Főoldal » Életstílus

Melyek a hyperkalaemia leggyakoribb EKG jelei?

Kép
 
Fotoszenzitizáló antihipertenzív gyógyszerek és a laphámsejtes bőrrák kapcsolata Szepszis esetén ugyanolyan hatékony a rövidebb antibiotikum kúra Gyermekek sürgősségi ellátására vonatkozó általános szempontok kérdései (2018) A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Őssejt-transzplantációval lelassították a szklerózis multiplex súlyosbodását Egyre több a fogorvosjelölt a szakképzésben Könyvtár egy 110 éves fa törzsében Hogyan járul hozzá a marhahúsfogyasztás a globális felmelegedéshez? Gombapörkölt helyett: gombaragu
Influenza: megkezdődött a járvány,,Helyes. Ez a minimum.''A skandináv szokást, ami sosem lesz divat,,Talán el kéne gondolkodni rajta. Nemcsak az egyszerű embereknek, de a munkáltata -tóknal is rajta...''Gondatlanság miatt perelte be egykori kórházát egy New Jersey-i nő,,Leb''Gondatlanság miatt perelte be egykori kórházát egy New Jersey-i nő,,Lehet, hogy ilyen Magyarországon n''Gondatlanság miatt perelte be egykori kórházát egy New Jersey-i nő,,Lehet, hogy ilyen Magyarországon nem fordulhat elő. Nálunk nincs tisztiorvosi szolgálalat, tehát k...''

Életstílus

Betöltés...

Debreceni Őszi Fesztivál

Színes program-kavalkáddal várja a Főnix Rendezvényszervező Kht. október 15. és 30. között az érdeklődőket a hagyományos Debreceni Őszi Fesztiválon. A több mint két hétig tartó rendezvény minden napja felejthetetlen élményt garantál a cívisváros lakói és a városba látogatók számára egyaránt.

Feltöltve: 2009-10-13 | Kategória: Életstílus

München magyarul. Magyar művészek Münchenben 1850-1914

A kiállításra - azon túl, hogy a 19. századi művészetünk legszebb és legismertebb alkotásait új összefüggésben mutatják be - több kulcsfontosságú mű érkezik Franciaország és Németország különböző múzeumaiból.

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: Életstílus

Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál

A pálinka kedvelői már megszokhatták, a májusi Budapesti Pálinkafesztivált októberben az igazi jó magyar kolbászokkal kiegészült Pálinka- és Kolbászfesztivál követi. Idén sem lesz ez másképp.

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: Életstílus

Simon-Júda-napi vásár kezdődik a szlovákiai Párkányban, 463. alkalommal

Csütörtökön kezdődik a hagyományos Simon-Júda napi vásár a szlovákiai Párkányban (Stúrovo).

Feltöltve: 2009-10-09 | Kategória: Életstílus

A világ éjszakai arca a Magyar Nemzeti Múzeumban

A világ éjszakai arcát mutatja be az a The World at Night című nemzetközi csillagászati fényképkiállítás, amely október 16-tól két héten át várja az érdeklődőket a Magyar Nemzeti Múzeumban.

Feltöltve: 2009-10-08 | Kategória: Életstílus

Ördöglakat-találkozó Bakonysárkányon

A kézbe fogható és gondolkodtató játékok fesztiválját rendezik meg szombaton a Komárom-Esztergom megyei Bakonysárkány általános iskolájában.

Feltöltve: 2009-10-06 | Kategória: Életstílus

Óbuda-Merkapt családi sportnap

Óbuda-Merkapt családi sportnap

Feltöltve: 2009-10-02 | Kategória: Életstílus

Szőlőpréselés és mustkóstolás a szegedi múzeumban

Csongrád megye tanyavilága őszi hangulatban elevenedik meg a Móra Ferenc Múzeumban szombaton délelőtt, akik kedvet éreznek hozzá, kipróbálhatják a szőlőpréselést és a borlopót, vagy éppen friss mustot kóstolhatnak.

Feltöltve: 2009-10-01 | Kategória: Életstílus

Spamalot avagy a Gyalog Galopp

Monty Python Spamalot című musicaljének alapja a Gyalog Galopp című világsikert aratott film. Extra meglepetés a Monty Python kedvelőknek, hogy a humorcsapat más filmjeiben megismert és megkedvelt részletek is megjelennek a darabban.

Feltöltve: 2009-10-01 | Kategória: Életstílus

Móri Bornapok és V. Néptánc Fesztivál

Több mint 50 kulturális, sport, borászati, szórakoztató program közül választhatnak az érdeklődő hazai és külföldi látogatók.

Feltöltve: 2009-10-01 | Kategória: Életstílus

Borszűrő Szent Mihály napja

Bemutatkozik Csongrád az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Szabadtéri Néprajzi Gyűjteményében 2009. szeptember 26.

Feltöltve: 2009-09-25 | Kategória: Életstílus

Évadnyitó a Pinceszínházban

Évadnyitó a Pinceszínházban

Feltöltve: 2009-09-17 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 431 432 433 434 435 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld