Főoldal » Életstílus

Mikor kezdődött az Aspirin története?

Kép
 
Rágógumi-teszt a fogászati diagnosztikában! Az alkohol és a koffein szerepe a paroxysmalis pitvarfibrillációban 1. A húgyúti fertőzések prompt kezelése csökkenti a mortalitás és a szepszis veszélyét az idős betegeknél 1. A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Nincs vakcina, nincs iskola! Tizenhat korszerű lélegeztetőgép került a pécsi klinikára Kiderült: a kemény tojás 200 millió éves evolúciós találmány London leghírhedtebb csokoládéháza és férfiklubja, ahol nem csak csokievés folyt Coca-Cola - Gyógyszernek készült, tisztítószer lett
Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Van olyan patikalánc ez például a PatikaPlus gyógyszertárak ahol az ügyeletért 900 forintot fizetne...''Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Ugyan ez van orvosi szinten.Hülye lenne dolgoznia minimál bérért,már rég el lehet felejteni azt ?ho...''Teljesen elbutulhatunk a sok fotózás miatt,,A jelenség ettől még igaz. Nekem is van diplomám, 2 szakvizsgám, egy licence-vizsgám, de magamon is...''Mi van, ha elfogy a létfontosságú szívgyógyszer Magyarországon?,,az ami hánycikk, az ami odaron...''Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Németországban minden rendelöintézeti szakorvosnak,függetlenül attól milyen szakorvos kötelező a há...''

Életstílus

Betöltés...

Karácsony a népi-vallási szokásokban

Keresztény kultúrkörben adventi időszaknak tekintjük azt a négy hetet, amely a Jézus születésének napját, december 25-ét előzi meg.

Feltöltve: 2009-12-19 | Kategória: Életstílus

Mi a Stradivariusok igazi titka?

Stradivari meglehetősen egyszerű lakkal vonta be hegedűit, kissé a festők módjára, főleg esztétikai és talán akusztikai célból is - mutatta ki egy ambiciózus francia-német tanulmány, amely azonban nem fedte fel teljesen a hegedűkészítő varázsos művészetét övező rejtélyt.

Feltöltve: 2009-12-18 | Kategória: Életstílus

Csodák Palotája haladóknak

Földön, vízen, levegőben utazhatunk a nyári szünet után újra megnyitó Csodák Palotájában.

Feltöltve: 2009-12-18 | Kategória: Életstílus

Botticellitől Tizianóig

Az itáliai festészet két évszázadának remekművei

Feltöltve: 2009-12-18 | Kategória: Életstílus

A szépség alkímiája

Parmigianino rajzok és metszetek a Szépművészeti Múzeum gyűjteményéből

Feltöltve: 2009-12-18 | Kategória: Életstílus

Elkezdődik a síszezon

Kialakult az összefüggő hóréteg a hegyekben, így elkezdődhet a közép-európai síszezon: a Kékesen már szombaton lehet siklani.

Feltöltve: 2009-12-18 | Kategória: Életstílus

Az óceánjárók Herkulese - Útnak indult az úszó Paradicsom

A legnagyobb, a legszélesebb, a legmagasabb, a legdrágább - és valósággal úszó Paradicsom. Ez a Royal Caribbean hajózási vállalat legújabb óceánjáró-csodája, az Oasis of the Seas, amely több ezer utassal a fedélzetén december 5-én hajózott ki Floridából a Karib-tenger térségébe, a felhőtlen vakáció és örömök felé.

Feltöltve: 2009-12-18 | Kategória: Életstílus

Polgári értékek rangjára emelnék a vadászatot

Nagyobb részvételt akarnak a közéletben, a vadászatot polgári értékrendhez tartozónak szeretnék elismertetni - áll egyebek közt a vadászkamara új programjában.

Feltöltve: 2009-12-18 | Kategória: Életstílus

A városi ember az őzikét szánja, a vadászokat nem szereti

Egy reprezentatív felmérésből kiderült, hogy a vidéken élők sokkal inkább elfogadják a vadászokat és a vadászatot, mint a városokban élők.

Feltöltve: 2009-12-18 | Kategória: Életstílus

Fűszervaj

A fűszerkeverékek alkalmazásának egyik alternatívája, ha vajjal keverve, lehűtve tároljuk a frissen aprított fűszernövényeket.

Feltöltve: 2009-12-18 | Kategória: Életstílus

A legjobb muffin lelőhelyek

Ki gondolná, hogy az angol muffin sütemény eredete egészen X. századra nyúlik vissza. A kelt tésztát Walesben forró kövön sütötték, és kezdetben az arisztokrata családok házicselédei fogyasztották a leginkább maradék süteményekből, kenyérből, semmire sem jó morzsákból készült csemegét.

Feltöltve: 2009-12-17 | Kategória: Életstílus

Óvják a vadat a vadászok

Ismét milliós vesztesége lesz a karcagi Nagykun Vadásztársaságnak a gyengébb minőségű trófeák miatt. A forró, száraz nyár a vadállomány téli takarmányának előteremtését is megnehezítette.

Feltöltve: 2009-12-17 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 431 432 433 434 435 436 437 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld