Főoldal » Életstílus

Mit jelent a POS?

Kép
 
Levothyroxin és szívelégtelenség A pilóták és a melanoma kockázat Új terápia vashiányos felnőttek részére A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Egy orvos is megkapta a Boldog Gizella-díjat Budapest legnagyobb egészségügyi beruházása a terv szerint halad A betegség egy jó görbe tükör, válasz a világra, amiben élünk Már megint felfedeztek valamit a vörösborral kapcsolatban 10 technológia, ami megváltoztatja a mindennapjainkat
Mikor lehetséges a prosztatarák fokális kezelése?,,Természetesen minden cikk csak valamilyen kis területtel foglalkozik... A tumor kiterjedésétől füg...''Új eljárás a a Lyme-kór kimutatásában,,Aztan mennyi vert kell levenni hogy legalabb 1 db borreliat ki lehessen mutatni? Keressuk a tut a s...''Hogyan próbálta a jazzt felhasználni a saját céljaira Hitler?,,[email protected]''Újabb leletre bukkantak Jézus szülőhelyén,,Milyen jo latni a kepen a lelet mellett a megvalosulo okumenet.''Gynecomastia - klinikai iránymutatás 2019,,Tisztelt Olvasó! A cikk csak egy rövid kivonata az ajánlásnak , melyet a következő oldalon részl...''

Életstílus

Betöltés...

Látványosan csökkent a tiszai ártéri terület hulladékszennyezése

A Tisza Tivadar és Záhony közötti szakaszán, csaknem 80 folyamkilométeren, 16 hajó és 320 fős legénység bevonásával, a Természetfilm.hu Egyesület szervezésében valósult meg a 7. Tiszai PET Kupa.

Feltöltve: 2019-08-14 | Kategória: Életstílus

Megalkották a világ legvékonyabb aranylemezét

Az elképzelhetetlenül vékony aranyréteg kiváló katalizátorként funkcionálhat majd ipari vagy orvosi alkalmazásban.

Feltöltve: 2019-08-14 | Kategória: Életstílus

Tantárgy lett a lovaglás és a lótartás

Fontos, hogy a gyerekeknek kapcsolatuk legyen a természettel, az állatokkal, és kulturáltan tudják eltölteni a szabadidejüket.

Feltöltve: 2019-08-13 | Kategória: Életstílus

Kezek és lábak nélkül – Akinek szárnyakat ad a tánc

Az ILL-ABILITIES egy montreali székhelyű tánccsoport, ami nyolc olyan kiváló breaktáncost egyesít a világ különböző tájairól, akik testi hátrányukat leküzdve kerültek az élvonalba.

Feltöltve: 2019-08-13 | Kategória: Életstílus

Évente kétszer fut ki a svéd könyvtárhajó

Az úszó intézmény Stockholm szigetcsoport távolabb fekvő tagjainak lakóihoz szállít olvasnivalót.

Feltöltve: 2019-08-12 | Kategória: Életstílus

Egy brit lottónyertes elárulta...

hány percig dolgozott még, miután megütötte a főnyereményt? Mindössze tizenöt percet töltött még a munkahelyén a brit életjáradék-lottó első nyilvánosság elé lépett nyertes.

Feltöltve: 2019-08-12 | Kategória: Életstílus

Ezek az elbaltázott műtárgylopásos sztorik a történelem legkínosabb esetei

Híres műalkotásokat nemcsak létrehozni, hanem ellopni is művészet, erre pedig a legjobb példa ez a néhány csúnyán elbaltázott rablási kísérlet.

Feltöltve: 2019-08-09 | Kategória: Életstílus

Kihirdették, melyik lett Magyarország Tortája 2019-ben

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén tizenharmadik alkalommal hirdette meg a „Magyarország Tortája” versenyt az augusztus 20-i nemzeti ünnepünk, államalapító Szent István ünnepe, Magyarország szimbolikus születésnapja köszöntésére.

Feltöltve: 2019-08-08 | Kategória: Életstílus

Hogyan próbálta a jazzt felhasználni a saját céljaira Hitler?

Amerika fekete hangja beszűrődött a náci Németországba is, ezért a leleményes propagandisták saját finanszírozású jazz-zenekart hívtak életre.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-08-07 | Kategória: Életstílus

A kis herceg írójának halála máig rejtély

Az elhivatott pilóta mellesleg remek író is volt – repülés közben szerezett élményeit vetette papírra. 1944. július 31-én halt meg Antoine de Saint-Exupéry.

Feltöltve: 2019-08-07 | Kategória: Életstílus

Előkerült Hófehérke sírköve

Egy régóta elveszett sírkő került nemrég elő egy német múzeumban: Maria Sophia von Erthal bárónő sírköve, és a jelentőségét az adja, hogy a mendemondák szerint az ő alakja ihlette meg a Grimm testvéreket, amikor megalkották Hófehérke alakját.

Feltöltve: 2019-08-06 | Kategória: Életstílus

Japán az idei Mesterségek Ünnepe vendég országa

Japán lesz az idei Mesterségek Ünnepe vendég országa, a távol-keleti országból húszan érkeznek, akik tradicionális kézműves foglalkozásokat és termékeket mutatnak be - mondta Igyártó Gabriella fesztiváligazgató.

Feltöltve: 2019-08-06 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld