Főoldal » Életstílus

Kiről nevezték el a Hashimoto-thyreoiditist?

Kép
 
Füstbe ment egészség
Füstbe ment egészség

A statisztika szerint a világon egymilliárd ember dohányzik, azaz a Föld lakosságának több mint 13,5%-a. A dohányzás egészségügyi és gazdasági következményei világszerte riasztóak.

Az ultrahang vizsgálat haszna colitis ulcerosa kezelésében Éjszakai szeméremtest viszketés 1.rész Újragondolt irányelv nagy változásokkal: az asztma kezelése. 1. rész Marad a rossz levegő Budapesten Egyre több kínai városban bukkan fel az új tüdőgyulladás-vírus A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle 2020-ban a vidra lesz az év emlőse A csomagolás kihat az étel ízére Kevésbé számít-e a nők egészsége?
A szexhiány 7 káros egészségügyi és lélektani hatása,,🤗''Alzheimer prevenció: mit tudunk ma?,,Ennél azért többet is tehetünk , napi 400mg szervesMg+1000mg Lecitin +100mg Q10 +1000mgvit C. Német...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,A hálapénz kérdése sokkal bonyolultabb.Gyakorlatilag meg kell szüntetni a szabad orvosválasztást. I...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,Remek dolog , hogy a kamara ismét a hálapénzzel foglalkozik , talán azzal is kellene , hogy a magya...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,A képlet egyszerű: EU-s fizetés és munkakörülmények. Ekkor a hálapénz megszűnik.''

Életstílus

Betöltés...

Miként reagáltak a pingvinek a jégkorszak végére?

Az új-zélandi Otago-i Egyetem kutatói vezette nemzetközi csoport vizsgálta meg a pingvinek genetikai múltját abból a célból, hogy a Déli-óceán (a három óceán Antarktisz körüli területének közös neve) elmúlt klímaváltozásának ökológiai nyomait feltárja.

Feltöltve: 2019-12-30 | Kategória: Életstílus

A síelésen kívül is van téli sport

A tél nemcsak a síelésről és a snowboardozásról szól. Számtalan olyan téli sport létezik, mely a legnyughatatlanabb adrenalin függők számára is tökéletes izgalmat tartogat. Következzék hát a téli szabadidő eltöltésének tíz korántsem szokványos módja.

Feltöltve: 2019-12-27 | Kategória: Életstílus

A penészes ételek titka

Levágjuk vagy hagyjuk a penészt? Nos, biztonságosabb levágni, mint rajtahagyni. Egyes penészfajták mycotoxint termelnek és szabadítanak fel az ételben, ami idővel betegségeket okozhat.

Feltöltve: 2019-12-27 | Kategória: Életstílus

Forró csoki hideg napokra

A hideg idő beköszöntével és jár egy-két remek dolog, az egyik ilyen a forró italok. Lehet édes, keserű, alkoholos és alkohol nélküli egy biztos meleg bögrét tartani a kézben és kicsit merengeni, az nagyon jó dolog.

Feltöltve: 2019-12-24 | Kategória: Életstílus

Egy falu, ami 3D nyomtatott házakból áll

Mexikó déli részén, egy elhagyatott külvárosi területen épp most épül a világ első falva, amelyben kizárólag 3D-ben nyomtatott házak kapnak helyet.

Feltöltve: 2019-12-24 | Kategória: Életstílus

A Jack Daniels titkos receptje

Egy, a családja történetét kutató férfi véletlenül fedezte fel a legendás Jack Daniels amerikai whiskey receptjét egy 1853-ból származó, gyógyfűfőzetek receptjeit leíró walesi könyvben.

Feltöltve: 2019-12-23 | Kategória: Életstílus

Megfilmesítik a Mester és Margaritát

Az egyelőre egy cím nélküli Elvis Presley-filmet rendező Luhrmann-nak sikerült megszereznie az orosz regény jogait, sőt a produkció a jogtulajdonosokkal Svetlana Migunova-Dalival és Grace Loh-val együttműködésben készül majd.

Feltöltve: 2019-12-23 | Kategória: Életstílus

Régi idők karácsonyai az Országos Széchényi Könyvtárban

Múlt századi képeslapokkal, plakátokkal, régi ajándékokkal, játékokkal, korra jellemző érdekességekkel idézi fel az OSZK tárlata az ünnepek hangulatát.

Feltöltve: 2019-12-20 | Kategória: Életstílus

Több mint félmilliárd éves nyomkövületeket fedeztek fel

Szenzációs bejelentésről olvashatunk a rangos Nature által publikált tanulmányban: kínai paleontológusok az eddig ismert legrégebbi, körülbelül 550 millió éves nyomkövületekre bukkantak rá.

Feltöltve: 2019-12-20 | Kategória: Életstílus

Könyvajánló, karácsony idején

A magánpraxisban gyorsan megvalósítható ötletektől az őssejtek világán át az antik medicináig. Így év végén kimondható, hogy meglepően bőkezűek voltak idén a kiadók az egészség, az egészségügy, az orvoslás iránt érdeklődő olvasókkal.

Feltöltve: 2019-12-19 | Kategória: Életstílus

Óriási jéghegy szakadt le az Antarktiszról

Egy 315 milliárd tonnás darab tört le az antarktiszi Amery parti jégmezőről, a jéghegy 1580 négyzetkilométeres - írta a BBC hírportálja.

Feltöltve: 2019-12-19 | Kategória: Életstílus

Így búcsúzik el a világ a fehér decemberektől

2009 és 2018 között az északi féltekén szinten mindenhol csökkent a behavazott napok száma decemberben. Budapesten tíz éve átlagosan még négy napot havazott a tél első hónapjában, az utóbbi időben viszont már csak kettőt.

Feltöltve: 2019-12-18 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 6 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld