fülbemászó klasszikus dallamokra vagy egy frissítő sétára vágyik családjával a szabadban? A hétvégén akár mindhárom összejöhet. Programajánló!

Feltöltve: 2018-11-15 | Kategória: Életstílus

17. Tihanyi Garda Fesztivál

Pénteken, november 16-án kezdődik a 17. Tihanyi Garda Fesztivál. A három napos programsorozaton látványhalászattal, koncertekkel, gyermekprogramokkal és főzőversennyel várják az érdeklődőket.

Feltöltve: 2018-11-15 | Kategória: Életstílus

A királynő postája - 270 éves Mária Terézia Postapátense

A Mária Terézia postapátense kibocsátásának 270. évfordulója alkalmából megrendezett kiállítás a postatörténet egyik legfontosabb fejezetének állít emléket.

Feltöltve: 2018-11-14 | Kategória: Életstílus

Túrázzon a föld felett, a legszebb magyar lombkoronasétányokon

Túrázott már több méter magasan, a lomkoronák szintjén? Ha nem, most itt az ideje. Olyan hazai tanösvényeket ajánlunk, ahonnan egy másik nézőpontból ismerkedhet meg az erdei élettel.

Feltöltve: 2018-11-14 | Kategória: Életstílus

140 áruszállítós konténerből bomba dizájnerlakótelep

A merész új “épület” a Maboneng nevű környéken épült meg.

Feltöltve: 2018-11-13 | Kategória: Életstílus

Az űrből is látni a kaliforniai tűzvészt

Kalifornia ismét lángokban áll, a NASA pedig megdöbbentő képeket közölt a tüzekről.

Feltöltve: 2018-11-13 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld