Főoldal » Életstílus

Hány gyógyszerész volt az egyik legősibb magyar gyógyszerész dinasztiában?

Kép
 
Csodagyógyszer a metformin? 1.rész Éjszakai légzészavar és az öregedés Psychosis és hospitalizáció A Neurológiai Klinika egykori igazgatójára emlékeztek Több pénz kell a gyorsabb befogadáshoz A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle 90 éves és két keréken gurul. Mi az? A jó kenyeret mindenki megérdemli Eltörölnék az időt egy 300 fős norvég szigeten

Életstílus

Betöltés...

Elkezdődött a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó

Csütörtökön vette kezdetét a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT), amely több mint 14 versenyelőadással és számos kísérőprogrammal várja a közönséget június 15-ig a baranyai megyeszékhelyen.

Feltöltve: 2019-06-06 | Kategória: Életstílus

4 gyönyörű tengerparti város, ahová elvisz a MÁV

Idén júniusban ismét elindulnak a Magyar Államvasutak SEA*YOU járatai, melyekkel Magyarországról naponta két vonattal közvetlenül, átszállás nélkül elérhető az adriai tengerpart négy gyönyörű városa.

Feltöltve: 2019-06-06 | Kategória: Életstílus

Opera mindenkinek!

A Bartók Plusz Operafesztivál idei programjával június 14–23. között várja Miskolcra a zenerajongókat. Magyarországon először itt láthatják a legismertebb kortárs operaszerző, Eötvös Péter alkotását, Az Aranysárkányt.

Feltöltve: 2019-06-05 | Kategória: Életstílus

Nápolyt látni és...

A pizza, a spagetti és a limoncello hazája, ahol minden csupa szag, csupa íz. Nápoly egy fapados járattal könnyedén elérhető Budapestről, és egy hosszú hétvégére bármelyik évszakban tökéletes célpont…

Feltöltve: 2019-06-05 | Kategória: Életstílus

Zöldborsóleves édesen, nokedlivel

Éljen a június, éljen a zöldborsóleves! Íme egy klasszikus recept, amolyan nagymama-féle. Ez az az íz, amit imádtunk gyerekkorunkban, és amit a mi gyerekeink is imádnak. Aki egyszer megkóstolta, nem tud leszokni róla, de szerencsére nem is kell…

Feltöltve: 2019-06-04 | Kategória: Életstílus

8 étel a konyhádban, amibe belehalhat

A konyhánk nem veszélytelen hely – ez egyértelmű. Tűz, lángok, gáz, forró edények, égési sérülések, éles kések, eltörő üvegek. Na de azt kevésbé gondolnánk, hogy maguk az ételek is bánthatnak minket.

Feltöltve: 2019-06-04 | Kategória: Életstílus

Dr. Palkovits Miklós és az Anatómiai Múzeum

Dr. Palkovits Miklós először gimnazistaként járt az egyetemmel egyidős Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézetben, azon belül is az Anatómiai Múzeumban, ami óriási hatással volt rá, és többször visszajárt ide – emlékezett vissza.

Feltöltve: 2019-06-03 | Kategória: Életstílus

Kívül-belül régi pompájában ragyog a Párisi Udvar

Sokszor jártunk már a Párisi udvarban, a felújítás kezdete előtt és alatt is, így egyes részleteket már láthattunk, amint előbukkannak az évtizedes kosz és átépítés alól, ám erre a döbbenetes “váó” élményre még így se tudtunk teljesen felkészülni, amikor beléptünk az épületbe.

Feltöltve: 2019-06-03 | Kategória: Életstílus

Magyar borok szereztek érmet a világ legnagyobb borversenyén

A világ legnagyobb nemzetközi borversenyén a magyar borok bravúrosan teljesítettek, 3 platinát, 7 aranyat, 25 ezüstöt és 39 bronzérmet hoztak haza.

Feltöltve: 2019-05-31 | Kategória: Életstílus

A legfélelmetesebb pszichopaták a vásznon

Vajon miért rajongunk a filmes vagy regénybeli pszichopatákért? Rejtély. Mindenesetre kedveljük őket, miközben rettegünk is tőlük.

Feltöltve: 2019-05-30 | Kategória: Életstílus

Amszterdamon túl – holland városok, amiket mindenképp látni kell

Amszterdam a világ legnépszerűbb városai közé tartozik, melyet többek között coffee shop-jainak, a piroslámpás negyednek, múzeumainak és zegzugos csatornáinak köszönhet. De mi van Amszterdamon túl?

Feltöltve: 2019-05-29 | Kategória: Életstílus

Vészesen felgyorsult az állatok zsugorodása

A Southamptoni Egyetem kutatói szerint a nagytestű állatokat a kihalás fenyegeti, a jövő pedig a szapora rovarevő fajoké.

Feltöltve: 2019-05-29 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 6 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld