Főoldal » Életstílus

Milyen interakció lehetséges a trimetoprim/sulfametoxazol és a digitalis között?

Kép
 
Füstbe ment egészség
Füstbe ment egészség

A statisztika szerint a világon egymilliárd ember dohányzik, azaz a Föld lakosságának több mint 13,5%-a. A dohányzás egészségügyi és gazdasági következményei világszerte riasztóak.

Az ultrahang vizsgálat haszna colitis ulcerosa kezelésében Éjszakai szeméremtest viszketés 1.rész Újragondolt irányelv nagy változásokkal: az asztma kezelése. 1. rész Marad a rossz levegő Budapesten Egyre több kínai városban bukkan fel az új tüdőgyulladás-vírus A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle 2020-ban a vidra lesz az év emlőse A csomagolás kihat az étel ízére Kevésbé számít-e a nők egészsége?
A szexhiány 7 káros egészségügyi és lélektani hatása,,🤗''Alzheimer prevenció: mit tudunk ma?,,Ennél azért többet is tehetünk , napi 400mg szervesMg+1000mg Lecitin +100mg Q10 +1000mgvit C. Német...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,A hálapénz kérdése sokkal bonyolultabb.Gyakorlatilag meg kell szüntetni a szabad orvosválasztást. I...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,Remek dolog , hogy a kamara ismét a hálapénzzel foglalkozik , talán azzal is kellene , hogy a magya...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,A képlet egyszerű: EU-s fizetés és munkakörülmények. Ekkor a hálapénz megszűnik.''

Életstílus

Betöltés...

A Samsung csinált egy szuper robotot

Azért szeretik sokan a Las Vegas-i CES-t, mert futurusztikus eszközöket is megmutatnak a közönségnek. Az egyik ilyet a Samsung hozta el, a neve: Ballie.

Feltöltve: 2020-01-10 | Kategória: Életstílus

Közelebb jutottunk a 2600 éves agyszövet épen maradásának titkához

2008-ban a brit Heslington falu határában két és fél ezer éves agydarabra találtak. A holttest egyéb lágy szövetei már réges-rég az enyészeté lettek, agyának egy kis darabkája azonban valamilyen csoda folytán fennmaradt.

Feltöltve: 2020-01-09 | Kategória: Életstílus

Michelangelo klinikai éleslátása a Dávid szobor megalkotásánál

Michelangelo megelőzte az orvostudományt a vérkeringéssel kapcsolatos ismeretei terén: ezt igazolja mesterműve, a Dávid egy amerikai orvosi tanulmány szerint.

Feltöltve: 2020-01-09 | Kategória: Életstílus

Lehetséges-e a munkaidő csökkentése?

Erre a kérdésre keresi a választ az MTA Lendület programjának támogatásával Antal Miklós. A humánökológus az Eötvös Loránd Tudományegyetemen alakít kutatócsoportot.

Feltöltve: 2020-01-08 | Kategória: Életstílus

Tovább él, aki több kultúrát fogyaszt egy új kutatás szerint

Tizennégy évig figyelték az ötven év felettieket, erre jutottak a tudósok. Már az is jó, ha évente egyszer elmegyünk egy múzeumba.

Feltöltve: 2020-01-08 | Kategória: Életstílus

Szívfacsaró videóval búcsúzik a Bogártól a gyártó

A Volkswagen 2018-ban jelentette be, hogy leállítja egyik közkedvelt autómodellje, a Bogár (angolul Beetle) gyártását. Most egy megható videóval búcsúznak az ikonikus típustól.

Feltöltve: 2020-01-07 | Kategória: Életstílus

Dokumentumfilm Prodán Zsoltról

Prodán Zsoltról készült egy dokumentumfilm, amelyet beneveztek egy fesztiválra. Kétszer is vetítik a Cinema City Arénában, közli a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet (GOKI) FB-oldala.

Feltöltve: 2020-01-06 | Kategória: Életstílus

Égi jelenségek 2020. január első felében

Az év során ebben az időszakban leszünk legközelebb a Naphoz, láthatunk félárnyékos holdfogyatkozást, tetőzik a Quadrantidák meteorraja és a Vénusz ragyog a délnyugati ég alján.

Feltöltve: 2020-01-03 | Kategória: Életstílus

Rejtett képet fedeztek fel egy középkori festményen

A 400 éves festményen Keresztelő János lefejezése látható. A Newcastle-i Northumbria Egyetem csapata a képet vizsgálva 2019 decemberében mutatta ki az eddig ismeretlen részletet.

Feltöltve: 2020-01-03 | Kategória: Életstílus

Nagy-Budapest létrejötte, avagy a második városegyesítés

1950. január 1-jén jött létre Nagy-Budapest, miután a fővároshoz csatoltak 7, addig önálló várost és 16 nagyközséget. Az előterjesztést, amely alapján a főváros a mai határai között létezik, Budapest Főváros Levéltárában őrzik.

Feltöltve: 2020-01-02 | Kategória: Életstílus

Már az óceáni műanyagot is újrahasznosítják

A holland nonprofit szervezet, a The Ocean Cleanup olyan rendszert fejlesztett ki, amely segít az óceánokban található műanyag kiszűrésére. A csoport a módszert elsőként a nagy csendes-óceáni szemétszigeten tesztelte.

Feltöltve: 2020-01-02 | Kategória: Életstílus

Az eldobható pohár nem modern találmány

Különleges poharakat állítanak ki a British Museumban: az egyiket a közelmúltban gyártották, a másik viszont 3 500 éves.

Feltöltve: 2019-12-31 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld