Főoldal » Életstílus

Mi az odynophagia?

Kép
 
Magzatgyermek világnapja: A várandósság alatti diabétesz növelheti a fejlődési rendellenességek kialakulását Új kolchicin terápiás formula FDA jóváhagyással Az ACE-inhibitorok növelik a tüdőrák veszélyét 1. "Magának nagyobb szüksége van rá, mint nekem" Parazita ikertestvérével a hasában született egy kislány Kolumbiában A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Félig elsüllyesztett, víz alatti étterem 38 ember nézte végig, ahogy meggyilkolták a fiatal nőt Bakonyból származik a bakonyi sertésszelet és palóc a palóc? Dehogy!
Új kemoterápiákat javasolnak az onkológusok,,Mivel nem tudom, mikor lesz nyilvános ezen az oldalon, jelzem a Szakmai Kollégium Onkológia és Sugá...''Teljesen elbutulhatunk a sok fotózás miatt,,Gondolom, ez a figyelem megosztásával is összefüggésben lehet. Ha fotózok, akkor a képre is koncent...''Új kemoterápiákat javasolnak az onkológusok,,Érdekes, de nem új. A "régi típusú" szakmai kollégium is már felvetette a felesleges protokollok t...''Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Van olyan patikalánc ez például a PatikaPlus gyógyszertárak ahol az ügyeletért 900 forintot fizetne...''Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Ugyan ez van orvosi szinten.Hülye lenne dolgoznia minimál bérért,már rég el lehet felejteni azt ?ho...''

Életstílus

Betöltés...

Mi a jó kenyér titka?

Tényleg nem túl egészséges kenyeret enni a szénhidrát és a glutén miatt? A Pékműhely alapítója szerint ez koránt sincs így, csak nagyon nem mindegy, hogyan készül a kenyér. Vajda Józseffel beszélgetett a Fidelio.

Feltöltve: 2019-03-05 | Kategória: Életstílus

Öt lélegzetelállító hely a szomszédos Ausztriában

Nem kell a világ végére elutazni, hogy csodás helyeket lássunk. Elég, ha átruccanunk nyugati szomszédainkhoz, ugyanis Ausztria egy csodálatos kis ékszerdoboz!

Feltöltve: 2019-03-05 | Kategória: Életstílus

147 éve alapították Maci Laci otthonát

A Yellowstone a világ legrégebbi nemzeti parkja, ami egy hatalmas vulkáni kráterben alakult ki. Egyedülálló flórája, faunája, gejzírrendszere miatt az egyik legkülönlegesebb hely a Földön.

Feltöltve: 2019-03-04 | Kategória: Életstílus

90 éves a prágai táncoló ház tervezője

Az egyetemi évei alatt teherautósofőrként dolgozó Frank Gehry a bilbaói Guggenheim Múzeum tervezésével a térség gazdaságát is befolyásolta. A szakmai körökben Bilbao-hatásnak nevezett jelenséget ő maga "baromságnak" titulálta.

Feltöltve: 2019-03-04 | Kategória: Életstílus

A placebohatás

A placebohatás talán az ember és számos állat legrejtélyesebb életműködése. Gyakorlati jelentősége hatalmas, hiszen nemcsak ezt sejtik a legtöbb alternatívnak nevezett gyógymód hátterében, de kimondva-kimondatlanul a legtöbb orvos is nap mint nap alkalmazza betegein.

Feltöltve: 2019-03-01 | Kategória: Életstílus

8 magyar falu a bakancslistára

Kastélyt, csónakos kopjafát, tufába vájt lakásokat és művésztelepet, mosolygó szentet is láthat és csodás környezetben élvezheti a vidék nyugalmát.

Feltöltve: 2019-03-01 | Kategória: Életstílus

Belépőt kell fizetnie annak, aki Velencébe látogat

A belépési díj bevezetéséről döntöttek Velencében, a városvezetés erre vonatkozó terveit kedden hagyta jóvá az önkormányzati tanács.

Feltöltve: 2019-03-01 | Kategória: Életstílus

Ingyen lehet megnézni a neten a felújított Hyppolit, a lakájt

Székely István magyar filmrendező születésnapjának 120. évfordulójára a Magyar Filmarchívum ingyen elérhetővé tette három, digitálisan felújított filmjét, köztük a magyar filmtörténet egyik legismertebb filmklasszikusát, az 1931-es Hyppolit, a lakájt.

Feltöltve: 2019-02-28 | Kategória: Életstílus

Európa kulturális fővárosa: Matera

Idén a bolgár Plovdiv mellett a dél-olasz kisváros, Basilicata régió egyik legjelentősebb települése, Matera viseli az Európa kulturális fővárosa címet.

Feltöltve: 2019-02-28 | Kategória: Életstílus

Egy valódi elhagyott város házai

A mai Abháziában található Akarmara a hetvenes években még egy 5 ezer lakosú bányászváros volt régi, díszes épületekkel, éttermekkel, sőt villákkal és üdülőkkel, amiket az orosz felső tízezer tagjainak építettek.

Feltöltve: 2019-02-27 | Kategória: Életstílus

Az év „legcsajosabb” borkóstolója

Március 8-án ismét összejönnek Magyarország nagyszerű borásznői, hogy bemutassák boraikat a közönségnek. A Gyengébb? Nem! kóstolónak az idén is a Sofitel Budapest Chain Bridge ad otthont…

Feltöltve: 2019-02-27 | Kategória: Életstílus

Sörre bor, borra sör?

A német Witten/Herdecke Egyetem és az angol University of Cambridge kutatói nem nyugodtak. Íme a megcáfolhatatlannak látszó helyes válasz erre az emberiséget régóta foglalkoztató kérdésre.

Feltöltve: 2019-02-26 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 6 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld