Főoldal » Életstílus

Minek a rövidítése a CDC?

Kép
 
Magzatgyermek világnapja: A várandósság alatti diabétesz növelheti a fejlődési rendellenességek kialakulását Új kolchicin terápiás formula FDA jóváhagyással Az ACE-inhibitorok növelik a tüdőrák veszélyét 1. "Magának nagyobb szüksége van rá, mint nekem" Parazita ikertestvérével a hasában született egy kislány Kolumbiában A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Félig elsüllyesztett, víz alatti étterem 38 ember nézte végig, ahogy meggyilkolták a fiatal nőt Bakonyból származik a bakonyi sertésszelet és palóc a palóc? Dehogy!
Új kemoterápiákat javasolnak az onkológusok,,Mivel nem tudom, mikor lesz nyilvános ezen az oldalon, jelzem a Szakmai Kollégium Onkológia és Sugá...''Teljesen elbutulhatunk a sok fotózás miatt,,Gondolom, ez a figyelem megosztásával is összefüggésben lehet. Ha fotózok, akkor a képre is koncent...''Új kemoterápiákat javasolnak az onkológusok,,Érdekes, de nem új. A "régi típusú" szakmai kollégium is már felvetette a felesleges protokollok t...''Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Van olyan patikalánc ez például a PatikaPlus gyógyszertárak ahol az ügyeletért 900 forintot fizetne...''Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Ugyan ez van orvosi szinten.Hülye lenne dolgoznia minimál bérért,már rég el lehet felejteni azt ?ho...''

Életstílus

Betöltés...

Coca-Cola - Gyógyszernek készült, tisztítószer lett

1894. március 12-én, vagyis százhuszonöt évvel ezelőtt parázs viták és pereskedés után egy Asa Griggs Candler nevű üzletember jóvoltából üvegpalackban piacra dobták a Coca-Colát.

Feltöltve: 2019-03-14 | Kategória: Életstílus

Misztikus horrorhuszárokról készül magyar képregény

Az Indiegogo közösségi finanszírozással foglalkozó oldalon a kitűzött célhoz képest több mint háromszor annyi pénz gyűlt össze egy olyan magyar képregényre, ami egészen új köntösben ábrázolja a magyar történelmet.

Feltöltve: 2019-03-13 | Kategória: Életstílus

A paprika, a sercli és a sör az idei Gourmet Fesztivál slágertémái

Kétcsillagos bécsi séf, a koreai, az orosz és az albán konyha fenegyerekei és a legjobb olasz pezsgő is bemutatkozik a május 16-19. között a Gourmet Fesztiválon a Millenárison.

Feltöltve: 2019-03-13 | Kategória: Életstílus

Rémálmok miatt változtatja a színét alvás közben a polip?

A polipfajok egy része képes a színét változtatni, ha vészhelyzetben van, vagy éppen az áldozatát cserkészi be. De miért váltja a színét egy alvó polip? Erre a kérdésre próbálnak választ adni a kutatók is.

Feltöltve: 2019-03-12 | Kategória: Életstílus

A latin nemzetke közös nevezője: churros

Mi a közös Spanyolországban, Portugáliában és Latin-Amerikában a templomi barokkon kívül? A churros. Pontosabban churro, mert ez az egyes szám, bár ebből az édességből egyetlen darabnál nincs, aki megálljon.

Feltöltve: 2019-03-12 | Kategória: Életstílus

Növényi alapú, lebomló műanyaggal nyerték a fiatal kutatók veresnyét

A SCIndikátor idei versenyén volt még autistákat segítő játék, sugárbiológia, és versbe szőtt gyógytorna.

Feltöltve: 2019-03-11 | Kategória: Életstílus

A kínai bagel - 500 éve megmentette a kínai katonák életét

Minden nemzetnek megvan a maga zsömléje - de gondolta volna, hogy Kínában konkrétan életmentő szándékkal jött létre, hogy megmentse a katonákat a japánoktól?

Feltöltve: 2019-03-11 | Kategória: Életstílus

A rántott csirkecombok atyja

Ami a történelemkönyvből kimaradt, mégis lehet, hogy befolyásolta mindennapjainkat. Legalábbis olykor az ebédünket.

Feltöltve: 2019-03-08 | Kategória: Életstílus

A reggeli és a délutáni sportolás módosítja biológiai óránkat

A sport megváltoztathatja az emberi test biológia óráját, a változás iránya és mértéke a sportolás időpontjától függ - állapította meg egy kutatás. Ha sokat utazol repülővel, vagy több műszakos munkád van, nagyon fontos, hogy sportolj.

Feltöltve: 2019-03-07 | Kategória: Életstílus

Teljesen elbutulhatunk a sok fotózás miatt

Tudományos kutatások sora igazolja ma már, hogy az állandó fotózás tönkreteszi azt a képességünket, hogy a látott információk beépüljenek a memóriánkba.

3 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-03-07 | Kategória: Életstílus

Tényleg olyan egészséges a kuszkusz?

A kuszkusz áldásos hatásairól sok helyütt olvashatunk, mégsem mondhatjuk, hogy mindenki számára ajánlható, szuper egészséges étel. Lássuk, milyen pozitív, illetve káros hatásai vannak ennek a klasszikus közel-keleti fogásnak!

Feltöltve: 2019-03-06 | Kategória: Életstílus

Öt szuper nagyvárosi vízi kirándulás

A megszokott turistaútvonalakat elhagyva minden város egészen más oldalát mutatja. Különösen így van ez, ha a szilárd talaj helyett a vízről nézelődünk. Öt különleges, nagyvárosi vízikalandot mutatunk be.

Feltöltve: 2019-03-06 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld